ovo meljo im je najjace. humor na nivou kursadzija.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Amin
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
BravoArgentina je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:01Stvari koje Sarajevo radi, tjera i druge klubove da prate, tj pokusaju pratiti shodno mogucnostima. Ovo moze biti jako dobro za ligu ako svi klubovi i Savez budu pametni, a ne da imamo kradje u korist Borca i da podrzavamo valjanja i izlezavanja ekipa kao Sloga.bvsic je napisao/la: ↑06 sep 2024, 22:59Kako si mi drug, zamisli situacije da covjek s 2 miliona pratioca na twitteru najavi posudbu igraca iz Serie B u FK Sarajevo s opcijom otkupasvrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 19:11POSUDBA UZ MOGUCNOST OTKUPA
Jao cega su se sjetili
Da nema @Virte ja ovo nikad ne bih mogao rascivijat
![]()
Ova sezona bi mogla biti presudna, posteno sudjenje i odlazak vice dizemo nivo lige za duplo
Nasim igracima fali reprezentativni nastupi, danas na U21 cini mi se 3-4 iz lige igrala i to je dobar znak. Odma igraca za vise prodajes
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Dobijate Panatu, pa onda ide metla od nas
Nebi bilo prvi put da vas ohladimo
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Dzemat los nikakav
- avalPacidoroP
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Znaci nece puno ljudi napustit stadionavalPacidoroP je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:10Prvo poluvrijeme 0:3
Ostat će vas 300 na stadionu
LP
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A ne, nije ti to relevantno, relevantni su turski opskurni portali i fb stranice kojima nam probijaju glavu kad im igrači idu u tamo neke Kukuruzspore. Znači nikad nije dokazana visina nijednog transfera, ali eto on tebi traži dokaze. Dijabola.AvantiBL je napisao/la: ↑06 sep 2024, 19:37https://www.fanatik.ro/universitatea-cr ... a-20817652BigZlatan je napisao/la: ↑06 sep 2024, 18:32Prvo jesi gluppa Buljubasic otisao za blizu duplo.
drugo jest potpisao Jovo i ima dokaz za tu cijenu? sto jedan portal pise znaci istina? kako juce pisalo 600.000? sada je 900.000 i odmah istina.![]()
ja bi volio da ode za 2 Mio. lik misli da mogu za sve 328 igrace pogoditi tacnu cijenu.![]()
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- avalPacidoroP
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:13Znaci nece puno ljudi napustit stadionavalPacidoroP je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:10Prvo poluvrijeme 0:3
LP
Jes te napalo knjigovodjooo, opušti se uzivajVirtu4l je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:13A ne, nije ti to relevantno, relevantni su turski opskurni portali i fb stranice kojima nam probijaju glavu kad im igrači idu u tamo neke Kukuruzspore. Znači nikad nije dokazana visina nijednog transfera, ali eto on tebi traži dokaze. Dijabola.AvantiBL je napisao/la: ↑06 sep 2024, 19:37https://www.fanatik.ro/universitatea-cr ... a-20817652BigZlatan je napisao/la: ↑06 sep 2024, 18:32Prvo jesi gluppa Buljubasic otisao za blizu duplo.
drugo jest potpisao Jovo i ima dokaz za tu cijenu? sto jedan portal pise znaci istina? kako juce pisalo 600.000? sada je 900.000 i odmah istina.![]()
ja bi volio da ode za 2 Mio. lik misli da mogu za sve 328 igrace pogoditi tacnu cijenu.![]()
Jel otkucalo vise, jel pipa zatvorena
Ovoga fakat moram blokirati, samo mi bez veze troši notifikacije.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- bagniadiluca
- Kontakt:
Feniks tica eo kitafeniksptica je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:13Znaci nece puno ljudi napustit stadionavalPacidoroP je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:10Prvo poluvrijeme 0:3
LP
LETS GO FIGHTER
Da samo znaš koliko su te pojedini čekali
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Zadnji dan prelaznog roka u nasoj ligi. Ludnica, prava fudbalska poslastica. Svi nesto trguju, dovode bore se, pojacavaju.
Samo navijac Zelje stoji sa strane, komentarise transfere i klupske politike drugih klubova na taj datum.
Dati ću vam jednu šansu da pogadjate koji su navijači Zeljeznicara/forumaši u pitanju. Kompleks zlata vrijedan.
Samo navijac Zelje stoji sa strane, komentarise transfere i klupske politike drugih klubova na taj datum.
Dati ću vam jednu šansu da pogadjate koji su navijači Zeljeznicara/forumaši u pitanju. Kompleks zlata vrijedan.
Sve aktivno sem Veleža,oni ni predsjednika,ni trenera nove igrace niko i ne spominje,kao da je sve stalo dole
Mislim da ova cetvorka(Sarajevo,Borac,Zeljeznicar,Zrinjski) ce se odvojiti gore,ovo ostalo ce se sve boriti za opstanak,koliko su se ovi u vrhu digli toliko su ostale ekipe pale i zbog tog mi nije drago,jel imaš dole ekipa koje su cak lošije nego prošle godine.
Mislim da ova cetvorka(Sarajevo,Borac,Zeljeznicar,Zrinjski) ce se odvojiti gore,ovo ostalo ce se sve boriti za opstanak,koliko su se ovi u vrhu digli toliko su ostale ekipe pale i zbog tog mi nije drago,jel imaš dole ekipa koje su cak lošije nego prošle godine.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zapamti ovaj post, i čujemo seavalPacidoroP je napisao/la: ↑06 sep 2024, 23:10Prvo poluvrijeme 0:3
LP
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- feniksptica
- Kontakt:
Vidno razočarani idemo na spavanje bez objašnjenja koja vrsta prevare su ove posudbe
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: mnon46, RoadRunner85 i 20 gostiju.