Jeste, ja sam postavljao, generalno i 400 000 je itekako dobra cifra s obzirom na Jovine "kvalitete".
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
19FKS46 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 13:14https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1323176/ ... hbkxMXAtHw
Sta kazu ode Jovo panj Lukic za 900 hiljada

Steta vala, lik nikad nije iskoristio puni potencijal, a mogao je puno vise i bolju karijeru imatibagniadiluca je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:10Da je otišao za 100k bio bi dobar posao, ovako, puna šaka brade....
-
- Kontakt:
Ja bih ipak da zastanemo i da kažemo da je Jovo Lukić drugi na listi strijelaca Borca svih vremena sa 32 gola

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Pa eto, GOŠK 1.38 a Sloboda jedva 3 milke.
Mirvahu dosadno na rep pauzi pa se malo zayebava sa ovim ciframa.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Situacija je takva da ovi trenutni investitori (sto daju plate igracima), hoce da prodaju Jabera i da rastale te pare (vrate sto su ulozili)
Ovaj Tunovic valjda nije za tu opciju i hoce da ga drzi jos i tu dolazi do razilazenja.
Imaju tu sjednicu i ako Tunovic ide, za njim idu Coric i Rahimic
- svrakino1921
- Kontakt:
- bagniadiluca
- Kontakt:
Da ali je vjerovatno prvi na listi sa najdužim stažom u Borcu i sa najviše utakmica kao starter....killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:20Ja bih ipak da zastanemo i da kažemo da je Jovo Lukić drugi na listi strijelaca Borca svih vremena sa 32 gola![]()
![]()
Sve u svemu nadam se da će zasijati u Craiovi, hvala mu za sve i da ga Despot dostojno zamjeni

LETS GO FIGHTER
- svrakino1921
- Kontakt:
Svaka čast
Izlazni transfer
Super posao odrađen
To su odlike velikih i ozbiljnih klubova
P.S.
Šta se imate ovdje kome pravdati
-
- Kontakt:
Ma svejedno, 102 utakmice i nije rekord neki. Malo mi je nevjerovatno da bi recimo Brandao koji je dao 50+ golova ,a Velez kod vas bio drugi strijelac u historiji, i to uvjerljivo. A kod nas je mozda 15ti.bagniadiluca je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:23Da ali je vjerovatno prvi na listi sa najdužim stažom u Borcu i sa najviše utakmica kao starter....killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:20Ja bih ipak da zastanemo i da kažemo da je Jovo Lukić drugi na listi strijelaca Borca svih vremena sa 32 gola![]()
![]()
Sve u svemu nadam se da će zasijati u Craiovi, hvala mu za sve i da ga Despot dostojno zamjeni![]()
Ipak pricamo o klubu osnovanom 1926
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- svrakino1921
- Kontakt:

Pos'o je dobar, a para laka: Koliko FSBiH plaća VAR i AVAR sudije?
(VAR) tehnologija stigla je i u Bosnu i Hercegovinu. Od 1. kola Premijer lige BiH, od početka augusta, tri VAR kombija sele od stadiona do stadiona širom naše zemlje.
Iako nije perfektan i često zna "zaštekati", VAR je bio aktivan na svakom terenu i do sada je mogao dobiti prolaznu ocjenu. Nadamo se da neće biti zloupotreba u nastavku sezone...
A koliko Fudbalski savez Bosne i Hercegovine plaća sudije u VAR kombiju?
Cjenovnik je poznat, a Faktor saznaje da je VAR sudija po utakmici plaćen 500 KM, dok na račun AVAR sudije "legne" 400 KM za jedan susret.
Stručnjaci objasnili
Šta trebate znati o VAR-u u PLBiH: Tri kombija, pokrivene sve utakmice, šest do osam kamera, nema mobitela...
Podsjetimo koliko zarađuju službena lica FSBiH na jednoj utakmici. Glavni sudija je plaćen 650 KM, a pomoćnici po 500 KM. Po 500 KM zarađuju i delegat te posmatrač suđenja. Četvrti sudija i predstavnik sigurnosti inkasiraju po 300 KM.
Gdje si nasao podatak da je svih vremena?killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:27Ma svejedno, 102 utakmice i nije rekord neki. Malo mi je nevjerovatno da bi recimo Brandao koji je dao 50+ golova ,a Velez kod vas bio drugi strijelac u historiji, i to uvjerljivo. A kod nas je mozda 15ti.bagniadiluca je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:23Da ali je vjerovatno prvi na listi sa najdužim stažom u Borcu i sa najviše utakmica kao starter....killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:20Ja bih ipak da zastanemo i da kažemo da je Jovo Lukić drugi na listi strijelaca Borca svih vremena sa 32 gola![]()
![]()
Sve u svemu nadam se da će zasijati u Craiovi, hvala mu za sve i da ga Despot dostojno zamjeni![]()
Jovo Lukic i Joco Stokic dijele drugo mjesto na listi strijelaca Borca kad je Premijer liga u pitanju, dakle od 2002. godine.
Da si ziv i zdrav, Fazlic je dao preko 1000 golova za Borac, a bilo ih je jos slicnih.

