masterfan je napisao/la: ↑09 sep 2024, 10:36Ako je napadac Bosnjak ostaje u pritvoru mjesec dana, dok ako je iz redova Hrvata bude max zadrzan 24h. Imas odlicne primjere toga zadnjih 10 dana, raspitaj se.GoskGabela je napisao/la: ↑09 sep 2024, 09:26Tebi je dobro ispran mozak, nažalost.invincible1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 15:36
Znas vrlo dobro sto nece..zato sto je policija direknti saucesnik u provodjenju uzpa koji je sada u stadiju nasilja Hrvata nad Bosnjacima, ko zna mozda preraste u nesto vise
Coviceva paravojska kakvi navijaci i gluposti
Ljudi u centru grada lupali satima kamene blokove na paritzanakom groblju...i eto niko nista ne zna niko nije vidio niti cuo..a kamol pokuso sprijecit. O dizanju ljiljana u zrak i inim incidentima da ne pricam
Ja mislim da ce ovo zavrsit tako sto ce jednog dana coviceve falange umjesto placa maloljetnika docekat rafal ogorcenih roditelja pa ce bit aj kuku sta je ovo, majoriziraju nas...samo nastavite nemojte se ustrucavat
Policija je u HNŽ miješana i kao takva ne može pasti pod utjecaj samo jedne politike bila to zelena ili plava na koju aludiraš.
Isto kao što ti stVaraš narativ o Čovićevoj paravojsci, evo i ja govorim o SDA paravojsci NIgdje veze. Evo sad je priveden dečko koji je Bošnjak(član grupe PNN 24) i vršio je napade, jel on SDA paravojska, Čovićeva, Nikšićeva ili čija već?
Napadi takve vrste u Mostaru su svakodnevni sa obe strane, e sad što se jedni više protežu po medijima, a na druge šuti, to je dobro pitanje zašto?
Policija to može i mora spriječiti. Napadače uvijek privedu pa puste
Dobro vas neko filuje