mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 18:52
godrina je napisao/la: ↑06 sep 2024, 18:42
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 16:31
Ma jok nije im nista dao,vama je takva prica 300 godina sve ispod tepiha gurate pa poslije haos mada koga briga. Najaca prica pravdamo mut je radnje a kod njih krimosi vode klub,dovode igrace i aminuji,ne tako davno otkrivene muljaze za Bekricev transfer,vodu itd itd i isti ti nekom pridike drze jbte dan a jos drzavi duguju pare a Sarajevo cisto,onda isti yi sto duguju pricaju kako su ovi sto su cisti lopovi,prevaranti

kakva gomila neandretalaca
Jbg ti zelis da se diskutuje pa onda sve nazoves skupinom neandretalaca. Htio sam stvarno pokusat diskutovat al ocito ne ide.
Nije ovaj forum odavno za normalne komunikacije. Jedina furka je ako mozes koga izvrijedjat popljuvat i to je to.
I da zavrsim, izgleda da su obojica dobili po milion km za raskid.
Vozdra.
Ajde nek bude moja greska da sam pretjerao,medjutim kako neko moze da misli da je igrac raskinuo ugovor bez da su mu se dale neke pare? Kod nas kad ode na posudbu vi kazete ode Sarajevo u minus,uzima igrac plate itd
Ja sam odma na nasoj temi pisao da je ovo bas smijesno i neozbiljno. Imate potpuno pravo za zayebavat nas, bas potpuno.
Ja nemam tacnu informaciju je li im placeno ili nije. Ali nekom logikom idem. Imas igraca koji je na klupi koji je 3 ili 4 opcija. Igrac sam zatrazi raskid ugovora da bi negdje igrao i mu sad trebamo za to platit. Postoji sansa da se dao neki iznos, 2 plate vjerovatno maksimalno.
Sto bi meni moj poslodavac platio jer ja hocu da napustim firmu, ako izrazito ja zelim da idem ?
Ali svakako stoji da je ovo ispalo neozbiljno, medjutim sumnjam da iko ko prati Zelju zali sad za Vukojom, Đoricem i Zubanovicem. Oni nikad nisu ni trebali bit dio tima.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.