-
- Kontakt:
Na mondu. ****, nisu naglasili da je u vječna lista strijalaca Borca u PLSuvorov je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:50Gdje si nasao podatak da je svih vremena?killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:27Ma svejedno, 102 utakmice i nije rekord neki. Malo mi je nevjerovatno da bi recimo Brandao koji je dao 50+ golova ,a Velez kod vas bio drugi strijelac u historiji, i to uvjerljivo. A kod nas je mozda 15ti.bagniadiluca je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:23
Da ali je vjerovatno prvi na listi sa najdužim stažom u Borcu i sa najviše utakmica kao starter....
Jovo Lukic i Joco Stokic dijele drugo mjesto na listi strijelaca Borca kad je Premijer liga u pitanju, dakle od 2002. godine.
Da si ziv i zdrav, Fazlic je dao preko 1000 golova za Borac, a bilo ih je jos slicnih.![]()

Dres Borca je u Premijer ligi BiH obukao 108 puta, postigavši 32 gola, po čemu dijeli drugo mjesto klupske vječne liste strijelaca sa Jocom Stokićem. Istovremeno, sa 15 odigranih utakmica na evropskoj sceni trenutno je klupski rekorder.
Još kad su stavili da je s 15 evropskih utakmica rekorder, mislio sam da je to kroz kompletnu historiju. Čudno mi bilo zato i zastadoh, možda i nisam najbolje shvatio na prvu, ali ono vječna lista strijelaca u premijer ligi, wtf

Javi Ronaldu za Fazlića, da ne sere puno po instagramu

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Da, greska je na Mondu.killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:59Na mondu. ****, nisu naglasili da je u vječna lista strijalaca Borca u PLSuvorov je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:50Gdje si nasao podatak da je svih vremena?killafrommanilla je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:27
Ma svejedno, 102 utakmice i nije rekord neki. Malo mi je nevjerovatno da bi recimo Brandao koji je dao 50+ golova ,a Velez kod vas bio drugi strijelac u historiji, i to uvjerljivo. A kod nas je mozda 15ti.
Da si ziv i zdrav, Fazlic je dao preko 1000 golova za Borac, a bilo ih je jos slicnih.![]()
Dres Borca je u Premijer ligi BiH obukao 108 puta, postigavši 32 gola, po čemu dijeli drugo mjesto klupske vječne liste strijelaca sa Jocom Stokićem. Istovremeno, sa 15 odigranih utakmica na evropskoj sceni trenutno je klupski rekorder.
Još kad su stavili da je s 15 evropskih utakmica rekorder, mislio sam da je to kroz kompletnu historiju. Čudno mi bilo zato i zastadoh, možda i nisam najbolje shvatio na prvu, ali ono vječna lista strijelaca u premijer ligi, wtf
Javi Ronaldu za Fazlića, da ne sere puno po instagramu![]()
Sta ce Ronaldo.

