Odlican rezime
Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- SviSmoMiBosna
- Kontakt:
Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
U komunizmu ne može biti rata na vjerskoj osnovi : hvala Bogu, tu su samo ateisti.
Ma ne valja ovo nicemu u ovakvoj formaciji i s ovakvim veznim igracima, nema naznaka da je ista napredovalo niti vidim napredak u perspektivi kad je u pitanju ofanzivni dio igre. Ne ide bez krila, moramo ih izmisliti ako zelimo ista napraviti. Dzaba gubimo tekme za uigravanje s ovakvom postavkom
- Beduin
- Kontakt:
E ovo me zivo zanim KAKO?Ghuraba je napisao/la: ↑10 sep 2024, 23:12
Tahirovic zivi ocaj jos jednom. Sporo trci, sporo razmislja i loptu vecinom vraca stoperima, slabo pokriva prostor itd. Da nije bilo onog pasa na kraju, nista pozitivno se ne bi moglo reci za njega. Huseinbasic i Gigovic korektni. Nesto su trckarali i trudili se, ali nista konkretno nisu napravili.
Tahirovic zovi ocaj osim onog vrhunskog driblinga, trka u prostor i izbacivanja Jusufa za kontru kao i onaj fenomenalan blok pri sutu na nas gol, a Gigovic korektan pa u nastavku pises trckarao i trudio se ali nisra konkretno nije naoravio.
Jedan je zivi ocaj a isto tako je trckarao i trudio se spram mogucnosti, a deugi korektan.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sindikat12
- Kontakt:
A upravo je suprotno, on kad je na desnoj strani prebacuje se na lijevu, jaču nogu i ulazi u unutrašnjost i onda je tako i golove davao. Neshvatljivo je da svi to vide samo stručni štab ne vidi.galia95 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 00:29Kakvo objašnjenje za Dedića
"Nismo bili zadovoljni sa Dedićem na ovoj strani, kaska nam i on zna da nije to što može, pogotovo u ofanzivnom dijelu, on je jači od Gazibegovića ofanzivno. Ideja je bila da Dedića gurnemo lijevo radi ulaska u unutrašnjost, tako da može prebaciti loptu na jaču stranu."
- Gumistucna
- Kontakt:
evo oglasila se Belma Hajradinović,samo nam je još to trebalo 
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
A i on je stavio istu sliku sebe od sinoc gdje gleda dole i kao zamisljen emoji stavio. Glupost. Neprofesionalizam. Ovakve stvari treba poceti kaznjavati jos vise da se uvede neki red.Gumistucna je napisao/la: ↑11 sep 2024, 08:20evo oglasila se Belma Hajradinović,samo nam je još to trebalo![]()
Mirso se oprasta od interneta!
hoće li neko Mrkonji reći da je ujutro
- Shategabri
- Kontakt:
-
adrenaline323
- Kontakt:
Barisic tek 23 godine a vec igra u solidnom klubu mogao bi on napraviti bolju karijeru od anela ako ga povrede zaobidju
odlican rezultat, kada se uzme u obzir da godinu dana gubimo utakmice i primamo smijesne golove ovo je ogroman napredak u odbrani, samo se nadam da nije slučajnost vec plod nekog dogovora i rada.
prvo čvrstoća u odbrani da se ne primaju smijesni golovi i po 5 komada, pa se tek na to moze nesto graditi, ne razumijem ljude koji nisu zadovoljni
prvo čvrstoća u odbrani da se ne primaju smijesni golovi i po 5 komada, pa se tek na to moze nesto graditi, ne razumijem ljude koji nisu zadovoljni
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Tahirovic 3x ima loptu na centru, seta s njom po 5-10 sekundi sam kao duh, a onda se svaki put okrene nazad i vrati je do golmana. U prevodu, 3 dobre situacije da se nesto organizuje je vratio svom golmanu, a uveden je da pokusa povezati vezni red i organizovati neku akciju. I da ne zaboravimo ono dodavanje u aut...Beduin je napisao/la: ↑11 sep 2024, 07:00E ovo me zivo zanim KAKO?Ghuraba je napisao/la: ↑10 sep 2024, 23:12
Tahirovic zivi ocaj jos jednom. Sporo trci, sporo razmislja i loptu vecinom vraca stoperima, slabo pokriva prostor itd. Da nije bilo onog pasa na kraju, nista pozitivno se ne bi moglo reci za njega. Huseinbasic i Gigovic korektni. Nesto su trckarali i trudili se, ali nista konkretno nisu napravili.
