Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

emir012
Kontakt:

Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.

Post Postao/la emir012 » 09 sep 2024, 15:33

Maroon1946 je napisao/la:
09 sep 2024, 12:33
slika
:) Tebi nije dosta sto smo primili 5 od Holandije... zelis i 8 od Madjarske.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 sep 2024, 15:34

Sutra nek izađe bunker mi pobijedimo 0-1, niko sretniji od mene, ali teško je očekivti pobjedu u gostima.

Treba biti realan i reći da su rezultati 0-0 i 1-1 sasvim ok s gostovanja u Mađarskoj i onda treba tražiti pobjedu u Zenici protiv njih i što se mene tiče to je uspješan ciklus koji će nam dati šanse za opstanak u A ligi ili eventualno časno ispadanje u B skupinu gdje i pripadamo. Njemačka i Nizozemska su svakako upisana po 2 poraza za nas i Mađare.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 09 sep 2024, 15:48

Ako sutra ne bude izgledalo bolje na terenu nego sto je dosad e onda ne valja. Realno igrali smo protiv 3 tima koja su daleko jaci od nas. Madzari jesu bolji, i ne ocekujem pobjedu ali ocekujem da budemo cvrsti u odbrani i da znamo sacuvat loptu i smislit akcije.
Pa pišani Hadzibegic je prvu svoje tekmu dobio 3-0, ako sutra ne uvezemo par dobri akcija, 6/7 šuteva na gol, ne budemo ima li manje od 40% lopte u posjedu i budemo bratu u odbrani onda ovo ne izgleda dobro.

Nakon 4 tekme i 30 treninga, analiza i svega neki pomak u igri mora biti!!

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 09 sep 2024, 16:05

Sindikat12 je napisao/la:
09 sep 2024, 15:48
Ako sutra ne bude izgledalo bolje na terenu nego sto je dosad e onda ne valja. Realno igrali smo protiv 3 tima koja su daleko jaci od nas. Madzari jesu bolji, i ne ocekujem pobjedu ali ocekujem da budemo cvrsti u odbrani i da znamo sacuvat loptu i smislit akcije.
Pa pišani Hadzibegic je prvu svoje tekmu dobio 3-0, ako sutra ne uvezemo par dobri akcija, 6/7 šuteva na gol, ne budemo ima li manje od 40% lopte u posjedu i budemo bratu u odbrani onda ovo ne izgleda dobro.

Kako smo mi prosli protiv Slovacke u Slovackoj koja je navodno tad bila u krizi. Nesto slicno kao sad situacija sa Madjarskom. Slazem se da bi trebalo biti pomaka, da pokazemo cvrstu igru, i da pokazemo neku igru prema naprijed.

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 09 sep 2024, 16:37

Porez od jedan razlike uz dobru igru bi za nas bio kao pobjeda, nazalost ovo je nasa realnost.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 sep 2024, 16:47

Sindikat12 je napisao/la:
09 sep 2024, 15:48

Besmisleno je porediti ove utakmice s utakmicom protiv Islanda na domaćem terenu.

Treba biti realan i priznati da je Mađarska bar duplo bolja od nas. Lično bih rekao i vise od toga.
Sto ne znaci da ne možemo izvući pozitivan rezultat.

KoloDD
Kontakt:

Post Postao/la KoloDD » 09 sep 2024, 17:05

Cilj mora biti bod kod madjara, u najlosijem slucaju dobra i ravnoprava igra ako se izgubi.

Mislim da ce opet doci do toga da ce se izgubiti, pre puno samopouzdanja se gubilo protiv Engelza, Italije i Nizozemske. Iako je Madjarska dosta losija ekipa, uigrani su.

Cak mislim da ce se gubiti 2/3 razlike, kvaliteta igraca je blizu, naravano oni imaju Szoboslaija i dobrog trenera.
Mislim da je Barbarez niko i nista ko trener, krene u prve utakmice sa Velikanima umjesto da trazi suparnike za gradnju temelja i samopouzdanja- recimo Moldaviju, Cipar, Bjelorusiju ili Armeniju.

Cak sam siguran da Barbarez nece ostati trener do ziklusa za SP kvalifikacije.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 09 sep 2024, 17:10

KoloDD je napisao/la:
09 sep 2024, 17:05
Cilj mora biti bod kod madjara, u najlosijem slucaju dobra i ravnoprava igra ako se izgubi.

