Vecina igraca kojima je visoka cijena su dosli iz vana znaci deklarisani navijac Sarajeva im nije postavio cijenubagniadiluca je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:57Ismir Mirvić se pohvalio kako je Sarajevo povećalo cijenu na TM za 4 puta, a tamo cijene postavlja frajer koji je deklarisani navijač Sarajeva i ako mu kažeš da je glup podigne cijenu igrača Sarajeva jer je ljut![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Sto Zeljo laze kad je potpisao na 2. godine?
stvarno sramota sta taj covjek radi.bvsic je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:17Vecina igraca kojima je visoka cijena su dosli iz vana znaci deklarisani navijac Sarajeva im nije postavio cijenubagniadiluca je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:57Ismir Mirvić se pohvalio kako je Sarajevo povećalo cijenu na TM za 4 puta, a tamo cijene postavlja frajer koji je deklarisani navijač Sarajeva i ako mu kažeš da je glup podigne cijenu igrača Sarajeva jer je ljut![]()
Sjecam se dala koji je bio oko 500k€ na transfermarketu, a rizesporu ga utusili za preko 1 milion € + 20%.
Stalno nam spusta cijene.
Dal je kod nas imao 1.0 kad je otisao.
to si digao kada se rizespor ukljucio i kad je krenula prica o transferu, dal je na 500k€ bio.
Cijene na transfermarketu nikada realnije za sve klubove nisu bile, mozda koji milion FK Sarajevu da se poveca i to je to.
Ne mozes ti bolje znati od mene. on je dobio 02.06 cijenu kad je update za ligu bio. tek 2 mjeseca kasne otisao. i za kraju on nikad nije imao 500.000 cijenu.
To ti najbolje objašnjava fijasko koji je doživio u ove tri godine i kakva je to u stvari neznalica i trivijalac.bagniadiluca je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:57Ismir Mirvić se pohvalio kako je Sarajevo povećalo cijenu na TM za 4 puta, a tamo cijene postavlja frajer koji je deklarisani navijač Sarajeva i ako mu kažeš da je glup podigne cijenu igrača Sarajeva jer je ljut![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
tik takVirtu4l je napisao/la: ↑09 sep 2024, 13:01To ti najbolje objašnjava fijasko koji je doživio u ove tri godine i kakva je to u stvari neznalica i trivijalac.bagniadiluca je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:57Ismir Mirvić se pohvalio kako je Sarajevo povećalo cijenu na TM za 4 puta, a tamo cijene postavlja frajer koji je deklarisani navijač Sarajeva i ako mu kažeš da je glup podigne cijenu igrača Sarajeva jer je ljut![]()
U cometu pise 31.05.2026
Kako je Mirvić uspio doći do vrijednosti od 3 miliona dolara u septembru 2021.?
https://www.transfermarkt.com/premijer- ... on_id=2020
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑09 sep 2024, 13:01To ti najbolje objašnjava fijasko koji je doživio u ove tri godine i kakva je to u stvari neznalica i trivijalac.bagniadiluca je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:57Ismir Mirvić se pohvalio kako je Sarajevo povećalo cijenu na TM za 4 puta, a tamo cijene postavlja frajer koji je deklarisani navijač Sarajeva i ako mu kažeš da je glup podigne cijenu igrača Sarajeva jer je ljut![]()
Nemoj ih više @Virto
Meni ih žao
Na stranu sve to, živo me zanima kako je došao do cifre od 3 miliona dolara kad Sarajevo tih godina nije išlo ispod 10 miliona eura po Transfermarkt.
Ispade da su Krupa i Radnik imali veću vrijednost.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1323176/ ... hbkxMXAtHw
Sta kazu ode Jovo panj Lukic za 900 hiljada
Sta mene to pitas nisam ja Mirvic.Virtu4l je napisao/la: ↑09 sep 2024, 13:09Kako je Mirvić uspio doći do vrijednosti od 3 miliona dolara u septembru 2021.?
https://www.transfermarkt.com/premijer- ... on_id=2020
https://www.transfermarkt.com/premijer- ... 2021-09-01
Sarajevo 5.58
Zadnja izmjena: BigZlatan, dana/u 09 sep 2024, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Tako su pisali mediji u Rumuniji, postavljao je neko, ja mislim Avanti.
Ima tu i dosta keša u igri vjeruj mi, svi znamo kako radi Borac.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
400 hiljada plus bonusi dođe to na 90019FKS46 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 13:14https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1323176/ ... hbkxMXAtHw

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ma tu je to negdje
jedno 200k ce na kraju dobiti...