Al nije bila sezona pocela ja mislim pauza je bila znam da je na zimu došao , ovo je zadnji sat prelaznog roka bukvalno
Neznam po meni dugo nije jaci prelazak bio iz tima u tim u ligi od ovoga sa Cavarom,još se oni ko klubovi ne mirišu nikako.
Al nije bila sezona pocela ja mislim pauza je bila znam da je na zimu došao , ovo je zadnji sat prelaznog roka bukvalno
Kako si mi drug, zamisli situacije da covjek s 2 miliona pratioca na twitteru najavi posudbu igraca iz Serie B u FK Sarajevo s opcijom otkupasvrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 19:11POSUDBA UZ MOGUCNOST OTKUPA
Jao cega su se sjetili
Da nema @Virte ja ovo nikad ne bih mogao rascivijat
Sta ima u Sarajevu? Zezam se na pitanju, ne interesuje me
Stvari koje Sarajevo radi, tjera i druge klubove da prate, tj pokusaju pratiti shodno mogucnostima. Ovo moze biti jako dobro za ligu ako svi klubovi i Savez budu pametni, a ne da imamo kradje u korist Borca i da podrzavamo valjanja i izlezavanja ekipa kao Sloga.bvsic je napisao/la: ↑06 sep 2024, 22:59Kako si mi drug, zamisli situacije da covjek s 2 miliona pratioca na twitteru najavi posudbu igraca iz Serie B u FK Sarajevo s opcijom otkupasvrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 19:11POSUDBA UZ MOGUCNOST OTKUPA
Jao cega su se sjetili
![]()
ovo meljo im je najjace. humor na nivou kursadzija.
BravoArgentina je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:01Stvari koje Sarajevo radi, tjera i druge klubove da prate, tj pokusaju pratiti shodno mogucnostima. Ovo moze biti jako dobro za ligu ako svi klubovi i Savez budu pametni, a ne da imamo kradje u korist Borca i da podrzavamo valjanja i izlezavanja ekipa kao Sloga.bvsic je napisao/la: ↑06 sep 2024, 22:59Kako si mi drug, zamisli situacije da covjek s 2 miliona pratioca na twitteru najavi posudbu igraca iz Serie B u FK Sarajevo s opcijom otkupasvrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 19:11POSUDBA UZ MOGUCNOST OTKUPA
Jao cega su se sjetili
![]()
Dobijate Panatu, pa onda ide metla od nas
Nebi bilo prvi put da vas ohladimo
Znaci nece puno ljudi napustit stadionavalPacidoroP je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:10Prvo poluvrijeme 0:3
Ostat će vas 300 na stadionu
LP
A ne, nije ti to relevantno, relevantni su turski opskurni portali i fb stranice kojima nam probijaju glavu kad im igrači idu u tamo neke Kukuruzspore. Znači nikad nije dokazana visina nijednog transfera, ali eto on tebi traži dokaze. Dijabola.AvantiBL je napisao/la: ↑06 sep 2024, 19:37https://www.fanatik.ro/universitatea-cr ... a-20817652BigZlatan je napisao/la: ↑06 sep 2024, 18:32Prvo jesi gluppa Buljubasic otisao za blizu duplo.
drugo jest potpisao Jovo i ima dokaz za tu cijenu? sto jedan portal pise znaci istina? kako juce pisalo 600.000? sada je 900.000 i odmah istina.![]()
ja bi volio da ode za 2 Mio. lik misli da mogu za sve 328 igrace pogoditi tacnu cijenu.![]()
feniksptica je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:13Znaci nece puno ljudi napustit stadionavalPacidoroP je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:10Prvo poluvrijeme 0:3
Ostat će vas 300 na stadionu
LP
Jes te napalo knjigovodjooo, opušti se uzivajVirtu4l je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:13A ne, nije ti to relevantno, relevantni su turski opskurni portali i fb stranice kojima nam probijaju glavu kad im igrači idu u tamo neke Kukuruzspore. Znači nikad nije dokazana visina nijednog transfera, ali eto on tebi traži dokaze. Dijabola.AvantiBL je napisao/la: ↑06 sep 2024, 19:37https://www.fanatik.ro/universitatea-cr ... a-20817652BigZlatan je napisao/la: ↑06 sep 2024, 18:32Prvo jesi gluppa Buljubasic otisao za blizu duplo.
drugo jest potpisao Jovo i ima dokaz za tu cijenu? sto jedan portal pise znaci istina? kako juce pisalo 600.000? sada je 900.000 i odmah istina.![]()
ja bi volio da ode za 2 Mio. lik misli da mogu za sve 328 igrace pogoditi tacnu cijenu.![]()
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, mosarajvosa83 i 18 gostiju.