Mislim da ce opet doci do toga da ce se izgubiti, pre puno samopouzdanja se gubilo protiv Engelza, Italije i Nizozemske. Iako je Madjarska dosta losija ekipa, uigrani su.

Cak mislim da ce se gubiti 2/3 razlike, kvaliteta igraca je blizu, naravano oni imaju Szoboslaija i dobrog trenera.
Mislim da je Barbarez niko i nista ko trener, krene u prve utakmice sa Velikanima umjesto da trazi suparnike za gradnju temelja i samopouzdanja- recimo Moldaviju, Cipar, Bjelorusiju ili Armeniju.

Al i ti lupas gluposti, cuj krenuo u utakmice s velikanima umjesto sa slabijim reprezentacijama.
Prijateljske s Italijom i Engleskom zakazane jos prije baraza, a u Ligi nacija nema lakog protivnika...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

KoloDD
Kontakt:

Post Postao/la KoloDD » 09 sep 2024, 17:16

19vendetta87 je napisao/la:
09 sep 2024, 17:10
KoloDD je napisao/la:

Al i ti lupas gluposti, cuj krenuo u utakmice s velikanima umjesto sa slabijim reprezentacijama.
Prijateljske s Italijom i Engleskom zakazane jos prije baraza, a u Ligi nacija nema lakog protivnika...

Nisam siguran za one divje utakmice u junu, LN naravno je kako je. Ali dosta ja nesretno startati s utakmicama di fasovas. A meni koncept igre Barbareza izgleda bez glave, nema veze je li dobar protivnik ili nije.
Treba se biti strpljiv, ali kadar daje vise nego igrati takvu saku jada ko protiv Holandjana i Engleza, fali mi bezobrazno i bezkompromisno u igre uz totalni zaostatk neke taktike osim bunkera.

To je sve velik handikep i teret startati s 3 poraza i 2:9 golova, tu jos cekaju svabe koji vole natrpati suparnika ako im daje.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 09 sep 2024, 18:17

Bilo bi super da nekako sa Bozijom pomoci izvucemo nerijeseno u Madzarskoj, da se malo stabilizuje psiha i da malo dobiju igraci samopouzdanja.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 09 sep 2024, 18:20

KoloDD je napisao/la:
09 sep 2024, 17:16
19vendetta87 je napisao/la:
09 sep 2024, 17:10
KoloDD je napisao/la:

Nisam siguran za one divje utakmice u junu, LN naravno je kako je. Ali dosta ja nesretno startati s utakmicama di fasovas. A meni koncept igre Barbareza izgleda bez glave, nema veze je li dobar protivnik ili nije.
Treba se biti strpljiv, ali kadar daje vise nego igrati takvu saku jada ko protiv Holandjana i Engleza, fali mi bezobrazno i bezkompromisno u igre uz totalni zaostatk neke taktike osim bunkera.

To je sve velik handikep i teret startati s 3 poraza i 2:9 golova, tu jos cekaju svabe koji vole natrpati suparnika ako im daje.
Toga me je strah, uvjek se sjetim kada su San Marino 11:0 utukli pa ovi i San Marina molili Kana da ne puca penal da ne ponizi jos vise njihovog golmana.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 09 sep 2024, 18:40

Cilj treba biti pobjeda.
Kakva igra na bod i zadovoljstvo minimalnim porazom.
Uvijek neki luzerski mentalitet.
Ok, ljudi su bolji, u više segmenata ali to je samo jbna Madjarska a ne radi se o lakoj konjici.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 09 sep 2024, 18:55

KoloDD je kamenjar iz Širokog Brijega, zašto mu odgovarate na postove?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 sep 2024, 18:59

johntravolta123 je napisao/la:
09 sep 2024, 14:38
NoDi80 je napisao/la:
09 sep 2024, 12:31
Fazon je sto bolje manijaci vode navijace Zeljeznicara nego Bhf nase
Manijaci objave javno unaprijed kupi tu i tu kartu, bice svima po plavo/bijeli najloni, dignite ga tad i tad
Ovako nikakve sloge vise nema svako na svoju stranu i bolje je vodio navijanje BhF onaj navijac Zeljeznicara celavi nego ovi sad
Sjecam se protiv Italije i tako tih utakmica prije godinu dvije
Svi zajedno i u koreteu i na stadionu
Navijanje bilo za 10
Ljudi povedu i svi su blizu i cuju i pjevaju
Ovako lupam bhf na jugu ostali razbacani do sjevera i nema tu sloznog dzemata
Ovaj lik sto je vodio sad ili se tek uci ili nema pojma
Nemas ti pojma i dalje na tu temu komentarises a dao sam ti sve argumente ...

