Postao/la killafrommanilla » 09 sep 2024, 13:55
GoskGabela je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:32
killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:18
Prije bih rekao da mi svjedocimo takvim stvarima, a da tebi neko poluinformacije dostavlja 40+ kilometara od mjesta desavanja
naravno da su napadi obostrani, ali neki ipak imaju saradnju sa policijom dokazanu u vise navrata. a neki i rade u drzavnim firmama, i to sa dosta lijepim dosjeom
Suplja priča, isto na zapadu pričaju za drugu stranu.
Što se tiče posla u državnim, tu obje strane jako dobro stoje, ubacuje se nemilice.
Mala je
Ćaršija Mostar i Hercegovina, sve se zna
Jedan primjerak, Pitam se kako žutokljunac koji se našao na listi NES-a u HNŽ napada djecu po Bijelom Polju više puta pa ne bude pritvoren, a inače član vaš grupe? pa na naplatnim kucicama, pa na Vardi i policija pusti svaki put. Zanimljivo
Samo sto si ti uhvatio jednog lika od svih njih i to jer je bio na listi, nista drugo, a mi mozemo pricati o zaposlenicima jakih drzavnih firmi sa povecim dosjeom, koji nisu samo tuce nego bas kriminal.
no necemo, jer ima takvih i slicnih 30+, a i javni je forum, nije ni mjesto ni vrijeme. Uglavnom, ma koliko htio poistovjetiti jer znas da ne mozes oprati, pa haj da izjednacimo svi su isti, nisu jer 99.99% aktivnih pripadnika RA nema veze s politikom

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!