- PeppermintSA
- Kontakt:
Ova meljina odiseja sa santosom je zaista mazohisticka. Lik ih onomad pomnozio s nulom, a oni i dalje bacaju drkicu na njega iako je od odlaska iz doline dugova propo ko mudo iz gaca. Treba u zivotu imati kicmu.
-
- Kontakt:
Casna ideologija:CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 sep 2024, 08:49Ima ovaj portal dobru vezu sa nekim u klubu nije ovo suplja. Mozda samo u klubu ispipavaju reakciju. **** odmah u startu i pomisao da nam se onaj hinjo i seoski filozof poveze sa klubom a ne da sjedne na klupu. Njegovo ponasanje i lice koje je pokazao se kosi sa casnom ideologijom Veleza. Moze u Zelji trener biti kod nas jok
-
- Kontakt:
Kad već čitaš temu, šta misliš kakvo mišljenje imamo o Kevelju zbog ovoga, kad smo skontali da nas laže i petlja? Bukvalno je zbog toga otjeran.nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 15:49Casna ideologija:CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑09 sep 2024, 08:49Ima ovaj portal dobru vezu sa nekim u klubu nije ovo suplja. Mozda samo u klubu ispipavaju reakciju. **** odmah u startu i pomisao da nam se onaj hinjo i seoski filozof poveze sa klubom a ne da sjedne na klupu. Njegovo ponasanje i lice koje je pokazao se kosi sa casnom ideologijom Veleza. Moze u Zelji trener biti kod nas jok
Dok kod vas vidim Bašić uživa fin status, nije vas se nešto puno počešalo što je govorio bušit ću lopte, pa ih nije htio bušit kad je direktno krađom ušao u Evropu. To je ideologija koju ja ne bih da moj klub slijedi, i naravno da se kosi i Kevelj i ovaj majmun s tom ideologijom. No, Bože moj, svakakvih likova je prošlo kroz klub i umalo se nismo ugasili, zato smo i alergični na ovakve.
Čim napišeš da je Bašić dvolična seljačina, ja ću vjerovati da i ti imaš iste ideale. A možemo se vratiti i kad je RA bojkotovao tadašnju prodanu utakmicu Gošku, dok su neki likovali sa prodanom utakmicom Leotaru.

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- svrakino1921
- Kontakt:

Željezničar trenira dva puta dnevno, u srijedu prijateljska utakmica
Reprezentativnu pauzu fudbaleri Željezničara koriste za dodatno uigravanje, ali i jačanje tima
Fudbaleri Željezničara obavili su jutarnji trening na pomoćnom terenu, a poslijepodnevni je na rasporedu je od 17:30 sati.
Sutra će Plavi ponovo obaviti dva treninga, jutarnji u fitness centru, a poslijepodnevni na pomoćnom terenu od 17:30 sati.
U srijedu će naš tim odigrati prijateljsku utakmicu protiv NK Kiseljak. Susret u Kiseljaku počinje u 16:00 sati.
Naredna utakmica u WWIN Ligi BiH na rasporedu je u ponedjeljak, 16. septembra, kada Željo gostuje GOŠK-u.
Fudbaleri Željezničara tokom reprezentativne pauze odigrat će prijateljsku u takmicu, a protivnik će biti trećeligaš Kiseljak.
Plavi sa Grbavice na stadionu Hrvatskih branitelja gostovat će u srijedu (11. septembar) od 16 sati, prenosi Faktor.
– U srijedu u Kiseljak dolazi veliki Željo! Još jedna prijateljska utakmica srijedom, ovaj put sa premijerligašem. Vidimo se – poručili su iz NK Kiseljak.
Kiseljak se takmiči u Drugoj ligi Federacije – grupa Zapad. Trenutno su bez poraza, a nakon četiri kola zauzima 5. mjesto sa šest bodova (dvije pobjede i dva remija). Željo je drugoplasirani na premijerligaškoj tabeli sa 10 bodova iz pet utakmica.
Kakva pozitivna atmosfera na treninzima
Svi sretni
Redovne i dobre plate
Topli obrok i prevoz redovni
GOLEM SI ŽELJO
P.S.
Samo da nam disciplinska ne suspendiran stadion
Protiv Zrinje bi izgubili 100 000 konv.maraka ako nam suspendiraju LJEPOTICU
Trenutno korisnika/ca: Balorda, MaroonBjelave, tutankamon1905, Vanja8 i 33 gosta.