FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Na hajr,jeli sa ex-yu prostora?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:19Iskusan golman jakog cv-a bi trebao doći ako se šta ne izjalovi.
Ne vjeruj svemu što se napiše.visokohz je napisao/la: ↑09 sep 2024, 20:19Na hajr,jeli sa ex-yu prostora?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:19Iskusan golman jakog cv-a bi trebao doći ako se šta ne izjalovi.

Netreba dopustit pe de ru ili onom laznjaku iz rogatice da komanduje koja boja stolica ce bit na stadionu. Ako takvi tipovi i dalje misle (nakon 78 godina) da smo mi Derzelez i da su BBOJE KLUBA ZELENE **** TI NJIH.. postavi BORDO bjele stolice po svaku cjenu..
Dosta je **** u glavu..
Takodje kad ova pe der cina uzgubi izbore prvi dan kad dodje novi otic mu u office pobacat sve papire i onako su samo pro forme i donijet mu na hastal tu urbanisticku sto imamo i finomu podvuc 30 dana da su se rodili svi papiri za gradnju a za 45 dana da su se rodili bageri suprotno PROTESTI BLOKIRANJE KOMPLETNOG GRADA
Sagovnima nemozes drugacije
Pitar6785 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 21:05
Takodje kad ova pe der cina uzgubi izbore prvi dan kad dodje novi otic mu u office pobacat sve papire i onako su samo pro forme i donijet mu na hastal tu urbanisticku sto imamo i finomu podvuc 30 dana da su se rodili svi papiri za gradnju a za 45 dana da su se rodili bageri suprotno PROTESTI BLOKIRANJE KOMPLETNOG GRADA

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Kojeg golmana
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
“Da vidimo sada ponovno Handžića, Handžić ima priliku da uđe u 16erac, Haris Handžić, evo ubacivanja, šansa je, i dalje opasnost, i GOOOL, 2:2, 2:2, Šišiiiiiić”
Neupitan kvalitet i iskustvo ali 35 godina, iako je golman i da oni koji se fakat posvete svojoj fizičkoj spremi mogu do 40. braniti šteta što nije malo mlađi ali svakako ako bi došao bilo bi topGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:41“Da vidimo sada ponovno Handžića, Handžić ima priliku da uđe u 16erac, Haris Handžić, evo ubacivanja, šansa je, i dalje opasnost, i GOOOL, 2:2, 2:2, Šišiiiiiić”

GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:41“Da vidimo sada ponovno Handžića, Handžić ima priliku da uđe u 16erac, Haris Handžić, evo ubacivanja, šansa je, i dalje opasnost, i GOOOL, 2:2, 2:2, Šišiiiiiić”
Ima li sanse da dodje?
-
- Kontakt:
Pa za golmana to su najbolje godine. Samo mi nema smisla onda dovođenje Rockova, Evropu i par kola mogao je Rogić izgurati ako se znalo da će se tražiti golman onda...Hz1946 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:46Neupitan kvalitet i iskustvo ali 35 godina, iako je golman i da oni koji se fakat posvete svojoj fizičkoj spremi mogu do 40. braniti šteta što nije malo mlađi ali svakako ako bi došao bilo bi topGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:41“Da vidimo sada ponovno Handžića, Handžić ima priliku da uđe u 16erac, Haris Handžić, evo ubacivanja, šansa je, i dalje opasnost, i GOOOL, 2:2, 2:2, Šišiiiiiić”![]()
Pa da se pitalo Zekica, njega sigurno ne bi dovodili.ajdohordas je napisao/la: ↑10 sep 2024, 00:05Pa za golmana to su najbolje godine. Samo mi nema smisla onda dovođenje Rockova, Evropu i par kola mogao je Rogić izgurati ako se znalo da će se tražiti golman onda...Hz1946 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:46Neupitan kvalitet i iskustvo ali 35 godina, iako je golman i da oni koji se fakat posvete svojoj fizičkoj spremi mogu do 40. braniti šteta što nije malo mlađi ali svakako ako bi došao bilo bi topGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:41
“Da vidimo sada ponovno Handžića, Handžić ima priliku da uđe u 16erac, Haris Handžić, evo ubacivanja, šansa je, i dalje opasnost, i GOOOL, 2:2, 2:2, Šišiiiiiić”![]()
Stata sto dovedosmo onu siptarsku ublehu umjesto DELACA..
- Maroon1946
- Kontakt:
Naravno da bi trebali pogurati i bivši igrači, biznismeni koji vole klub, pa i sami vlasnici. Ali ja mislim da ovdje nije problem u novcu nego u tom što nema volje da se to uradi. I neko počne pričati o nekim modernim arenama koje mogu primiti 20k a realnost je da možemo sanjati i jednu natkrivenu tribinu.MortemHz je napisao/la: ↑09 sep 2024, 18:26Nemoj zaboraviti koliko istok prima i da su cijene materijala porasle. Skupili bi mnogo ali ne bi mogli sve sami, nema sanse.Maroon1946 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:23Navijači su krivi što najveći bh. klub nema krov ni na jednoj tribini u 2024. Svašta.Pa ubijeđen sam da bi navijači skupili pare za pola godine da se napravi krov bar na istoku. Mjesto toga ja moram dolaziti na utakmicu i uvijek strepiti kakvo će vrijeme biti..
Ovako nek Opstina, Grad, Kanton, Entitet i Drzava odrzavaju svakako je njihov. A sam izgled stadiona je ogledalo drzave. Raspala ruina
- Maroon1946
- Kontakt:
- Preskupo košta pravljenje novog stadiona.
- Nećemo stadion u općini Novi Grad ili Ilidža (jedino se tu i može napraviti).
I u tom ce proci moj zivot, zivot mog djeteta itd itd.
Umjesto da se jednostavno prestane sa natezanjem i pokrije istok sto i je najmanje i najbezbolnije sto se moze uraditi ovdje. I onda cudenje sto nece ljudi da dodju, pa druze i manji klubovi poput Celika i Ž imaju natkrivine tribine. Ko ce dovest dijete na prolom oblaka i ugroziti zdravlje istog (pa na kraju i samog sebe)? Daj ba.. mene grije ljubav prema klubu nek padaju cuskije.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, admir1946, ado-hz, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, Armija1987, AuroraBorealis, boatenkk, bordobijeli, bordospartanac, Cautinho, dark44, deda, EastMadness, ErosViverosViv, Evander, feniksptica, fks74, gh0stHZ, HyperOS, johntravolta123, Kaunas, Lecler, Lewy21, MaroonBjelave, miguelramos, mire971, misstianopenaldo, Oerde, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Posejdon, Proximic, Rajvosa4ever, ristagrad, Riziko, SamoDaKazeem, samoFKS, Simi, StevieG8, stokastoka23, tenpenny, USB, Vanja8, Venom, Vrhbosnian, WeekendOffender, zagorski, ŠTA_JE i 403 gosta.