Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Barbarez najvise cijeni patriotizam i borbenost. Iz tog razloga ce mnogi biti izostavljeni, Bicakcic, Saric, Hajradinovic su medju prvima na njegovom spisku.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Yebat će nas i jedni i drugi. Čemu se vi nadate? Ima ovdje da se yebe "pokerašu" sve po spisku već u 21:30...
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Prognoziram 2 šuta, ne znam dal u okvir.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hadžikadunić na tribine a ostavlja mogućnost da igraju Mujakić i Barišić ???
Ja lijepo kažem da nema pojma.
Ja lijepo kažem da nema pojma.
Glory Glory Man United
Dovoljan je ovaj potez, Hadzikadunic nije slabiji ni od jednog stopera koji su ostali odlaskom Anela, ali ocigledno da ga Barbarez ne smeka i vjeruje Bicakcicu koji ce zavrsit karijeru do iduceg mundijala
Kao sto sam i pretpostavio Bico-Katic-Radeljic,.
Stvarno nezz.na osnovu cega su Partizan i Riječki jablan ispred Hadzikadunica koji je 5g.u reprezentaciji bez ijednog prigovora stalno sklanjan u stranu....valjda je to odraz patriotizma jbg.,a ne Barbarezovo tumačenje kroz trku i izgaranje na treninzima bez obzira na nekvalitet pojedinaca.
Stvarno nezz.na osnovu cega su Partizan i Riječki jablan ispred Hadzikadunica koji je 5g.u reprezentaciji bez ijednog prigovora stalno sklanjan u stranu....valjda je to odraz patriotizma jbg.,a ne Barbarezovo tumačenje kroz trku i izgaranje na treninzima bez obzira na nekvalitet pojedinaca.
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 07 sep 2024, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
Radeljic, Barisic, Mujakic su kvalitet nase lige, nista vise od toga.
Barbarez je teska neznalica i razocarenje.
Barbarez je teska neznalica i razocarenje.
Pravda za Denisa.
Kockar i pjandura Spahic ce zakucati zadnji ekser u tabut.
Kockar i pjandura Spahic ce zakucati zadnji ekser u tabut.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Joj sta covjek radi 
Ostavlja u rosteru 16 veznjaka, od kojih realno vecina nema sta traziti na ovom nivou (Saric, Burnic, Varesanovic, Djakovac + dvojac bez minutaze Tahirovic i Krunic), te defanzivce koji su objektivno u rangu Civica (Mujakic, Radeljic, mozda i Barisic + vremesni Bicakcic, koji je u ovoj sezoni vec primio 20-ak golova), a na tribine salje lika koji je odigrao brutalno protiv Ukrajine (i jos puno puta protiv jakih reprezentacija) i koji generalno ima iskustvo igranja na ovom nivou.
Haman su kod Sergeja glavni aduti ratnicka faca kad trcis sprint i galama na treninzima, a flegmaticni brko nema to u sebi.

Ostavlja u rosteru 16 veznjaka, od kojih realno vecina nema sta traziti na ovom nivou (Saric, Burnic, Varesanovic, Djakovac + dvojac bez minutaze Tahirovic i Krunic), te defanzivce koji su objektivno u rangu Civica (Mujakic, Radeljic, mozda i Barisic + vremesni Bicakcic, koji je u ovoj sezoni vec primio 20-ak golova), a na tribine salje lika koji je odigrao brutalno protiv Ukrajine (i jos puno puta protiv jakih reprezentacija) i koji generalno ima iskustvo igranja na ovom nivou.
Haman su kod Sergeja glavni aduti ratnicka faca kad trcis sprint i galama na treninzima, a flegmaticni brko nema to u sebi.
-
- Kontakt:
Ovo je za Barbareza najveci minus do sad. Nevjerovatno da otpise ovog momka koji je radio sve sta mu se kaze.
I sutra kad se pojavi neki igrac i pitaju ga biras li BiH ispred neke druge zemlje, treba biti budala pa reci biram BiH.
Zasto rade ove gluposti
I sutra kad se pojavi neki igrac i pitaju ga biras li BiH ispred neke druge zemlje, treba biti budala pa reci biram BiH.