Bravo @Rodjeni81
Garant neki vas mostarac poceo voditi
Ako vam je ono navijanje, prije je su bile profesorske zadace
Daj tamo onim tm da vode vidio bi sta je navijanje
Vratite onog celu iz svicarske,sto je vodio prije ovog
Bolje sto puta kad on vodi nego ovaj sto je vodio prekjucer

Za humanitarne akcije i tako te stvari niko nista ni ne govori lose :bow:
Kapa dole za te stvari i za navijanje i organizaciju kroz ovih 25 godina,ali zadnjih godinu ipo,dvije pali kurcu za usi sto se tice navijanja
Od izbora pjesama do interpretacije,sve je losije nego prije 2 godine
Znaci objavite raji da kupuju iste karte ili sto blize sektore
Naucite da kontrolisete masu i da dirigujete
Vjerovatno su vam novi neki na vrhu pa se uce jos neke stvari
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 sep 2024, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 09 sep 2024, 19:15

Šta kaže Sergej..dvojica moraju ne tribine..evo trojice..Mujakić,Mujakić i Mujakić ..ne kontam kako frajer sa svojim fudbalskim umijećem može pomoći reprezentaciji...osim volje i želje nema ništa drugo a to nije dovoljno da predstavljaš repku.Osim Mujakića Tahirović definitivno,dečko mi je drag ali u teškoj je situaciji sam sa sobom,,neigranje,prebaajj u B tim i vidi se da niti je fizički a ni psihički u utakmici .takođe i Krunić isto kao i Tahirović
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 09 sep 2024, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 09 sep 2024, 19:17

Ja licno mislim da Spahic bolje radi posao od Misimovica, a ostalo je sve isto kao sto je i bilo. Negdje oko 65 minute Barbarez i Bajramovic razgovaraju da u igru uvedu nove igrace, Bajramovic zove Dzeku i pita ga sta on misli koga da zamjene, kasnije jos pita Dzeku moze li on jos, on je odgovorio da moze i zato je kasnije izasao Demirovic sto nema logike. Selektori se zamjene, mahala ostaje i dalje. Mozete pisati sta hocete, ali ovo je ziva istina. Mi nikad necemo biti profesionalna ekipa, nazalost

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 sep 2024, 19:24

retromoos je napisao/la:
09 sep 2024, 19:17
Ja licno mislim da Spahic bolje radi posao od Misimovica, a ostalo je sve isto kao sto je i bilo. Negdje oko 65 minute Barbarez i Bajramovic razgovaraju da u igru uvedu nove igrace, Bajramovic zove Dzeku i pita ga sta on misli koga da zamjene, kasnije jos pita Dzeku moze li on jos, on je odgovorio da moze i zato je kasnije izasao Demirovic sto nema logike. Selektori se zamjene, mahala ostaje i dalje. Mozete pisati sta hocete, ali ovo je ziva istina. Mi nikad necemo biti profesionalna ekipa, nazalost
Da ti kazem Dzeko rasporedjuje igrace u toku igre i toliko ima dobar pregled igre da on je bitan uvijek ali je problem da kad vide sa klupe da ne valja nam igra da su neki igraci losi da nista ne miienjaju konkretno odma je trebao zamjeniti Gazibegovoca i Dedica cim su vidjeli da ne funkcionise

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 09 sep 2024, 19:27

retromoos je napisao/la:
09 sep 2024, 19:17
Pa dobro, svugdje je to tako da kapiten i lider razgovara sa strucnim stabom. Radio je to i sa Mourinhom u Feneru neki dan. Takodjer to rade i Ronaldo, Modric itd. Nije to nista lose.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 09 sep 2024, 19:31

Da ne odgovaram svakom posebno. Nisu se samo savjetovali, Dzeko je donio odluku kako i sta dalje. B i B samo klimnuli glavom i to je to. Onda nam selektor nije potreban, ako ce glavni baja u timu biti fudbaler. Ali eto, svako ima pravo da misli kako zeli

adrenaline323
Kontakt:

Post Postao/la adrenaline323 » 09 sep 2024, 19:47

Djakovac, Varesanovic, Mujakic, Radeljic neko od njih treba na trbinu ako ponovo Denisa posalje znaci da ima neki problem u grupi. Pozvao lik 6 stopera i 2 beka nema logike nikako al eto

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Rule_hz i 20 gostiju.