A nisi valjda ozbiljan hahahahBordoSaga2 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:44Mirvic se izgleda polako okrece zeljeznicmarima, odatle i slaba ulaganja ovo ljeto i ove posudbe (veci dio plate igracima daju klubovi koji nam posudjuju ove igrace). Ide lagana "posudba" zeljeznicmarima od strane mirvica (namjerno malo slovo) od milion konvertibilnih maraka. Sto je imao moj respekt, imao je. I ovo podrske sto je ostalo, bacio je u kanalizaciju.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Daj još jedno kapitalno lijevo krilo i da stavimo tačku.
- TurkishAirlines
Vecer ispunjavanja zelja.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
ja bih samo da se citiram i da pojedem ****

salu na stranu, koliko god ova dovodjenja bila fenomenalna mora se priznati da se previse cekalo, vjerovatno je to 90% do igraca bilo u slucaju da dodje bolja inostrana ponuda, ali mi smo svakako trebali dosta ranije reagovati.
Na kraju krajeva nije ni za zdravlje dobro da se ceka zadnjih par sati za ove bombe

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Hajde još krilo, stoper i napadač
Dobro došao Lula
i golman da nije kosat
Napadač?

Bogami izganjaše papir u po noci
Sretno Lulicu.

Sretno Lulicu.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Jao pojacanja

- feniksptica
- Kontakt:
Ima li neko da valja doooophhhhhOikamid je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:50BordoSaga2 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:44Mirvic se izgleda polako okrece zeljeznicmarima, odatle i slaba ulaganja ovo ljeto i ove posudbe (veci dio plate igracima daju klubovi koji nam posudjuju ove igrace). Ide lagana "posudba" zeljeznicmarima od strane mirvica (namjerno malo slovo) od milion konvertibilnih maraka. Sto je imao moj respekt, imao je. I ovo podrske sto je ostalo, bacio je u kanalizaciju.![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kako se sami otkrivaju i kako im je krivo oo.. HahahaNazorUso je napisao/la: ↑06 sep 2024, 22:17Ima li neko da valja doooophhhhhOikamid je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:50BordoSaga2 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:44Mirvic se izgleda polako okrece zeljeznicmarima, odatle i slaba ulaganja ovo ljeto i ove posudbe (veci dio plate igracima daju klubovi koji nam posudjuju ove igrace). Ide lagana "posudba" zeljeznicmarima od strane mirvica (namjerno malo slovo) od milion konvertibilnih maraka. Sto je imao moj respekt, imao je. I ovo podrske sto je ostalo, bacio je u kanalizaciju.![]()
-
- Kontakt:
Do mene izvinjavam se, ko je naivan taj i grijesi hahaNazorUso je napisao/la: ↑06 sep 2024, 22:17Ima li neko da valja doooophhhhhOikamid je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:50BordoSaga2 je napisao/la: ↑06 sep 2024, 21:44Mirvic se izgleda polako okrece zeljeznicmarima, odatle i slaba ulaganja ovo ljeto i ove posudbe (veci dio plate igracima daju klubovi koji nam posudjuju ove igrace). Ide lagana "posudba" zeljeznicmarima od strane mirvica (namjerno malo slovo) od milion konvertibilnih maraka. Sto je imao moj respekt, imao je. I ovo podrske sto je ostalo, bacio je u kanalizaciju.![]()
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Aduka87, bavaracmujo, Rodman i 55 gostiju.