Zasto rade ove gluposti
Mujakic, Bicakcic, Radeljic, imaju prednost prije Hadzikadunica. Denis nikad nije pravio probleme, uvijek pristojan, nekoliko jako dobrih partija za reprezentaciju i ovo mu hvala. Kad smo se lomili da nadjemo stopere, on je dosao i igrao sa velikom zeljom i srcem. Mescini su ljudi bili u pravu za Barbareza da covjek jednostavno nema pojma i ne zna kud udara. Oprosti Denise, vjeruj mi da je mene sramota
Treba precrtati i ovu reprezentaciju, pratiti samo Sarajevo i neke individualne sportiste
Treba precrtati i ovu reprezentaciju, pratiti samo Sarajevo i neke individualne sportiste
Samo se nadam da postoji neki opravdan razlog za ovo, kao sto je ocito postojao i za Tabakovicevo neigranje protiv Italijana. Meni su Denis i Anel u paketu uvijek djelovali dosta sigurno, a pitanje je trenutka kad ce likovi poput Mujakica i Radeljica pokazati da nisu ni za klupe, ali otom potom...
Primis petardu od faking Olimpije, uz duzno postovanje njima, ali nema Radeljic sta traziti u prvih 11. Na klupi okej, pa da udje pred kraj. Bas me zanima sta ce reci za Denisa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uopste mu nisu konkurencija Radeljic i Mujakic, nego mrtvac Bicakcic koji ce karijeru zavrsit do SP 2026 a kamoli Eura 2028. I ti na njemu gradis tim
-
- Kontakt:
Nemaju oni sta pokazivati, to je nazalost vec evidentno.Ghuraba je napisao/la: ↑07 sep 2024, 11:39Samo se nadam da postoji neki opravdan razlog za ovo, kao sto je ocito postojao i za Tabakovicevo neigranje protiv Italijana. Meni su Denis i Anel u paketu uvijek djelovali dosta sigurno, a pitanje je trenutka kad ce likovi poput Mujakica i Radeljica pokazati da nisu ni za klupe, ali otom potom...
mene ovo sve pocinje zabrinjavati..Ovo sinoc sa Anelom se nekako da i svariti, ali ovo sa brkicom je vec alarmantno...lik je bolji od svih ostalih stopera u ekipi, da ne kazem da kao osoba ovo nije zasluzio.Ghuraba je napisao/la: ↑07 sep 2024, 11:39Samo se nadam da postoji neki opravdan razlog za ovo, kao sto je ocito postojao i za Tabakovicevo neigranje protiv Italijana. Meni su Denis i Anel u paketu uvijek djelovali dosta sigurno, a pitanje je trenutka kad ce likovi poput Mujakica i Radeljica pokazati da nisu ni za klupe, ali otom potom...
- JohnCleese
- Kontakt:
Logicno je da posalje defanzivca na tribine kad mu je "sportska javnost" spocitavala da ih je previse pozvao i kad ih zaista ima dovoljno.
Logicno mi je da od defanzivaca ostavi jedina dva ljevonoga igraca.
Eh sad ako mi smatramo da je zdravstvena situacija kod ostalih stopera idealna, kao i forma u kojoj se trenutno nalaze, onda mi nije bas najjasnije da u konurenciji Bicakcica, Katica, i naknadno pozvanog Barisica izvisi Hadzikadunic.
U svakom slucaju treba pricekati jer mozda postoji valjano objasnjenje ako ne onda mi je ovakva odluka nejasna.
Logicno mi je da od defanzivaca ostavi jedina dva ljevonoga igraca.
Eh sad ako mi smatramo da je zdravstvena situacija kod ostalih stopera idealna, kao i forma u kojoj se trenutno nalaze, onda mi nije bas najjasnije da u konurenciji Bicakcica, Katica, i naknadno pozvanog Barisica izvisi Hadzikadunic.
U svakom slucaju treba pricekati jer mozda postoji valjano objasnjenje ako ne onda mi je ovakva odluka nejasna.
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 07 sep 2024, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ne mogu ga podržavat i onda mu sve po spisku sljedece minute. Hajde da vidimo sta ce ispast. Cudan potez u najmanju ruku
Walk on
-
- Kontakt:
Kako ne razumijete….
Radeljic je lijevi štoper i njegova zamjena je Mujakic, jos sto Mujakic moze uskocit lijevo umjesto Gazi.
Desni štoperi su Bico i Hadzija i Barisic, Bico moze pokrit desnu stranu ako dodje do povrede Amara, a to ne mogu Hadzija i Barisic.
Znaci jedan je višak Barisic ili Hadzija, danas je ispalo da je višak hadzija.
Eh to sto je mozda trebao izbacit jednog veznog to je druga stvar.
Radeljic je lijevi štoper i njegova zamjena je Mujakic, jos sto Mujakic moze uskocit lijevo umjesto Gazi.
Desni štoperi su Bico i Hadzija i Barisic, Bico moze pokrit desnu stranu ako dodje do povrede Amara, a to ne mogu Hadzija i Barisic.
Znaci jedan je višak Barisic ili Hadzija, danas je ispalo da je višak hadzija.
Eh to sto je mozda trebao izbacit jednog veznog to je druga stvar.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.