ma ko ti je to rekoQUARTERBACK je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:24jel istina da momciluka ne prica sa starim otkako je s ovom sihirbasicom zajedno???
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
-
- Kontakt:
NazorUso je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:03Za tebe i takve da, jer vi i vasi su pobjegli cim se spekulisalo da ce zapucati, dok su ovi gore "glupi" izgubili dio sebe za drzavu u koju dolazite kao turisti...Sindikat12 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 13:42Ovo u dzihadu 100% bez daljneg!CAGarfia je napisao/la: ↑07 sep 2024, 13:30https://www.facebook.com/share/v/eCECaP ... tid=xfxF2i
Mirsin spermić s druge strane bira utakmice.
Ali zbog pišanog sporta nikad. Ovo je više glupost nego sto je hrabro.
E to je razlika !
Nemoj tako, stari je proveo cijeli rat u BiH, a ja kao dijete od 3 god sam valjda imao opravdanje sto sam u to vrijeme bio u kampu u Sloveniji.
Nemoj te odluke gradit na osjecanjima. Zamislite scenario da je ovom našem igracu pozlilo pa preseli iza sebe ostavi porodicu?? Da li bi to bilo pametno? Zbog odbojke?? Naravno da ne bi i da je cista glupost rizikovat zdravlje zbog odbojke.
Jes, jes, jes i kuce su od cokolade, prozori od marmelade... Eto ja ima 47 za vrijeme rata, gle cuda i ja imao 3 god.Sindikat12 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:32NazorUso je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:03Za tebe i takve da, jer vi i vasi su pobjegli cim se spekulisalo da ce zapucati, dok su ovi gore "glupi" izgubili dio sebe za drzavu u koju dolazite kao turisti...Sindikat12 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 13:42
Ovo u dzihadu 100% bez daljneg!
Ali zbog pišanog sporta nikad. Ovo je više glupost nego sto je hrabro.
E to je razlika !
Nemoj tako, stari je proveo cijeli rat u BiH, a ja kao dijete od 3 god sam valjda imao opravdanje sto sam u to vrijeme bio u kampu u Sloveniji.
Nemoj te odluke gradit na osjecanjima. Zamislite scenario da je ovom našem igracu pozlilo pa preseli iza sebe ostavi porodicu?? Da li bi to bilo pametno? Zbog odbojke?? Naravno da ne bi i da je cista glupost rizikovat zdravlje zbog odbojke.
Cuj poredjenja, sta mislis da mu je pozlilo ??? Moze pozliti pisuci post na forumu...
Btw, nezz ni sto raspravljam s tobom nakon svih lazi koje si iznio

NECE MO !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Haha okej? Da se danas zapuca ti bi prvi pobjegao kao sto bi 80% ostalog stanoništva nazalost.NazorUso je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:35Jes, jes, jes i kuce su od cokolade, prozori od marmelade... Eto ja ima 47 za vrijeme rata, gle cuda i ja imao 3 god.Sindikat12 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 18:32
Cuj poredjenja, sta mislis da mu je pozlilo ??? Moze pozliti pisuci post na forumu...
Btw, nezz ni sto raspravljam s tobom nakon svih lazi koje si iznio
NECE MO !
Sto bi mu pozlilo? Pa covjek imao 2 troma prije turnira? Doktor rekao da rizikuje zdravlje. Jesi cudan, ne gradi svoje stavove na osjecajima.
Ako sam pobjegao tad i sad bi. Babo rahmetli imao boravisnu u Dojclandu, 92. se zadesio tu, mogli zapaliti vani kad hocemo...ostao on, tj. svi ostali od prvog do zadnjeg dana.
Nebitno, nije to tema. "Sportskih tema" si nalagao za dva zivota zato prekidam i tu vrstu rasprave.
Zivio !
Nebitno, nije to tema. "Sportskih tema" si nalagao za dva zivota zato prekidam i tu vrstu rasprave.
Zivio !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
- Kontakt:
Kod nas su uvijek drame kao u spanskim serijama.Kad je bio spreman Anel je uvijek igrao i bio u prvih jedanaest. Ako je Anel povrijeden i psihicki nije spreman i trazio da ide kuci da se lijeci, to znaci da i ovako ne bi igrao. Ako su pustili Kolasinca onda su morali i njega. E sad je druga stvar sto smo mi imali prevelika ocekivanja od njega i pravili od njega sveca sto moralno sto igracki, iako smo igracki od njega zavisni.Ima tu mladalacke naivnosti,tvrdoglavosti i bezobrazluka nove generacije Z, gdje su oni na prvom mjestu, ako je povrijeden i trazi sto bolju lijecnicku pomoc da se oporavi, to je legitimno, jer mu je tijelo kapital, a sigurno ima i pritisak od kuce.E sad idealno bi bilo da je ostao da podrzi ekipu, ali mislim da on pragmaticnije razmislja kakvu korist on ima i sta moze pridonjeti, a nama to izgleda supacki egoisticno.
Malo čudno sto je taj Anel od 2020 odigrao mozda svaka 5 tekmi za repku. Uvijek mu nesto jadniku.
Slike sa stadiona upravo. Momci stigli.
Kolasinac koji je povrijeđen 100% je tu sa ekipom na terenu i podržava momke. Ovaj bilmez je druga sorta očito
Kolasinac koji je povrijeđen 100% je tu sa ekipom na terenu i podržava momke. Ovaj bilmez je druga sorta očito
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kolasinca i ovog Maldinija ne treba stavljati u istu recenicu. Kolasinac svaki put bude sa ekipom ako je povrijedjen. Ovo gofno umislilo da je veci od reprezentacije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma znam samo pravim usporedbu. Sjećam se kad su Seo i Edin obojica bili povrijeđeni i bili tu cijelo vrijeme uz ekipu pa su se zezali sa nekim malcem . Od pocetka do kraja bili sa ekipom. Seu su povrede zeznule da možda da 100% na terenu, ali kao čovjek je 100% karakter i dobricina. Ovaj je druga sorta. Smeće!
Ne treba ga vise zvati
Bice da je ipak Ramos za ostale 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Dronfulja mu mozak sprzila. E moj glupane.
Ceca je znala sta ce se ovdje desiti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nedostaje on jbg.
Protiv Ukrajine kada izadje potop.
Protiv Ukrajine kada izadje potop.
Hajde jos mi se smijete. Ipak Anel nije Maldini, al zato jesu Barisic Mujakic i Katic
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Odvesti ga podhitno Arifu u Čakloviće da mu skine sihre i romske magije i staviti ga odma na teren barem sa jednom nogom igrao.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Nabijem te na k
Barisic I Katic su u rangu sa njim. Denis je danas zasluzio da starta po meni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.