Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Jel se to Anel oprostio od reprezentacije zbog foruma.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:17I ovaj cita forumNemam ego, ne mislim da sam ‘Sergio Ramos'![]()
![]()
Ma dečko laže i sere k'o foka, stavljam auto i stan da će igrati 90 minuta za vikend.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:24Pa jel bio problem da se ovako iskomunicira odmah sve, prvenstveno od strane stručnog štaba. Ovako su ostavili prostor za nagađanje i dali utisak da stvarno izbjegava okupljanje. Da se odmah izašlo u javnost sa kompletnom pričom ništa se od ovoga ne bi desilo.
I tebi i njemu treba 24/7 sve po spisku jer ste obojica glupani².Sindikat12 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:19E jesmo glup narod, prvaci u vredjanju svojih!!!!
I ja uskoro idem Anelovim stopama i oprastam se od ovog pišanog foruma!
Ovo za Ramosa je krenula sa ovog foruma!
Fuj.
Pametnom dosta, Anel je jedna velika lazovcina.Na kraju je to bila moja ispravna odluka jer su me dobro pregledali ovdje u Sheffieldu, započeli moju rehabilitaciju, počeli lagani trening u srijedu i ako budem dobro napredovao igraću u petak.
Naravno i opet bi. Evo dobro pitanje @coelho napisa? Sto ovo sve za MRI nije prvi puta napisao, nego bas sad? A ne prosli puta "ja poznajem svoje tijelo". Ne opravdavam psovanje porodice, ali je za ovo najveci krivac on sam. Vec drugi puta napustas reprezentaciju dan pred utakmicu, posvadjao se sa 4 selektora, Savo ga jedva nagovorio da dodje za baraz. Pa ne moze sve biti u drugim, a nista u njemu...Sindikat12 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:21
Tako je!!!
Moj Damire ti si bio jedan od najglasniji protiv Anela!
Pa evo kaže da će igrati već u petak najvjerovatnije.Oikamid je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:24Ma dečko laže i sere k'o foka, stavljam auto i stan da će igrati 90 minuta za vikend.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:24Pa jel bio problem da se ovako iskomunicira odmah sve, prvenstveno od strane stručnog štaba. Ovako su ostavili prostor za nagađanje i dali utisak da stvarno izbjegava okupljanje. Da se odmah izašlo u javnost sa kompletnom pričom ništa se od ovoga ne bi desilo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.