Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
zna li se sta za corica, hocel ostat trener
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Od ranog jutra razmislja o Mirvicu,kako divar zivot ima tacno kao sto mu je nik. Sta kaze Mirvic,povecali smo cijenu al tek smo poceli
-
19vendetta87
- Kontakt:
Isto kao i ti o Zeljeznicaru...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 13:45Od ranog jutra razmislja o Mirvicu,kako divar zivot ima tacno kao sto mu je nik. Sta kaze Mirvic,povecali smo cijenu al tek smo poceli
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
a tebi potpis o bivsem igracu FKS, oj osvetnice silni i presilni...
Nema teorije da je Sarajevo vriedilo 3 miliona 2021, pa Sloboda i GOSK vrijede oko 3
Kakve gluposti Mirvaha
Kakve gluposti Mirvaha
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Samo sto si ti uhvatio jednog lika od svih njih i to jer je bio na listi, nista drugo, a mi mozemo pricati o zaposlenicima jakih drzavnih firmi sa povecim dosjeom, koji nisu samo tuce nego bas kriminal.GoskGabela je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:32Suplja priča, isto na zapadu pričaju za drugu stranu.killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:18Prije bih rekao da mi svjedocimo takvim stvarima, a da tebi neko poluinformacije dostavlja 40+ kilometara od mjesta desavanja
naravno da su napadi obostrani, ali neki ipak imaju saradnju sa policijom dokazanu u vise navrata. a neki i rade u drzavnim firmama, i to sa dosta lijepim dosjeom
Što se tiče posla u državnim, tu obje strane jako dobro stoje, ubacuje se nemilice.
Mala je Ćaršija Mostar i Hercegovina, sve se zna
Jedan primjerak, Pitam se kako žutokljunac koji se našao na listi NES-a u HNŽ napada djecu po Bijelom Polju više puta pa ne bude pritvoren, a inače član vaš grupe? pa na naplatnim kucicama, pa na Vardi i policija pusti svaki put. Zanimljivo
no necemo, jer ima takvih i slicnih 30+, a i javni je forum, nije ni mjesto ni vrijeme. Uglavnom, ma koliko htio poistovjetiti jer znas da ne mozes oprati, pa haj da izjednacimo svi su isti, nisu jer 99.99% aktivnih pripadnika RA nema veze s politikom
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Jesu li Sloboda i GOŠK vrijedili 3 miliona 2021?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Bas sam krenuo arhivu da stavim sa wayback machine, ali evo @BigZlatan me prestigao.
Kakve debilne lazi Mirvaha
- bagniadiluca
- Kontakt:
Da je otišao za 100k bio bi dobar posao, ovako, puna šaka brade....
LETS GO FIGHTER
S obzirom da ima 25 godina i da mu je ugovor do ljeta iduce godine, odlicna cifra. Vjerovatno ce jos nesto kanuti na osnovu bonusa.
Jeste, ja sam postavljao, generalno i 400 000 je itekako dobra cifra s obzirom na Jovine "kvalitete".
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
19FKS46 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 13:14https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1323176/ ... hbkxMXAtHw
Sta kazu ode Jovo panj Lukic za 900 hiljada
Steta vala, lik nikad nije iskoristio puni potencijal, a mogao je puno vise i bolju karijeru imatibagniadiluca je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:10Da je otišao za 100k bio bi dobar posao, ovako, puna šaka brade....
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Ja bih ipak da zastanemo i da kažemo da je Jovo Lukić drugi na listi strijelaca Borca svih vremena sa 32 gola

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Pa eto, GOŠK 1.38 a Sloboda jedva 3 milke.
Mirvahu dosadno na rep pauzi pa se malo zayebava sa ovim ciframa.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Situacija je takva da ovi trenutni investitori (sto daju plate igracima), hoce da prodaju Jabera i da rastale te pare (vrate sto su ulozili)
Ovaj Tunovic valjda nije za tu opciju i hoce da ga drzi jos i tu dolazi do razilazenja.
Imaju tu sjednicu i ako Tunovic ide, za njim idu Coric i Rahimic
- svrakino1921
- Kontakt:
- bagniadiluca
- Kontakt:
Da ali je vjerovatno prvi na listi sa najdužim stažom u Borcu i sa najviše utakmica kao starter....killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:20Ja bih ipak da zastanemo i da kažemo da je Jovo Lukić drugi na listi strijelaca Borca svih vremena sa 32 gola![]()
![]()
Sve u svemu nadam se da će zasijati u Craiovi, hvala mu za sve i da ga Despot dostojno zamjeni
LETS GO FIGHTER