Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
Nek i postanu svakodnevnica. Bolje i to nego da nas balavi majmun sve vuce za nos i glumi da je veci od reprezentacije i drzave za koju su ljudi zivot dali. Mrs u 3 pm.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo ponašanje Ahmedhodžića, je upravo rezultat toga što mu se tolerisala nedisciplina i nepoštovanje reprezentacije.
Dečko je očigledno bezobrazan, a čini se i ne baš inteligentan.
Čini se da je umislio da je velik, da će on uređivati dešavanja u reprezentaciji i kažnjavati nas odsustvom, kad mu nešto nije po volji.
Ne znam je li to iz njegove glave ili ga neko savjetuje, ali se to više ne smije tolerisati.
Kod prijašnjih selektora je mogao manipulisati hroničnim nepovjerenjem javnosti prema savezu i rasprostranjenoj korupcdiji. Znao je da mu selektori moraju gledati kroz prste, jer su na konstantnom udaru javnosti, sada s Barbarezom je druga priča i vrijeme da se stane u kraj takvom ponašanju.
Dečko je očigledno bezobrazan, a čini se i ne baš inteligentan.
Čini se da je umislio da je velik, da će on uređivati dešavanja u reprezentaciji i kažnjavati nas odsustvom, kad mu nešto nije po volji.
Ne znam je li to iz njegove glave ili ga neko savjetuje, ali se to više ne smije tolerisati.
Kod prijašnjih selektora je mogao manipulisati hroničnim nepovjerenjem javnosti prema savezu i rasprostranjenoj korupcdiji. Znao je da mu selektori moraju gledati kroz prste, jer su na konstantnom udaru javnosti, sada s Barbarezom je druga priča i vrijeme da se stane u kraj takvom ponašanju.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
E jbte, ovi naši se usuđuju zvati Sergia Ramosa dok se momak zabavlja sa kalašem. Puna podrška Sergio 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Maloprije napisao komentar.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Al Mirso verifikovan profil ima **** ti to hahaha
Sport uzivo prenosi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zadnja izmjena: Unknown14, dana/u 10 sep 2024, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
Znaci da pošaljemo Spahu i kakvog hodzu u Englesku da mu skinu sihre??? Hajd kad prodje ova sutra tekma šaljemo Spahu i Hodžu. Svakako nemamo pametnijeg posla. Majko mila ovo je cirkus zivi

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Mirso legendo bosanska 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne javljati se ocu koji je čitav svoj život podredio njemu i njegovoj karijeri radi komada mesa je žalosno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:33Ali prvo ga odvesti hodži da mu skine ove romske magije i sihirbaze pa ga pomiriti s babom.
Anele, nazovi Arifa Oruča i svrati u Tuzlu, dok nije kasno, romske magije su opasna stvar.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ja opet kažem mane zaista ne zanima ni ko su mu roditelji, ni žena, ni u kakvim su odnosima. Svako ima pravo na svoje izbore. Dok god to nema negativan efekat na igru i teren. Ali ovo je prešlo granicu jer njegov licni život se negativno odražava na repku i ja tu povlačim liniju. Ovo je jako lose i neodgovorno sa njegove strane.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
zao mi carobnjacica, jest Boga mi.
Ulazes u dijete sve, napravis nesto od njega, mogu zamisliti osjecaj kad je malac zaigrao za BiH...i sad ova sranjja, uzas.
Mali bas ima naivnu facu, nije taj zenske vidio do ove sponzoruse i dohaka mu, haman.
Ulazes u dijete sve, napravis nesto od njega, mogu zamisliti osjecaj kad je malac zaigrao za BiH...i sad ova sranjja, uzas.
Mali bas ima naivnu facu, nije taj zenske vidio do ove sponzoruse i dohaka mu, haman.
Zadnja izmjena: babino, dana/u 09 sep 2024, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Arif Oručbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 20:23Ne javljati se ocu koji je čitav svoj život podredio njemu i njegovoj karijeri radi komada mesa je žalosno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 sep 2024, 23:33Ali prvo ga odvesti hodži da mu skine ove romske magije i sihirbaze pa ga pomiriti s babom.
Anele, nazovi Arifa Oruča i svrati u Tuzlu, dok nije kasno, romske magije su opasna stvar.

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mirso legendo izvuci sina iz romskih magija dok nije kasno i za njega i za reprezentaciju.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Wanda je za ovu njegovu mačji kašalj izgleda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.