FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vala smo mogli Kovačevića vratiti, valjao bi nam itekako.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Na hajr,jeli sa ex-yu prostora?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:19Iskusan golman jakog cv-a bi trebao doći ako se šta ne izjalovi.
Ne vjeruj svemu što se napiše.visokohz je napisao/la: ↑09 sep 2024, 20:19Na hajr,jeli sa ex-yu prostora?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:19Iskusan golman jakog cv-a bi trebao doći ako se šta ne izjalovi.

Ako je ista cjena za nove stolice kao za PROfarbanje normala uzet te gorazdanske stolice sto su ne lomljive..
Netreba dopustit pe de ru ili onom laznjaku iz rogatice da komanduje koja boja stolica ce bit na stadionu. Ako takvi tipovi i dalje misle (nakon 78 godina) da smo mi Derzelez i da su BBOJE KLUBA ZELENE **** TI NJIH.. postavi BORDO bjele stolice po svaku cjenu..
Dosta je **** u glavu..
Takodje kad ova pe der cina uzgubi izbore prvi dan kad dodje novi otic mu u office pobacat sve papire i onako su samo pro forme i donijet mu na hastal tu urbanisticku sto imamo i finomu podvuc 30 dana da su se rodili svi papiri za gradnju a za 45 dana da su se rodili bageri suprotno PROTESTI BLOKIRANJE KOMPLETNOG GRADA
Sagovnima nemozes drugacije
Netreba dopustit pe de ru ili onom laznjaku iz rogatice da komanduje koja boja stolica ce bit na stadionu. Ako takvi tipovi i dalje misle (nakon 78 godina) da smo mi Derzelez i da su BBOJE KLUBA ZELENE **** TI NJIH.. postavi BORDO bjele stolice po svaku cjenu..
Dosta je **** u glavu..
Takodje kad ova pe der cina uzgubi izbore prvi dan kad dodje novi otic mu u office pobacat sve papire i onako su samo pro forme i donijet mu na hastal tu urbanisticku sto imamo i finomu podvuc 30 dana da su se rodili svi papiri za gradnju a za 45 dana da su se rodili bageri suprotno PROTESTI BLOKIRANJE KOMPLETNOG GRADA
Sagovnima nemozes drugacije
Pitar6785 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 21:05

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel ima Etrit Berisha neko drzavljanstvo osim albanskog?
You are someone else I am still right here
Kojeg golmana
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
“Da vidimo sada ponovno Handžića, Handžić ima priliku da uđe u 16erac, Haris Handžić, evo ubacivanja, šansa je, i dalje opasnost, i GOOOL, 2:2, 2:2, Šišiiiiiić”
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Neupitan kvalitet i iskustvo ali 35 godina, iako je golman i da oni koji se fakat posvete svojoj fizičkoj spremi mogu do 40. braniti šteta što nije malo mlađi ali svakako ako bi došao bilo bi topGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:41“Da vidimo sada ponovno Handžića, Handžić ima priliku da uđe u 16erac, Haris Handžić, evo ubacivanja, šansa je, i dalje opasnost, i GOOOL, 2:2, 2:2, Šišiiiiiić”

GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:41“Da vidimo sada ponovno Handžića, Handžić ima priliku da uđe u 16erac, Haris Handžić, evo ubacivanja, šansa je, i dalje opasnost, i GOOOL, 2:2, 2:2, Šišiiiiiić”
Ima li sanse da dodje?
-
- Kontakt:
Pa za golmana to su najbolje godine. Samo mi nema smisla onda dovođenje Rockova, Evropu i par kola mogao je Rogić izgurati ako se znalo da će se tražiti golman onda...Hz1946 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:46Neupitan kvalitet i iskustvo ali 35 godina, iako je golman i da oni koji se fakat posvete svojoj fizičkoj spremi mogu do 40. braniti šteta što nije malo mlađi ali svakako ako bi došao bilo bi topGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:41“Da vidimo sada ponovno Handžića, Handžić ima priliku da uđe u 16erac, Haris Handžić, evo ubacivanja, šansa je, i dalje opasnost, i GOOOL, 2:2, 2:2, Šišiiiiiić”![]()
Pa da se pitalo Zekica, njega sigurno ne bi dovodili.ajdohordas je napisao/la: ↑10 sep 2024, 00:05Pa za golmana to su najbolje godine. Samo mi nema smisla onda dovođenje Rockova, Evropu i par kola mogao je Rogić izgurati ako se znalo da će se tražiti golman onda...Hz1946 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:46Neupitan kvalitet i iskustvo ali 35 godina, iako je golman i da oni koji se fakat posvete svojoj fizičkoj spremi mogu do 40. braniti šteta što nije malo mlađi ali svakako ako bi došao bilo bi topGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 sep 2024, 23:41
“Da vidimo sada ponovno Handžića, Handžić ima priliku da uđe u 16erac, Haris Handžić, evo ubacivanja, šansa je, i dalje opasnost, i GOOOL, 2:2, 2:2, Šišiiiiiić”![]()
Niko nije planiro dovodit 2 golmana, al kad se Alaim ukazo nakon 15 godina na kosevu planovi se promjenili..
Stata sto dovedosmo onu siptarsku ublehu umjesto DELACA..
Stata sto dovedosmo onu siptarsku ublehu umjesto DELACA..
- Maroon1946
- Kontakt:
Naravno da bi trebali pogurati i bivši igrači, biznismeni koji vole klub, pa i sami vlasnici. Ali ja mislim da ovdje nije problem u novcu nego u tom što nema volje da se to uradi. I neko počne pričati o nekim modernim arenama koje mogu primiti 20k a realnost je da možemo sanjati i jednu natkrivenu tribinu.MortemHz je napisao/la: ↑09 sep 2024, 18:26Nemoj zaboraviti koliko istok prima i da su cijene materijala porasle. Skupili bi mnogo ali ne bi mogli sve sami, nema sanse.Maroon1946 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 11:23Navijači su krivi što najveći bh. klub nema krov ni na jednoj tribini u 2024. Svašta.Pa ubijeđen sam da bi navijači skupili pare za pola godine da se napravi krov bar na istoku. Mjesto toga ja moram dolaziti na utakmicu i uvijek strepiti kakvo će vrijeme biti..
Zasto da ulazemo u nesto sto nije nase? Kakva je to logika. Da je FK Sarajevo vlasnik stadiona, odavno bi se mnoge akcije pokrenule.
Ovako nek Opstina, Grad, Kanton, Entitet i Drzava odrzavaju svakako je njihov. A sam izgled stadiona je ogledalo drzave. Raspala ruina
Ovako nek Opstina, Grad, Kanton, Entitet i Drzava odrzavaju svakako je njihov. A sam izgled stadiona je ogledalo drzave. Raspala ruina
U INAT SVIMA
- Maroon1946
- Kontakt:
- Koševo nije u našem vlasništvu, nećemo da ulažemo.
- Preskupo košta pravljenje novog stadiona.
- Nećemo stadion u općini Novi Grad ili Ilidža (jedino se tu i može napraviti).
I u tom ce proci moj zivot, zivot mog djeteta itd itd.
Umjesto da se jednostavno prestane sa natezanjem i pokrije istok sto i je najmanje i najbezbolnije sto se moze uraditi ovdje. I onda cudenje sto nece ljudi da dodju, pa druze i manji klubovi poput Celika i Ž imaju natkrivine tribine. Ko ce dovest dijete na prolom oblaka i ugroziti zdravlje istog (pa na kraju i samog sebe)? Daj ba.. mene grije ljubav prema klubu nek padaju cuskije.
- Preskupo košta pravljenje novog stadiona.
- Nećemo stadion u općini Novi Grad ili Ilidža (jedino se tu i može napraviti).
I u tom ce proci moj zivot, zivot mog djeteta itd itd.
Umjesto da se jednostavno prestane sa natezanjem i pokrije istok sto i je najmanje i najbezbolnije sto se moze uraditi ovdje. I onda cudenje sto nece ljudi da dodju, pa druze i manji klubovi poput Celika i Ž imaju natkrivine tribine. Ko ce dovest dijete na prolom oblaka i ugroziti zdravlje istog (pa na kraju i samog sebe)? Daj ba.. mene grije ljubav prema klubu nek padaju cuskije.