Došla da gleda svoju maticu Srbiju, a i Anel je tu da pruži podršku

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Došla da gleda svoju maticu Srbiju, a i Anel je tu da pruži podršku
Ona je svo vrijeme dok je on bio u Bosni bila u Kopenhagenu. Mozda se sa njom nesto posvadjao?
covjek je jasno rekao da je svako svojom voljom tu, ako ces vjerovati vise liku kojeg dokazano moras moliti da igra za reprezentaciju onda to govori o tebi.
Fudbaleri su vrlo rijetko školovani ljudi. To su uglavnom osobe koje su zavrsile osnovnu i eventualno srednju...a vrlo cesto i samo se provukli kroz nju. Mali je broj onih koji su se stvarno skolovali i tezili ka napretku u tom segmentu...bez obzira da li je rijec o formalnom ili neformalnom obrazovanju. Tako da spoj sportasa i starleta i njima slicnima nekako ide jedno uz drugo, definitivno.
Sta da cijeni Mujakica u prvih 11hurem je napisao/la: ↑09 sep 2024, 10:47Ljudi vam spomenu probleme sa svim selektorima i opet se neki nadju da brane Ahmedhodzica?! Nevjerovatno.
Ako iko moze iz ove situacije izvući najoptimalnije rješenje, onda je to Barbarez, makar to znacilo da ćemo ostati bez ponajboljeg stopera. Ni prvi ni zadnji slučaj u svijetu fudbala.
Kao sto je onda Kodro zaslužio svu moguću podršku kada ga je "suspendovao", isto tako Barbarez zaslužuje podršku sta god da odluči.
Dok ne počne cijeniti neke stvari, želim mu da visi po drugoligaskim terenima. Očito još uvijek ne zaslužuje bolje. Nije on slučajno tu gdje jeste.
Bas u tome je problem, sto njegov privatni zivot utice na sve nas, u ovom slucaju reprezentaciju koja pripada svima nama. Tu nesto ne stima, jer Anel je prestao da komunicira sa ocem, njegove vrhunske partije u fudbalu su proslost, a njegov talenat je ruku na srce ogroman i moze puno vise. Svi ti problemi su krenuli kad se ozenio. Ako ne zeli vise da igra za reprezentaciju, onda lijepo izadje u javnost i kaze to, a ne da se igra sa osjecanjima ljudi evo vec 2 godine. Jusuf je bio gori od njega po ponasanju nekoliko godina, Jusuf se ponasao kao da samo on nesto vrijedi. Kad je nasa tadasnja mlada reprezentacija usla iz B u A, najbolji igrac i strijelac je bio Jusuf. Niko nikad u historiji naseg sporta nije dobio toliko uvreda, prijetnji, kao on jer je ubrzo nakon toga javno ponizio navijace i napisao " da je on vise uradio za Bosnu, nego svi navijaci zajedno, sta su oni uradili za Bosnu". Tada su mu se javili ljudi koji su invalidi, ljudi koji su izgubli citave porodice, itd., doslovno ga otjerali iz reprezentacije, hiljade poruka je dobio. Jusuf je shvatio da je pogrijesio i to se kasnije vise nikad nije spominjalo. Ja ne znam sta se tacno desava sa Anelom, ali brate mili ne mogu svi biti krivi za sve, a on nije kriv ni bogdu. Ako ti se ne igra izjasni se, ako ti se igra bujrum da nastavimo i sve zaboravimo sve lose stvari. Kao sto rekoh, ponasanje bilo kojeg sportiste utice na sve nas, a oni moraju shvatiti da su javne licnosti i pronaci nacin kao se izboriti sa tim.fanatik19 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:49Cime se vi ljudi zamarate to je nemoguce, ako je njemu dobra starleta nama jos bolja. Bolje da razmisljamo o tome kako izvuc iz njega informacije zbog kojih radi sve ovo sto radi i pokusat rijesit problem, u protivnom smo mrtvi. Postace normalno da nam svak uvaljuje po 5 komada. Evo samo ze sjetite nekih utakmica bez njega. Portugal 0 5, Luksemburg 0 2, Ukrajina primamo 2 gola cim je izasao iz igre. Ovi ljudi se ne mogu poredit s njim, covjek je kvalitetniji igrac i to je to. Katic i Hadzikadunic ulaze u konkurenciju jedan drugom oko njegov partnera u odbrani, ostali su 10 stepenica ispod.
Inace, iskljucio je komentare na instagramu zbog maloumnika koji ga vrijedjaju 3 zadnja dana. Nikad dok sam ziv necu zaboravit njegovo ljubljenje grba poslije gola Ukrajini, tu me kupio za sva vremena i nikad njegovu ljubav prema Bosni i Hercegovini ne dovodim u pitanje.