Tahirovic zovi ocaj osim onog vrhunskog driblinga, trka u prostor i izbacivanja Jusufa za kontru kao i onaj fenomenalan blok pri sutu na nas gol, a Gigovic korektan pa u nastavku pises trckarao i trudio se ali nisra konkretno nije naoravio.
Jedan je zivi ocaj a isto tako je trckarao i trudio se spram mogucnosti, a deugi korektan.pa kako brate dragi, kako je to moguce?
S druge strane, Gigovic je unio malo svjezine, ganjao je loptu i konstantno vrsio presing na protivnika. Neke kardinalne greske i glupe odluke nije pravio, ali ni prema naprijed takodjer nista nije napravio. To je isto da kazes, kako je moguce da je napadac koji je profulao 2 cista zicera ostavio losiji utisak od onog koji nije ni uputio sut na go. Ako bih ocjenjivao jednog i drugog od 1 do 10, to bi bilo 5 i 5.5.
-
Sindikat12
- Kontakt:
Vec sam pisao???!! Sto bi on uopste dolazio u Holandiju da ne voli igrat nas!!??? Objasnio je u intervju da je se ranije jos vise povredio kad je nas med tim dao zakljucak da moze igrati!
I SASVIM JE LOGICNO DA NAPUSTI KAMP I DA ODE U SHEFFIELD DA VIDI STA JE TACNO UPITANJU!!!!
Ja ne mogu da shvatam ljude ovdje nikako!!! Popljuvali ga izvjredjali, zenu mu konstanto vredjaju sve moguce, okrenete ledja igracu koji je bukvalno nas najbolji stoper i koji je mogao biti starter u Švedskoj koji je pokazao da bez njega odbrana je rasulo. Ali eto
Za par godina me nece iznenadit ako Esmir dozivi istu stvar od svojih ”navijaca”.
I SASVIM JE LOGICNO DA NAPUSTI KAMP I DA ODE U SHEFFIELD DA VIDI STA JE TACNO UPITANJU!!!!
Ja ne mogu da shvatam ljude ovdje nikako!!! Popljuvali ga izvjredjali, zenu mu konstanto vredjaju sve moguce, okrenete ledja igracu koji je bukvalno nas najbolji stoper i koji je mogao biti starter u Švedskoj koji je pokazao da bez njega odbrana je rasulo. Ali eto
Za par godina me nece iznenadit ako Esmir dozivi istu stvar od svojih ”navijaca”.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako je onda logicno da Kolasinac ostane sa reprezentacijom, koji vec 3 sedmice ne igra za Atalantu, a Ahmedhodzic zbog manje povrede vraca se u Sheffield i gle cuda, mozda ce cak i igrati u petak? Uostalom, nesto sto je vec uradio, znaci nije prvi nesporazum, vec drugi. Drugi put nije vec nesporazum, to je slobodna volja njegova.Sindikat12 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:36Vec sam pisao???!! Sto bi on uopste dolazio u Holandiju da ne voli igrat nas!!??? Objasnio je u intervju da je se ranije jos vise povredio kad je nas med tim dao zakljucak da moze igrati!
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ako će ti biti bitno šta trozubi Uzeir iz sela Pripizdina plus i ovih gradskih seljaka Uzeira što se nakotilo misli, ti jarane nisi dobar u glavu i treba da se liječiš.Sindikat12 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:36Vec sam pisao???!! Sto bi on uopste dolazio u Holandiju da ne voli igrat nas!!??? Objasnio je u intervju da je se ranije jos vise povredio kad je nas med tim dao zakljucak da moze igrati!
Jbale ga društvene mreže!!
Al hajmo reći da je istina na sredini da ga ne kudim samo.
