Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la baboedindzeko09 » 08 sep 2024, 17:30

fanatik19 je napisao/la:
08 sep 2024, 17:14
Evo zena mu je stavila story iz Kopenhagena, a on se po rijecima Barbareza vratio u Englesku. Mozda je zaista povrijedjen, medjutim nacin na koji je otisao je svakako neizbrisiv
Došla da gleda svoju maticu Srbiju, a i Anel je tu da pruži podršku :salut:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 sep 2024, 17:35

fanatik19 je napisao/la:
08 sep 2024, 17:14
Evo zena mu je stavila story iz Kopenhagena, a on se po rijecima Barbareza vratio u Englesku. Mozda je zaista povrijedjen, medjutim nacin na koji je otisao je svakako neizbrisiv
Ona je svo vrijeme dok je on bio u Bosni bila u Kopenhagenu. Mozda se sa njom nesto posvadjao?
Svakako nije izgovor
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 08 sep 2024, 21:24

Mirso jucer u Eindhovenu dozivio salve uvreda i psovki, forumas boatenk najgori bio. Ali ziva istina

Carobnjacicu javi se ljubi te brat

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 08 sep 2024, 21:28

Ako se Barba ponasao prema Anelu kao i prema Dennisu onda je jasno sto je otisao. Neka mu igra Barisic i Mujakic. Ocekujem da i Dennis uradi isto.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 08 sep 2024, 21:34

Cecilija je sa momkom u Kopenhagenu a Anel se vratio u Englesku.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 08 sep 2024, 23:00

h1a2s3o4 je napisao/la:
08 sep 2024, 21:28
Ako se Barba ponasao prema Anelu kao i prema Dennisu onda je jasno sto je otisao. Neka mu igra Barisic i Mujakic. Ocekujem da i Dennis uradi isto.
covjek je jasno rekao da je svako svojom voljom tu, ako ces vjerovati vise liku kojeg dokazano moras moliti da igra za reprezentaciju onda to govori o tebi.

koga god boli qrac neka ga nogira

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 09 sep 2024, 10:04

Nema tu izgovora svi su oni tu zbog države, ne zbog trenera...

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 sep 2024, 10:47

Ljudi vam spomenu probleme sa svim selektorima i opet se neki nadju da brane Ahmedhodzica?! Nevjerovatno.
Ako iko moze iz ove situacije izvući najoptimalnije rješenje, onda je to Barbarez, makar to znacilo da ćemo ostati bez ponajboljeg stopera. Ni prvi ni zadnji slučaj u svijetu fudbala.

Kao sto je onda Kodro zaslužio svu moguću podršku kada ga je "suspendovao", isto tako Barbarez zaslužuje podršku sta god da odluči.

Dok ne počne cijeniti neke stvari, želim mu da visi po drugoligaskim terenima. Očito još uvijek ne zaslužuje bolje. Nije on slučajno tu gdje jeste.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 09 sep 2024, 11:00

Ne vidim razloga za pljuvacinu. Rekao je da je imao povredu. Okej. Nije nikakav problem. Imamo sad svaki mjesec po dvije utakmice da igramo. Ako bude covjek igrao za klub poslije reorezentativnih nastupa, znaci da iduci mjesec kada bude okupljanje ili ce se odazvati ili odustaje od repke. Nece biti prilike ni za kakav izgovor, a idući mjesec je tu na pragu.

Zato ja licno nikoga ne bi ni pljuvao ni krizao prije vremena. Nek svako sam pokaze svoje lice. Ovako mozemo dobiti samo kontra efekat da sutra bude neko nekog otjerao iz reprezentacije.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 09 sep 2024, 11:03

Kod Anela je jasna stvar.. bio je top talenat, nije uspio da postane top igrač i to je to. Ni prvi ni zadnji koji je flopirao. Ali ne mora to da znači da je kraj za njega, jednostavno mora da se dokaže a ne da glumi bogati kao da je VVD u pitanju a ne klinjo neki.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 09 sep 2024, 11:06

Shvatio da fudbal nije glamur, zivot u Sheffieldu ga je bacilo malo u depresiju, vrijeme najvise provodi na PS5, mrsko mu se i kupat ici na okupljanja, ne zna sta ce od sebe.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 09 sep 2024, 11:15

