Anel Ahmedhodžić

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

AnelMid
Kontakt:

Re: Anel Ahmedhodžić

Post Postao/la AnelMid » 09 sep 2024, 22:37

Smješni su ovi sto ovo sve prebacuju na njegovu ženu ?? Kakvi seljaka ima između nas nevjerovatno .
Ovi zatucani ovdje misle čim neko ima ljepu ženu ili djevojku da je papučar . Najvjerovatnije svi ovdje sto ovakve stvari pišu nesmiju pisnuti od žene .

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 09 sep 2024, 22:38

AnelMid je napisao/la:
09 sep 2024, 22:37
Smješni su ovi sto ovo sve prebacuju na njegovu ženu ?? Kakvi seljaka ima između nas nevjerovatno .
Ovi zatucani ovdje misle čim neko ima ljepu ženu ili djevojku da je papučar . Najvjerovatnije svi ovdje sto ovakve stvari pišu nesmiju pisnuti od žene .
Kakvih*

Lijepu*

Ne smiju*

Dijasporaš alert :yawn:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 09 sep 2024, 22:39

Nemojmo se sprdati ljudi, niko niciju muku i probleme ne zna. Ocito je da momak ima nekih ozbiljnih privatnih problema velikih a zasad ne vidi izlaza. Maloo ko to moze shvatiti osim ko je prosao slicnu fazu
I ono najgore, bas izgleda problemi sa zenom a mozda i nekim tim nevidljivim svijetom.

Da nas Bog Uzvišeni sačuva.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 sep 2024, 22:41

AnelMid je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:
06 sep 2024, 23:39
Ona je odgajana i pripremljena tako da unovci svoji picoku za nekog bogatog mekusca, mislite da ga je srela na cesti i zaljubila se na prvi pogled i on njoj slao ruze i euroblok kakva prica bolan studijski ga safatala na internetu nakon par sati pisanja vec mu nogi golu slikala prije spavanaja da on zine pa mu sihr uđe na usta, poslije ga namamila guzicom, sisama dok su piskarali i to je to, to je crna pogibija. Nasla je sebi pastuha i lud je ko misli da ce takva s njim da zivi do penzije i njeguje pododicu, zenska ima svoj cilj i gazi sve i svakoga do tog cilja, a nas Ahmed dusa nevina ce biti zdrobljen veoma brzo ovo upamtite svi. Ona mala je zlo, zlo treba iskorijeniti.

:salut: :guz:

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 09 sep 2024, 22:46

Judd je napisao/la:
09 sep 2024, 22:38
AnelMid je napisao/la:
Kakvih*

Lijepu*

Ne smiju*

Nema vecih debila od peraca guzova. :yawn:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 09 sep 2024, 22:58

AnelMid je napisao/la:
Marijana, vrati telefon Anelu, pusti ga da priča s ocem i igra za svoju reprezentaciju. Neće tvoj sihr vječno trajati.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 09 sep 2024, 23:02

Mogli je napisao/la:
09 sep 2024, 22:46
Judd je napisao/la:
AnelMid je napisao/la:
Kakvih*

Lijepu*

Ne smiju*

Ma samo ga oni brane na svom lošem bosanskom. :yawn:

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 09 sep 2024, 23:04

Judd je napisao/la:
09 sep 2024, 23:02
Mogli je napisao/la:
09 sep 2024, 22:46
Judd je napisao/la:

Kakvih*

Lijepu*

Ne smiju*

Ma samo ga oni brane na svom lošem bosanskom. :yawn:
fali mi forumas hariza ili kako se vec zvao :mrgreen:

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 09 sep 2024, 23:09

fanatik19 je napisao/la:
09 sep 2024, 19:29
Kako si meni gadi nas narod i dvolicnost koju imamo to je teska FUJCINA. Kad je zabio gol protiv Ukrajine u Lvivu i poljubio grb svi su govorili lutka lijepa nasa, svaka cast Mirsi, zavrsice u Realu najbolji igrac nas mladi kojeg imamo, bit ce bolji od Spahica itd.. A sad? Sad je cvajtas, neka truhne u Sefildu(koji je inace u top 5 klubova u kojim igraju nasi reprezentativci bez obzira sto je drugoligas), sad je slina dijasporska koja ne voli zemlju da tako je, sve ste u pravu. Nista mi draze ne bi bilo nego da prestane igrat za reprezentaciju i zavrsi u nekom top klubu a gotovo sam siguran da ce se to desit samo da zacepite majstori s foruma koji sude igraca prema tome kakva mu je zena. BOLESNICI
To sto si nabrojao je sve logičan slijed dogadjaja. Ali je on sam kriv, da je od heroja postao izdajica.

Evo jedan primjer kad se oženiš tepas ženi, govoriš sve najljepse, a bome kad bi te prevarila bi li joj i dalje tepao ili bi je kleo i odyebao? Tako ti je i ovdje. Kao sto kazem sam si je kriv i sto dalje od repke.

Ali naši pojedini ljudi su mi toliko smjesni u branenju pojedini igraca kao onomad za Vranjesa i njegovu tetovažu. Svi vide nacionalizam, samo pojedine Bosnje govorile pa nema to veze ide on glavom na kopacku!

