Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Šta ka'e imam veliku vjeru u Gospodara, a ocrni i izvrijeđa oca javno

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
ne opravdavam vrijedjanje porodice, tu mu je otac jedino kriv, ali za sve ostalo je sam kriv, mogao je sve probleme izjbjeci da je htio i da nije proljev od insana
Jel se to Anel oprostio od reprezentacije zbog foruma.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:17I ovaj cita forumNemam ego, ne mislim da sam ‘Sergio Ramos'![]()
![]()
- sagitarius
- Kontakt:
Ma ja kad treba sebe ograditi ide ona klasicna, nije do mene u savezu su problemo, pa hajde iznesi koji su problemi, sta to ne stima!Svi seru kao ima nesto a niko ne smije reci sta…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
-
zeljovac21
- Kontakt:
Ti da si profeeionalac stisnuo bi zube i odigrao mec u utorak. A u petak mozes igrat? Treba se rjesavati ovog skarta da je Ibrahimovic.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa jel bio problem da se ovako iskomunicira odmah sve, prvenstveno od strane stručnog štaba. Ovako su ostavili prostor za nagađanje i dali utisak da stvarno izbjegava okupljanje. Da se odmah izašlo u javnost sa kompletnom pričom ništa se od ovoga ne bi desilo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nadam se da neki novi selektor u budućnosti neće ni pomisliti da zove ovo govedo. Doslovno je imao problem sa svakim selektorom, dakle jasno je, do njega.
Ma dečko laže i sere k'o foka, stavljam auto i stan da će igrati 90 minuta za vikend.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:24Pa jel bio problem da se ovako iskomunicira odmah sve, prvenstveno od strane stručnog štaba. Ovako su ostavili prostor za nagađanje i dali utisak da stvarno izbjegava okupljanje. Da se odmah izašlo u javnost sa kompletnom pričom ništa se od ovoga ne bi desilo.
- Shategabri
- Kontakt:
Ponovo je ovim intervjuom dokazao da nije od neke pretjerane inteligencije
Imao problema sa 4 selektora, eto do njih je sve, a ti si Anele nevina duša…
Imao problema sa 4 selektora, eto do njih je sve, a ti si Anele nevina duša…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Nije mogao ostati sa reprezentacijom da bude podrska kao LAVCINA SEO (za kojeg cu imati vjecni respekt covjek svaku utakmicu ide glavom na krampon)
- Maroon1946
- Kontakt:
E cuj povrijedjen sam ali cu najvjerovatnije igrati u petak
Pa sto samo nisi mogao ostati na klupi ne bi te niko tjerao da igras ili javno reci da si povrijedjen
Pa sto samo nisi mogao ostati na klupi ne bi te niko tjerao da igras ili javno reci da si povrijedjen
-
Sindikat12
- Kontakt:
Ja glupog naroda, ovo je nevjerovatno.
I tebi i njemu treba 24/7 sve po spisku jer ste obojica glupani².Sindikat12 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:19E jesmo glup narod, prvaci u vredjanju svojih!!!!
I ja uskoro idem Anelovim stopama i oprastam se od ovog pišanog foruma!
Ovo za Ramosa je krenula sa ovog foruma!
Fuj.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ma ko mu je.be mater. Mirso trebo si ga bolje odgojiti.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pametnom dosta, Anel je jedna velika lazovcina.Na kraju je to bila moja ispravna odluka jer su me dobro pregledali ovdje u Sheffieldu, započeli moju rehabilitaciju, počeli lagani trening u srijedu i ako budem dobro napredovao igraću u petak.
Zbogom i ne vracaj se vise.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Anele, želim ti od srca da istruhneš u tom raspalom Sheffieldu.
Naravno i opet bi. Evo dobro pitanje @coelho napisa? Sto ovo sve za MRI nije prvi puta napisao, nego bas sad? A ne prosli puta "ja poznajem svoje tijelo". Ne opravdavam psovanje porodice, ali je za ovo najveci krivac on sam. Vec drugi puta napustas reprezentaciju dan pred utakmicu, posvadjao se sa 4 selektora, Savo ga jedva nagovorio da dodje za baraz. Pa ne moze sve biti u drugim, a nista u njemu...Sindikat12 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:21
Tako je!!!
Moj Damire ti si bio jedan od najglasniji protiv Anela!
Evo i u intervjuu, ne moze igrati za nas, ali moze odmah u petak za Sheffield. Ma goni ga vise.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dok je igrao za Bordeaux srce ga je vuklo ka reprezentaciji i navijačima.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa evo kaže da će igrati već u petak najvjerovatnije.Oikamid je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:24Ma dečko laže i sere k'o foka, stavljam auto i stan da će igrati 90 minuta za vikend.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:24Pa jel bio problem da se ovako iskomunicira odmah sve, prvenstveno od strane stručnog štaba. Ovako su ostavili prostor za nagađanje i dali utisak da stvarno izbjegava okupljanje. Da se odmah izašlo u javnost sa kompletnom pričom ništa se od ovoga ne bi desilo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)