Ja smatram da svako ima pravo da zeni koga hoce, nikad nisam ni pisao nesto protiv bilo kojeg sportiste u tom smislu. Ovo nije poruka Anelu, ali jeste neki moj zakljucak, iskustvo i razni primjeri koje sam vidio mojim ocima.
Kod miliona pristojnih i skolovanih djevojaka sa raznih fakulteta sirom svijeta, koje pokazuju razne kvalitete, privrzenost tradiciji, empatiju prema okolini koja ce kasnije rezultirati kvalitetnim porodicnim zivotom, momci uglavnom radije izaberu djevojke koje niti imaju te karakteristike, niti zele da ih nadograde kroz razvoj. Jasno nam je svima da je taj tip zena u potrazi za novcem i lagodnim zivotom, da ce zbog manjka na pocetku nabrojanih pozitivnih stvari kod zene, to kasnije rezultirati sve vecim problemima i na kraju u ogromnom broju primjera razvodom. Ljepota je prolazna, brzo ishlapi, onda dodje trenutak kad se momak upita koji je razlog sto imam tu zenu pored mene. Po drugoj strani zene se boje tog gubitka ljepote, jer znaju da ne posjeduju druge kvalitete, pa onda naglim odlukama brzo prekidaju veze i trce u zagrljaj drugom muskarcu sa debljim novcanikom u trci sa vremeneom dok ne uvenu do kraja. Znam primjere kad je zena od muskarca pijanice napravila gospodina, ali znam i primjere kad je zena od muskarca gospodina napravila pijanicu. Toliko je vazan izbor zene mladom covjeku, da je bolje biti sam godinama nego izabrati neku koja ce te sistemski unistavati ludim odlukama, primjerima, rijecima, potezima, samo njoj razumljivim.
Savjetujem mladim momcima da procitaju knjigu 7000 dana u Sibiru po istinitom dogadjaju, u kojoj Karlo Stajner opisuje 20 godina robije u gulagu, uspio prezivjeti zahvaljujuci zeni koja ga je cekala tih 20 godina.
Pise i Jovan Ducic o zenama, ali zbog mnogobrojnih gorkih pilula koje je progutao ponekad pretjeruje. Zanimljivo za procitati
Mozda mozemo i naseg Damira pitati o zenama, a mescini jos mnoge druge nama poznate likove :bih:

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 09 sep 2024, 11:17

Zaboravio sam da dodam da je i dalje nas daleko najbolji stoper, ko drugacije misli on ne poznaje fudbal

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 09 sep 2024, 11:35

retromoos je napisao/la:
09 sep 2024, 11:17
Zaboravio sam da dodam da je i dalje nas daleko najbolji stoper, ko drugacije misli on ne poznaje fudbal
Fudbaleri su vrlo rijetko školovani ljudi. To su uglavnom osobe koje su zavrsile osnovnu i eventualno srednju...a vrlo cesto i samo se provukli kroz nju. Mali je broj onih koji su se stvarno skolovali i tezili ka napretku u tom segmentu...bez obzira da li je rijec o formalnom ili neformalnom obrazovanju. Tako da spoj sportasa i starleta i njima slicnima nekako ide jedno uz drugo, definitivno.
Pretezno jedna doktorica medicine niti ce imati volje da zivi sa nekim ko vodi takav zivot jednog fudbalera, niti ima mnogo zajedničkih tema sa njim. Opet kazem, cast izuzecima...

U vecini slučajeva, to su muskarci kojima je domet provod, igranje igrica, zezanje i putovanja....i naravno društvo lijepih zena. Tako da krpa nadje zakrpu.

Sto se Anela licno tice, nikada nisam pratio njegov privatni zivot niti me zanimao...ali ono sto vidim jeste da se navodno serijatski vjencao sa svojom suprugom i da im se sin zove Isak. Po tome bih zaključio da poprilično ima utjecaja u svojoj kuci i da nije beskicmenjak kao mnogi drugi fudbaleri. Iako mi je malo neobicno da se odlucio za serijatski brak, ali to je vec skroz neka druga prica.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 09 sep 2024, 11:37

Naš najbolji stoper. Za nas odličan igrač.
Da je povrijeđen i barbarez izjavio da je oslobođen utakmica i da može da ide to bi bilo sasvim normalno.
Ovako i da je povrijeđen , ako selektor trazi da ostanes uz ekipu jer gradimo tim i nest novo, neoprostivo je da odes. Da mu je ponuđeno da sam bira, morao je odabrati tim, kao vođa ove odbrane.
Na kraju koristili su mu ovi nastupi u reprezentaciji sigurno za njegove transfere i karijeru.
Ajvatar