BIlo kako bilo hvala manet, doviđenja, do svidanja Anele!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
stoposto je sigurno da 4 najbolja pobjednika grupa iz lige nacija (koja se preko SP kvalifikacija ne kvalifikuju na SP ili u playoff) idu u playoff, to "novinari" sportsporta nisu skontali. to piše u objavi uefe još iz decembra, ponovljenoj prošle sedmice.galia95 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 01:33E tu tek nastupa pravi show i cirkusinvincible1921 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 01:24A LN te 4 se biraju kako?galia95 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 00:15
U kvalifikacijama za SP ima 12 grupa i direktno ide samo prvoplasirani.12 drugoplasiranih i 4 ekipe iz Lige nacija koje ne budu prvoplasirane i drugoplasirane u kvalifikacijama idu u baraž gdje će na Mundijal proći još 4 reprezentacije, dakle ukupno 16 iz Evrope.
![]()
O tome smo polemisali zadnjih par stranica, preleti malo komentare.
Na sportsport.ba su objasnili ovako, međutim ne slažu se svi s ovom analizom:
https://sportsport.ba/fudbal/liga-nacij ... ije/481724
ako ne budu 4 takva (što samo po sebi nije previše vjerovatno) onda se ide vjetrovatno po tablici lige nacija nakon grupne faze i tu će vjerovatno uskočiti neko od drugoplasiranih. iluzorno je očekivati da bi mi kao neki loši treći imali ikakvu šansu
Bili smo u baražu za EP dva puta preko liga nacija pa smo ispali još u polufinalu i to kući protiv ekipa s kojima možemo igrati. Kako ćemo onda sa ovakvom ekipom izboriti baraž za SP gdje nas čekaju još teže ekipe.
Liga nacija je za nas trenutno samo prelazni period u kojem trener i stručni štab trebaju kreirati novi identitet ove ekipe, stvoriti ekipu koja ima glavu i rep,koja će da bude kompaktna, trkački maksimalno koliko je moguće dobra i da unatoč manjku kvalitete može odigrati dobro u skladu svojih mogućnosti ali disciplinovano svih 90 minuta. Bez toga nema ništa. Ako je Slovenija mogla izgraditi takav tim, onda možemo i mi.
Prvo pitanje je da li ovaj stručni štab ima dovoljno znanja, iskustva, autoriteta za to. Za početak se mora imati malo mu*a sa nekim stvarima. Kad je zadnji put neko odstranjen iz reprezentacije ? Ahmethodžić malo malo pa nešto izvodi i još se na kraju on oglašava i kaže neću neko vrijeme igrati za reprezentaciji. A što to mi ne kažemo? Jel treba svako malo neki igrač nešto izvoditi svako okupljanje?
Liga nacija je za nas trenutno samo prelazni period u kojem trener i stručni štab trebaju kreirati novi identitet ove ekipe, stvoriti ekipu koja ima glavu i rep,koja će da bude kompaktna, trkački maksimalno koliko je moguće dobra i da unatoč manjku kvalitete može odigrati dobro u skladu svojih mogućnosti ali disciplinovano svih 90 minuta. Bez toga nema ništa. Ako je Slovenija mogla izgraditi takav tim, onda možemo i mi.
Prvo pitanje je da li ovaj stručni štab ima dovoljno znanja, iskustva, autoriteta za to. Za početak se mora imati malo mu*a sa nekim stvarima. Kad je zadnji put neko odstranjen iz reprezentacije ? Ahmethodžić malo malo pa nešto izvodi i još se na kraju on oglašava i kaže neću neko vrijeme igrati za reprezentaciji. A što to mi ne kažemo? Jel treba svako malo neki igrač nešto izvoditi svako okupljanje?
totasef1 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 13:27Bili smo u baražu za EP dva puta preko liga nacija pa smo ispali još u polufinalu i to kući protiv ekipa s kojima možemo igrati. Kako ćemo onda sa ovakvom ekipom izboriti baraž za SP gdje nas čekaju još teže ekipe.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, DeeWa, Proximic, Wilshere10, Wolffire i 37 gostiju.