Lijepo sam rekao da moramo na silu od njeg dobit odgovor zasto sve ovo radi. Arena sport BiH je radila s njim intervju u aprilu i rekao im lik nije bitno sta je bilo bitno je da sam sad ovdje. Bitno je, moras nam rec u cemu je problem da nas ne pravis budalama svako malo preskakanjem okupljanja. Ali jednostvano on je kvalitet, mi bez njega ne mozemo. Sto rece Fedja Dudic nakon proslogodisnjeg septembarskog okupljanja kad je krenulo sve ovo: MI NJEGA MORAMO NATJERATI DA IGRA. Ne vidim bas ni na balkanu da postoji neka stoper extra klase u drugim reprezentacijama osim Gvardiola koji cesto igra beka, da je ispred Ahmedhodzica, mozda jos Pavlovic i Milenkovic ulaze u neku pricu, ali svakako nisu kvalitetniji igraci od njegaretromoos je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:26Bas u tome je problem, sto njegov privatni zivot utice na sve nas, u ovom slucaju reprezentaciju koja pripada svima nama. Tu nesto ne stima, jer Anel je prestao da komunicira sa ocem, njegove vrhunske partije u fudbalu su proslost, a njegov talenat je ruku na srce ogroman i moze puno vise. Svi ti problemi su krenuli kad se ozenio. Ako ne zeli vise da igra za reprezentaciju, onda lijepo izadje u javnost i kaze to, a ne da se igra sa osjecanjima ljudi evo vec 2 godine. Jusuf je bio gori od njega po ponasanju nekoliko godina, Jusuf se ponasao kao da samo on nesto vrijedi. Kad je nasa tadasnja mlada reprezentacija usla iz B u A, najbolji igrac i strijelac je bio Jusuf. Niko nikad u historiji naseg sporta nije dobio toliko uvreda, prijetnji, kao on jer je ubrzo nakon toga javno ponizio navijace i napisao " da je on vise uradio za Bosnu, nego svi navijaci zajedno, sta su oni uradili za Bosnu". Tada su mu se javili ljudi koji su invalidi, ljudi koji su izgubli citave porodice, itd., doslovno ga otjerali iz reprezentacije, hiljade poruka je dobio. Jusuf je shvatio da je pogrijesio i to se kasnije vise nikad nije spominjalo. Ja ne znam sta se tacno desava sa Anelom, ali brate mili ne mogu svi biti krivi za sve, a on nije kriv ni bogdu. Ako ti se ne igra izjasni se, ako ti se igra bujrum da nastavimo i sve zaboravimo sve lose stvari. Kao sto rekoh, ponasanje bilo kojeg sportiste utice na sve nas, a oni moraju shvatiti da su javne licnosti i pronaci nacin kao se izboriti sa tim.fanatik19 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:49Cime se vi ljudi zamarate to je nemoguce, ako je njemu dobra starleta nama jos bolja. Bolje da razmisljamo o tome kako izvuc iz njega informacije zbog kojih radi sve ovo sto radi i pokusat rijesit problem, u protivnom smo mrtvi. Postace normalno da nam svak uvaljuje po 5 komada. Evo samo ze sjetite nekih utakmica bez njega. Portugal 0 5, Luksemburg 0 2, Ukrajina primamo 2 gola cim je izasao iz igre. Ovi ljudi se ne mogu poredit s njim, covjek je kvalitetniji igrac i to je to. Katic i Hadzikadunic ulaze u konkurenciju jedan drugom oko njegov partnera u odbrani, ostali su 10 stepenica ispod.
Inace, iskljucio je komentare na instagramu zbog maloumnika koji ga vrijedjaju 3 zadnja dana. Nikad dok sam ziv necu zaboravit njegovo ljubljenje grba poslije gola Ukrajini, tu me kupio za sva vremena i nikad njegovu ljubav prema Bosni i Hercegovini ne dovodim u pitanje.
hurem je napisao/la: ↑09 sep 2024, 10:47Ljudi vam spomenu probleme sa svim selektorima i opet se neki nadju da brane Ahmedhodzica?! Nevjerovatno.
Ako iko moze iz ove situacije izvući najoptimalnije rješenje, onda je to Barbarez, makar to znacilo da ćemo ostati bez ponajboljeg stopera. Ni prvi ni zadnji slučaj u svijetu fudbala.
Kao sto je onda Kodro zaslužio svu moguću podršku kada ga je "suspendovao", isto tako Barbarez zaslužuje podršku sta god da odluči.
Dok ne počne cijeniti neke stvari, želim mu da visi po drugoligaskim terenima. Očito još uvijek ne zaslužuje bolje. Nije on slučajno tu gdje jeste.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.