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 09 sep 2024, 11:49

Cime se vi ljudi zamarate to je nemoguce, ako je njemu dobra starleta nama jos bolja. Bolje da razmisljamo o tome kako izvuc iz njega informacije zbog kojih radi sve ovo sto radi i pokusat rijesit problem, u protivnom smo mrtvi. Postace normalno da nam svak uvaljuje po 5 komada. Evo samo ze sjetite nekih utakmica bez njega. Portugal 0 5, Luksemburg 0 2, Ukrajina primamo 2 gola cim je izasao iz igre. Ovi ljudi se ne mogu poredit s njim, covjek je kvalitetniji igrac i to je to. Katic i Hadzikadunic ulaze u konkurenciju jedan drugom oko njegov partnera u odbrani, ostali su 10 stepenica ispod.
Inace, iskljucio je komentare na instagramu zbog maloumnika koji ga vrijedjaju 3 zadnja dana. Nikad dok sam ziv necu zaboravit njegovo ljubljenje grba poslije gola Ukrajini, tu me kupio za sva vremena i nikad njegovu ljubav prema Bosni i Hercegovini ne dovodim u pitanje.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 sep 2024, 12:25

hurem je napisao/la:
09 sep 2024, 10:47
Ljudi vam spomenu probleme sa svim selektorima i opet se neki nadju da brane Ahmedhodzica?! Nevjerovatno.
Ako iko moze iz ove situacije izvući najoptimalnije rješenje, onda je to Barbarez, makar to znacilo da ćemo ostati bez ponajboljeg stopera. Ni prvi ni zadnji slučaj u svijetu fudbala.

Kao sto je onda Kodro zaslužio svu moguću podršku kada ga je "suspendovao", isto tako Barbarez zaslužuje podršku sta god da odluči.

Dok ne počne cijeniti neke stvari, želim mu da visi po drugoligaskim terenima. Očito još uvijek ne zaslužuje bolje. Nije on slučajno tu gdje jeste.
Sta da cijeni Mujakica u prvih 11
Haha
Vise podrzavam Anela nego Barbareza
**** ga panjevi svi od Bicakcica, Mujakcica do Djakovca
Da je to neki lijevi igrac momak mrs na tribine i ne vracaj se
Ovako najbolji stoper da ide i da mu drug zavrsi na tribinama jer je nezadovoljan i on ne ide
**** sve u usta isto sto sto oni jebu Anelu **** i ja njima
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 sep 2024, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 09 sep 2024, 12:26

fanatik19 je napisao/la:
09 sep 2024, 11:49
Cime se vi ljudi zamarate to je nemoguce, ako je njemu dobra starleta nama jos bolja. Bolje da razmisljamo o tome kako izvuc iz njega informacije zbog kojih radi sve ovo sto radi i pokusat rijesit problem, u protivnom smo mrtvi. Postace normalno da nam svak uvaljuje po 5 komada. Evo samo ze sjetite nekih utakmica bez njega. Portugal 0 5, Luksemburg 0 2, Ukrajina primamo 2 gola cim je izasao iz igre. Ovi ljudi se ne mogu poredit s njim, covjek je kvalitetniji igrac i to je to. Katic i Hadzikadunic ulaze u konkurenciju jedan drugom oko njegov partnera u odbrani, ostali su 10 stepenica ispod.
Inace, iskljucio je komentare na instagramu zbog maloumnika koji ga vrijedjaju 3 zadnja dana. Nikad dok sam ziv necu zaboravit njegovo ljubljenje grba poslije gola Ukrajini, tu me kupio za sva vremena i nikad njegovu ljubav prema Bosni i Hercegovini ne dovodim u pitanje.
Bas u tome je problem, sto njegov privatni zivot utice na sve nas, u ovom slucaju reprezentaciju koja pripada svima nama. Tu nesto ne stima, jer Anel je prestao da komunicira sa ocem, njegove vrhunske partije u fudbalu su proslost, a njegov talenat je ruku na srce ogroman i moze puno vise. Svi ti problemi su krenuli kad se ozenio. Ako ne zeli vise da igra za reprezentaciju, onda lijepo izadje u javnost i kaze to, a ne da se igra sa osjecanjima ljudi evo vec 2 godine. Jusuf je bio gori od njega po ponasanju nekoliko godina, Jusuf se ponasao kao da samo on nesto vrijedi. Kad je nasa tadasnja mlada reprezentacija usla iz B u A, najbolji igrac i strijelac je bio Jusuf. Niko nikad u historiji naseg sporta nije dobio toliko uvreda, prijetnji, kao on jer je ubrzo nakon toga javno ponizio navijace i napisao " da je on vise uradio za Bosnu, nego svi navijaci zajedno, sta su oni uradili za Bosnu". Tada su mu se javili ljudi koji su invalidi, ljudi koji su izgubli citave porodice, itd., doslovno ga otjerali iz reprezentacije, hiljade poruka je dobio. Jusuf je shvatio da je pogrijesio i to se kasnije vise nikad nije spominjalo. Ja ne znam sta se tacno desava sa Anelom, ali brate mili ne mogu svi biti krivi za sve, a on nije kriv ni bogdu. Ako ti se ne igra izjasni se, ako ti se igra bujrum da nastavimo i sve zaboravimo sve lose stvari. Kao sto rekoh, ponasanje bilo kojeg sportiste utice na sve nas, a oni moraju shvatiti da su javne licnosti i pronaci nacin kao se izboriti sa tim.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 09 sep 2024, 12:34