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 09 sep 2024, 23:12

ne brani ga niko, treba biti odstranjen zbog neprofesionalnog ponasanja i zavrsit se prica sa njim, ali isto tako neukusno je spominjati mu clanove obitelji. imamo najlosije stadione na svijetu, najneskolovanije trenere, ali nama je tema je ta marijana i gdje ima koju tetovazu, nema sta siroki su nam horizonti mozda zbog toga nam i je drzava kakva je te ova reprezentacija, takav smo narod, tragikomedija..
embrace the chaos

KoloDD
Kontakt:

Post Postao/la KoloDD » 09 sep 2024, 23:18

Judd je napisao/la:
AnelMid je napisao/la:
Kakvih*

Lijepu*

Ne smiju*

Dijaspora, zadnji otpor Bih Fudbala

Dedic
Seo
Demirovic
Anel
Gigovic
Tahirović
Barjaktarevic
Gazibegovic
Brko
Bickacic
Huseinbasic
Šarić
Burnic
Tabakovic

Samo pljuvaj ti dalje po dijaspori i ženi , bas pametno

Sigurno te ljuti da je Anel nakitijo kuću čak za Božić zbog “ciganke” ( )

Momak igra na visokom nivou a vidi kasabu od selekcije i stručnjaka
Zadnja izmjena: KoloDD, dana/u 09 sep 2024, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 09 sep 2024, 23:19

KoloDD je napisao/la:
09 sep 2024, 23:18
Judd je napisao/la:
AnelMid je napisao/la:
Kakvih*

Lijepu*

Ne smiju*

Dedic
Seo
Demirovic
Anel
Gigovic
Tahirović
Barjaktarevic
Gazibegovic
Brko
Bickacic
Huseinbasic
Šarić
Burnic
Tabakovic

Samo pljuvaj ti dalje po dijaspori, bas pametno
Pljuvaj?

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 09 sep 2024, 23:26

E ako je nekome i ono LJepo :crazy:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 sep 2024, 23:28

baboedindzeko09 je napisao/la:
09 sep 2024, 22:58
AnelMid je napisao/la:
Marijana, vrati telefon Anelu, pusti ga da priča s ocem i igra za svoju reprezentaciju. Neće tvoj sihr vječno trajati.
😂😂
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 09 sep 2024, 23:35

Anel nesumljivo voli BiH i octio je da ima "specifican" karakter. Opet, on nam je najbolji stoper i koristio bi reprezentaciji. Kada bi se mogla izgladiti situacija da nam se ponovo prikljuci i igra u narednim utakmicama bilo bi odlicno jer bi nam bio od koristi, ali samo ako to ne bi imalo negativan uticaj na ostale igrace (u smislu moze raditi sta hoce i opet igra ispred mene koji se trudim), na nasu popularnu atmosferu i sl.
Ako bi imalo loseg uticaja onda ga definitivno ne treba zvati dok se stvari malo ne smire.

Koliko god nam ponos govorio da ga se ne poziva, u utakmicama ne igra patriotizam, naboj, ponos, prkos vec je opet na kraju presudan kvalitet a Anel ga, u nasoj konkurenciji, sigurno ima.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 sep 2024, 23:36

KoloDD je napisao/la:
09 sep 2024, 23:18

Dedic
Seo
Demirovic
Anel
Gigovic
Tahirović
Barjaktarevic
Gazibegovic
Brko
Bickacic
Huseinbasic
Šarić
Burnic
Tabakovic
I vjeruj mi na riječ, jednog dana kada se pojavi novi Džeko, znaj da neće biti dijasporaš, već će biti homegrown. Jer dijasporaši nikada neće moći voljeti BiH kao mi što smo rođeni i odrasli ovdje.

Svima ovima što si ih nabrojao BiH je tek drugi izbor, jer im je konkurencija prevelika u matičnim državama. Da su nijansu bolji igrači svi bi igrali za Njemačku, al nisu mogli.

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 09 sep 2024, 23:45

Madal je napisao/la:
09 sep 2024, 23:35
Anel nesumljivo voli BiH i octio je da ima "specifican" karakter. Opet, on nam je najbolji stoper i koristio bi reprezentaciji. Kada bi se mogla izgladiti situacija da nam se ponovo prikljuci i igra u narednim utakmicama bilo bi odlicno jer bi nam bio od koristi, ali samo ako to ne bi imalo negativan uticaj na ostale igrace (u smislu moze raditi sta hoce i opet igra ispred mene koji se trudim), na nasu popularnu atmosferu i sl.
Ako bi imalo loseg uticaja onda ga definitivno ne treba zvati dok se stvari malo ne smire.

Koliko god nam ponos govorio da ga se ne poziva, u utakmicama ne igra patriotizam, naboj, ponos, prkos vec je opet na kraju presudan kvalitet a Anel ga, u nasoj konkurenciji, sigurno ima.
Ja i koliko puta, i koliko selektora treba da izgladi tu situaciju, i kada neko moze sa sigurnoscu racunati na njega poslije ovog svega, svako okupljanje da kontas hoce li doci, i sta mu je u glavi?

Ne bi da mu ulazim u privatni zivot, jednostavno zaboli me neka stvar za tim, ali i ovo sto pisu ljudi ako je istina, da ne prica godinu dana sa ocem rodjenim koji ga je izgurao, jbt zivot ba, kakav god i Mirso bio, pusti u PM, ako ti neko zeli dobro otac ti to zeli jbt...

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 09 sep 2024, 23:48

Pljuvaj :tokralju: :urnebes:

Grbavica786
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica786 » 09 sep 2024, 23:54

Prodao je on svoju porodicu cim je ozenio Marijanu… a da nece prodati repku 🙄🙄🙄

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.