Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
Čeka se Mirsin odgovor na ove laži. 

Na prve dvije tri dobre Anelove partije trazicete da se on vrati,hebavat nesposobnom pokerasu sve redom ,standardna procedura bosanca 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Shategabri
- Kontakt:
Pa nema već, ne uzima on neku jaku lovu u Šefildu.exampLe. je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:58Moj Ramos, kad zavrsis u Turskom drugoligasu pa te ta tvoja "super zena" nogira sjetit' ces se "losih komentara" sa foruma.
Niko nije ozenio starletu a da poslije nije osjetio posljedice te svoje glupe odluke...pitaj Hakimija hehe.
Samo sto ti nisi pametan k'o Hakimi pa ce te ova fulja ogulit' toliko da neces marke imat' ali tad ce vec biti kasno...
Sretno u klubu, repke se mani dozivotno, takvi foliranti nam ne trebaju.
A ova troši ko ruska Volga.
Rekoh već, nebitan lik.
Treba temu zatvoriti zbog ovih što ga brane iz ko zna kojih razloga.
Jesi se oprostio, jesi. Sretno i vozdra!
Koševo Zapad
Pa jel valja narod? Reci mi iskreno eto tvoje misljenje? Jer da je narod bolji bilo bi nam bolje.Shategabri je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:58Nije sarajevska debilana. Nego eto ne valja ti tvoj narod. Debilan, ovakav, onakav.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:54E cuj mrš na švedski forum. Klasika sarajevska debilana. Ja sam rođen, odrastao i živim u Bosni. Nažalost sa mongoloidima kakav si ti.Shategabri je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:52
Zato je Anel iz Malmea naučnik za nas, kako kažeš, iz Bosne?
Mrš na švedski forum pa palamudi!
Čuj što nije razjasnio do kraja situaciju, kako znam ovaj glavonja te povrijeđen, te nešto mu se ne igra, vazda nešto zamotaje i glumi neku drama queen.
Ako ništa, bar se s tim završilo.
Odrekneš se ''seljačkog i glupog'' naroda![]()
Uvijek možeš biti švedski ili njemački privjesak.
Mongoloid te napravio. Sa njim tako razgovaraj.
Pišeš gluposti o ''svom'' narodu. Smrdiš na ''šLJeglog'' dijasporca.
Nego, reci ti nama čime te Anel zadužio?
Jel neki rod ili šta je u pitanju?
Naravno da si mongoloid. Opravdavaš psovanje djeteta nekome. Vrijađanje supruge i porodice i onda očekuješ da se taj neko svim srcem bori za ovu reprezentaciju. Vjerovatno si neki intelektualac sa istoka. Isti patern ponasanja.
Onoga dana kada se Anel vrati u repku, ja prestajem navijati za istu. Sreća ima Liga Prvaka, nije fudbal samo Bosna
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Shategabri
- Kontakt:
Sigurno ga diraju uvrede u dalekom Šefildu

Lik nikad nije igrao srcem za reprezentaciju.
Vazda je tražio neke izgovore i nešto muljao.
Koševo Zapad
Majku mu yebem, postoje kreteni koji vjeruju imbecilu, a lik sa svakim selektorom belaj imao. 

Hakimi je sve sto je imao prepisao na majku, pare prebacio na njen racun. Frajer osjetio da se sprema omca za njegaexampLe. je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:58Moj Ramos, kad zavrsis u Turskom drugoligasu pa te ta tvoja "super zena" nogira sjetit' ces se "losih komentara" sa foruma.
Niko nije ozenio starletu a da poslije nije osjetio posljedice te svoje glupe odluke...pitaj Hakimija hehe.
Samo sto ti nisi pametan k'o Hakimi pa ce te ova fulja ogulit' toliko da neces marke imat' ali tad ce vec biti kasno...
Sretno u klubu, repke se mani dozivotno, takvi foliranti nam ne trebaju.

