Baš tako
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Po brzini i opasnosti za protivnika jeste. Okej, dobar je i Boljević, ali definitivno ono što je radio Santos je pravilo ogromnu razliku na terenu svojim prodorima + na njemu su najviše kartona dobijali.
Ja sam za tu opciju ako Boljević ide na zimu, a 95% su prilike da hoće, onda neka Santosa
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
-
19vendetta87
- Kontakt:
Gdje ide Boljevic? Pa on ima ugovor do kraja sezoneLynx je napisao/la: ↑09 sep 2024, 13:20Po brzini i opasnosti za protivnika jeste. Okej, dobar je i Boljević, ali definitivno ono što je radio Santos je pravilo ogromnu razliku na terenu svojim prodorima + na njemu su najviše kartona dobijali.
Ja sam za tu opciju ako Boljević ide na zimu, a 95% su prilike da hoće, onda neka Santosa
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
PjevaJuznaTribina je napisao/la: ↑09 sep 2024, 13:06Kakav papan krezubi, ti znas eto da je on trazio 100k na ruke i platu 20k .. Poklopi se retarde maloumni
sta te prenosi pasa
FKŽ !
Pa mozda ima istine. Pola ekipe promjenjeno a ovi sto su otisli nisu zadovoljni da se vrati. Ima logike. Najvise Sukilovic nije bio za njega.
ma ja vam kazem sta je doslo iz usta jednog od nasih kapitena, a vi ne morate vjerovat pa jel
FKŽ !
-
sarajevskiPlavi1921
- Kontakt:
Pitaj ga sto iznosi detalje iz svlacionice? Pogotovo on kao jedan od kapitena. Ne zna se sta je gore da lazes il da pricas istinu.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
ma ko da je to neki detalj, svako imalo blizak klubu zna da je levat trazio 100 hiljada na ruke, nije nikakva informacija koja moze lose uticati na klub u bilo kojem smislusarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 14:12Pitaj ga sto iznosi detalje iz svlacionice? Pogotovo on kao jedan od kapitena. Ne zna se sta je gore da lazes il da pricas istinu.
sad je malo smanjio zahtjeve kad su ga na prvu odyebali, vidjecemo sta ce bit
FKŽ !
-
General1976
- Kontakt:
- Bersaga
- Kontakt:
Naši traže original a on ima one krivotvorene dokumente. Ložimo ga, još je kod nas taj original 
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Evo rijesio se i Jukic. Drago mi je sto je izabrao Siroki, ne vjerujem da bi se kod nas proslavio
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
- Felixians4
- Kontakt:
opaa
𝐀𝐛𝐝𝐮𝐥𝐦𝐚𝐥𝐢𝐤 𝐀𝐥-𝐉𝐚𝐛𝐞𝐫 (𝟐𝟎𝐲)
CM
1.78m
FK Zeljeznicar Sarajevo 
Potential: 8.0/10
- Passing
- Ball Control
- Game IQ
- Vision
- Technique
- Dribbling
A very technical, intelligent and complete number 8.
He likes to be involved in the build-up phase, taking the ball forward and breaking up lines of passing.
He can also make a difference in the final third and play a playmaker role.
He is the best young talent from Saudi Arabia and one of the best in Asia.
One to watch closely.
𝐀𝐛𝐝𝐮𝐥𝐦𝐚𝐥𝐢𝐤 𝐀𝐥-𝐉𝐚𝐛𝐞𝐫 (𝟐𝟎𝐲)
- Passing
- Ball Control
- Game IQ
- Vision
- Technique
- Dribbling
A very technical, intelligent and complete number 8.
He likes to be involved in the build-up phase, taking the ball forward and breaking up lines of passing.
He can also make a difference in the final third and play a playmaker role.
He is the best young talent from Saudi Arabia and one of the best in Asia.
One to watch closely.
A zaboravili smo kako nas je prošlo ljeto ispalio i poletio da ode džaba vani, plus onaj cirkus sa onim nekakvim menadžerom Bulićem, amaterskim ugovorom i naknadnom.
Hvala njemu za pretprošlu sezonu, ali ne bih ja njega vraćao pod svaku cijenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Jeste ispao pakas skupa sa menadzerom ali fakt je da je njegova brzina ebena prevaga u ovoj ligi, a konkurencija bi ga valjda trebala natjerati da bude jos ozbiljniji. Onaj santos bi bio veliko pojacanje svakoj ekipi u ligi.
Pročepit će negdje.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ma Santos em bi bio prevaga, em bi ga sigurno prodali ako ponovi sezonu kao prvi put kad je bio kod nas.
Naravno, kad bi ga potpisali na 2 godine, a ne jednu
Naravno, kad bi ga potpisali na 2 godine, a ne jednu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Hansestadt
- Kontakt:
Kad se sjetim Mulalica i taktike, svaka lopta na Santosa. Santos! Dje je Santos?! Daj Santosu!
-
General1976
- Kontakt:
Novo ime na treningu, radi se o Antoniju Trogrančiću.

https://www.transfermarkt.com/antonio-t ... ler/345779

https://www.transfermarkt.com/antonio-t ... ler/345779

Šta nas je konkretno ispalio? Otišao čovjek za minimalno pet puta veću platu od one koju smo mi ponudili.
To što smo mi nasjeli na patke i stvarali neki hajp, to smo mi krivi. Uvijek poletimo kao najveće naivčine pa tresnemo na nos.
Samo mi tražimo krivce u svakome osim u nama. Koji amateri su mu ponudili ugovor na samo jednu godinu, i to bez one standardne +1 klauzule? E njega krivi(te) za sve što se desilo sa Santosom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Brkooo, itatabisine i 73 gosta.
/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)