retromoos je napisao/la:
09 sep 2024, 12:26
fanatik19 je napisao/la:
09 sep 2024, 11:49
Bas u tome je problem, sto njegov privatni zivot utice na sve nas, u ovom slucaju reprezentaciju koja pripada svima nama. Tu nesto ne stima, jer Anel je prestao da komunicira sa ocem, njegove vrhunske partije u fudbalu su proslost, a njegov talenat je ruku na srce ogroman i moze puno vise. Svi ti problemi su krenuli kad se ozenio. Ako ne zeli vise da igra za reprezentaciju, onda lijepo izadje u javnost i kaze to, a ne da se igra sa osjecanjima ljudi evo vec 2 godine. Jusuf je bio gori od njega po ponasanju nekoliko godina, Jusuf se ponasao kao da samo on nesto vrijedi. Kad je nasa tadasnja mlada reprezentacija usla iz B u A, najbolji igrac i strijelac je bio Jusuf. Niko nikad u historiji naseg sporta nije dobio toliko uvreda, prijetnji, kao on jer je ubrzo nakon toga javno ponizio navijace i napisao " da je on vise uradio za Bosnu, nego svi navijaci zajedno, sta su oni uradili za Bosnu". Tada su mu se javili ljudi koji su invalidi, ljudi koji su izgubli citave porodice, itd., doslovno ga otjerali iz reprezentacije, hiljade poruka je dobio. Jusuf je shvatio da je pogrijesio i to se kasnije vise nikad nije spominjalo. Ja ne znam sta se tacno desava sa Anelom, ali brate mili ne mogu svi biti krivi za sve, a on nije kriv ni bogdu. Ako ti se ne igra izjasni se, ako ti se igra bujrum da nastavimo i sve zaboravimo sve lose stvari. Kao sto rekoh, ponasanje bilo kojeg sportiste utice na sve nas, a oni moraju shvatiti da su javne licnosti i pronaci nacin kao se izboriti sa tim.
Lijepo sam rekao da moramo na silu od njeg dobit odgovor zasto sve ovo radi. Arena sport BiH je radila s njim intervju u aprilu i rekao im lik nije bitno sta je bilo bitno je da sam sad ovdje. Bitno je, moras nam rec u cemu je problem da nas ne pravis budalama svako malo preskakanjem okupljanja. Ali jednostvano on je kvalitet, mi bez njega ne mozemo. Sto rece Fedja Dudic nakon proslogodisnjeg septembarskog okupljanja kad je krenulo sve ovo: MI NJEGA MORAMO NATJERATI DA IGRA. Ne vidim bas ni na balkanu da postoji neka stoper extra klase u drugim reprezentacijama osim Gvardiola koji cesto igra beka, da je ispred Ahmedhodzica, mozda jos Pavlovic i Milenkovic ulaze u neku pricu, ali svakako nisu kvalitetniji igraci od njega

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 09 sep 2024, 12:53

hurem je napisao/la:
09 sep 2024, 10:47

:thumbup:

Anel je propao kad je okrenuo ledja Mirsi.
Od velikog talenta do jednog od najvecih razocarenja naseg fudbala.

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.