Logicno da se ne mogu potvrditi ali kad je Beckham ono jednom promašio penal za reprezentaciju, finale neko bilo ili sta je, covjeka i njegovu porodicu samo sto nisu objesili tamo
Ovaj momak je dobar igrač ali je mentalno nedorastao životu globalno, zivi u nekoj svojoj zoni komfora i to je to
Džaba njemu da igra kao Ronaldo ako je u glavi 0.
A jest nazalost.
Porodicu mu ne treba spominjati, dirati, to nema smisla
Sta god ko od nas mislio o njegovoj zeni, vecina imamo isti stav, ali to se nas ne tice
Uglavnom smatram da sa psihološke strane on uopšte nije sposoban za život odrasle osobe, kamoli da izdrži pritisak nogometaša.
Al et nek mu je sretno
Ovaj momak je dobar igrač ali je mentalno nedorastao životu globalno, zivi u nekoj svojoj zoni komfora i to je to
Džaba njemu da igra kao Ronaldo ako je u glavi 0.
A jest nazalost.
Porodicu mu ne treba spominjati, dirati, to nema smisla
Sta god ko od nas mislio o njegovoj zeni, vecina imamo isti stav, ali to se nas ne tice
Uglavnom smatram da sa psihološke strane on uopšte nije sposoban za život odrasle osobe, kamoli da izdrži pritisak nogometaša.
Al et nek mu je sretno
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
U izlaganju za N1 mi je u potpunosti otkrio da je tip osobe koja se kad je nezadovoljna raskrivi zeni da mu rasiri noge kako bi se beba smirila. Mrs u pm
Ma klasični autošovinistički kloc koji konta da je nešto pametniji od prosječnog Bošnje. Naravno i da se uhvatio vrijeđanja, koje apsolutno ne opravdavam, kao da je to najbitnije, a ne njegov odnos prema reprezentaciji, koji je u principu 'common theme' ovdje. Problem sa doslovno svakim selektorom.Shategabri je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:58
Nije sarajevska debilana. Nego eto ne valja ti tvoj narod. Debilan, ovakav, onakav.
Šta bi trebali igrači Uniteda, Chelseaja, Liverpoola? Njima svakog vikenda 100 hiljada ljudi **** majke na društvenim mrežama, to je nus produkt interneta.
Bit ce on opomena za druge dijasporce koji imaju izbora izemedju BiH i X Reprenzentacije.
Ali dobro, citam da oni iz dijaspore nisu bas dobrodosli.
Ima Nidal Celik, buduca svijetska ekstraklasa...
Anel mislim da je mentalno slab lik i eto njemu bolje da se oprosti od repke.
Nek mu bude sretno
Ali dobro, citam da oni iz dijaspore nisu bas dobrodosli.
Ima Nidal Celik, buduca svijetska ekstraklasa...
Anel mislim da je mentalno slab lik i eto njemu bolje da se oprosti od repke.
Nek mu bude sretno
- Shategabri
- Kontakt:
Narod je ko hljeb. To i jest problem. Zato ga i koristi šačica onih prema kojima si ti generalisao i cijeli narod nazvao glupim i kako već.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑11 sep 2024, 11:02Pa jel valja narod? Reci mi iskreno eto tvoje misljenje? Jer da je narod bolji bilo bi nam bolje.Shategabri je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:58Nije sarajevska debilana. Nego eto ne valja ti tvoj narod. Debilan, ovakav, onakav.
Naravno da si mongoloid. Opravdavaš psovanje djeteta nekome. Vrijađanje supruge i porodice i onda očekuješ da se taj neko svim srcem bori za ovu reprezentaciju. Vjerovatno si neki intelektualac sa istoka. Isti patern ponasanja.
Ja opravdavam psovanje djeteta? Gdje si to pročitao?
Šta misliš koliko su puta Džeki opsovali? Koliko puta ga je to dočekalo ovdje i ondje? Koliko puta je to čuo sa tribina?
On se onda trebao oprostiti prije 20 godina. A igra i dan danas.
Mućni malo glavom. Najlakše je odabrati stranu i držati se slijepo iste.
Nisam, ja sam intelektualac sa zapada. Nikad nisam niti jednom našem igraču opsovao nešto.
To što sam konstatovao da su igrači konstantno izloženi uvredama ne znači da to podržavam.
To su fakti, momčino. I zbog toga se niko ne oprašta od reprezentacije.
Nego si mi povukao živac, kako ti kažeš, paternom ponašanja prosječnog dijasporca koji se sa livade dočepao Njemačke ili Švedske i onda nama soli ovamo pamet kako ne valjamo, glupi smo i slična priča.
Koševo Zapad
Jao intelektualaca.Oikamid je napisao/la: ↑11 sep 2024, 11:06Ma klasični autošovinistički kloc koji konta da je nešto pametniji od prosječnog Bošnje. Naravno i da se uhvatio vrijeđanja, koje apsolutno ne opravdavam, kao da je to najbitnije, a ne njegov odnos prema reprezentaciji, koji je u principu 'common theme' ovdje. Problem sa doslovno svakim selektorom.Shategabri je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:58
Nije sarajevska debilana. Nego eto ne valja ti tvoj narod. Debilan, ovakav, onakav.
Šta bi trebali igrači Uniteda, Chelseaja, Liverpoola? Njima svakog vikenda 100 hiljada ljudi **** majke na društvenim mrežama, to je nus produkt interneta.

Imas li ti druze djecu i porodicu? Kaže nije psihicki spreman Ahmedhodzic da istrpi pritisak. Pa ko je od vas psihicki spreman da mu se vrijedja zena i dijete? Kad ste tako psihicki stabilni.
- Gumistucna
- Kontakt:
treba sačekat i Mirsinu stranu priče,neće ni ostat bez riječi na ovo
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
kad neko nesto ne zeli u svemu ce naci razlog da to ne uradi, tako da - nayebem se obitelji svima koji ga brane
Pod punicinom je kontrolom.
Dobro poredjenje. Ako je ovako kako je napisao Barbarez ga je mogao malo vise zastititi, opet pod pretpostavkom da ne laze.
Ako njemu smetaju uvrede prije ili kasnije bi ih dobio, pa sta se sve pisalo i pricalo za Edina i Miralema ovo je nista.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- BenjooJutub
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Anel je prosječan tip Bošnje, da mu ćaća nije otišao vani, sad bi u svojim Tojšićima pred lokalnim granapom bistrio politiku uz dvozguzu.Oikamid je napisao/la: ↑11 sep 2024, 11:06Ma klasični autošovinistički kloc koji konta da je nešto pametniji od prosječnog Bošnje. Naravno i da se uhvatio vrijeđanja, koje apsolutno ne opravdavam, kao da je to najbitnije, a ne njegov odnos prema reprezentaciji, koji je u principu 'common theme' ovdje. Problem sa doslovno svakim selektorom.Shategabri je napisao/la: ↑11 sep 2024, 10:58
Ovako ostvario san prosječnog fudbalera i oženio starletu, pa misli da je pokupio svu pamet svijeta.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.