što se tiče zakarića..nemora svaku dobro odigrat a uz to nije igrao na svojoj poziciji..Barney Stinson je napisao/la:A jbga ti opet po svome, pa ne možes odjednom ocekivati savrsenstvo... A sad ako pobjede Želju i prođu u finale dizati ces ih u nebesa... Slažem se ja sa tobom da su neki igrači odigrali dosta loše i da nekima nema mjesta u Širokom ako ćemo imati očekivanja za vrh lige i plasmane u Europu...ŠB.TRN je napisao/la:Promjena nacina igre je vidljiva ali neka drastična promjena na bolje se ne vidi.Nama trebaju novi igrači,pa jučer je Travnik imao priliku u 43 min sam na vratara i obrani je nas vratar.Jednom im glavom onaj skače na 5 metara između Renata i Džidića.Zakarić daleko najgori,najgora utakmica od kada je dosao,Bertoša izgubljen,10 lopti nabio u aut.Ajd da ti ih nabrojim :
Zakarić,Jure,Renato,Vagner,Roskam,Mišić,Maći,Marcijano !!!Ti reci da nisu.Pa ono je bilo tuzno gledati,nekako bodove spasismo.Napredak je vidlji ali se bojim da s onim igračima ni Ferguson nista bolje ne bi postigao!!!
Evo ti spomeni Zakarića, pa ne možeš ti očekivati od momka koji ima 19 god. da svaku utakmicu odigra odlično... Jbga nekad jednostavno ne ide, ali dosada je najvise pokazao... Roskam, točno ne znam ali ja mislim da je on naš prvi strijelac ove godine, a to da je ovu odigrao loše to stoji... Marciano nakon ozljede treba tu vremena...
E sad Renato po meni ga treba tjerati, loš je i na zadnjem veznom i na stoperu, mislim da je istrošio sve kredite... Za Juru meni se osobno ne sviđa, po meni dosada nista nije pokazo ali eto kazu domaći je momak... Meni se cisto je.be je li domaci ili ne, ili si dobar ili nisi... Po meni nije i ja bi se njemu isto zahvalio... Tu i tamo bljesne ali premalo... Za onog malog Kvesića ne znam stvarno ako netko zna nesto vise nek napise, nisam ga nikad gledao ali onako na prvi dojam mislim da treba jos pure za ovu našu ligu...
I čuj ti tu napisa Wagner... E to ti nije potrebno... Wagner je Bog u igri Širokog i može si priustiti i 15 loših utakmica a ne jednu... Kad Wagner nije u sastavu i nije u igri tada i Široki ne igra...
Samo što ste vi svi nestrpljivi pa bi odmah neko savršenstvo, ne može to tek tako, treba vremena da se igrači uhodaju pod Bakinim vodstvom da se prilagode njegovom načinu igre... Ja nisam rekao da je ova igra protiv Travnika bila nesto odlična ali da je dobra i da je napredak vidiljiv to svakako da... Samo jbga kada je naš zadnji red prelos, Džidić je dobar, vidi se da zna ali kada nema s kim igrati... Pa jbte najvise golova smo primili u prvenstvu... Ni Drina i Budućnost koji su na dnu nisu primili toliko... Ja se nadam da ce uprava shvatiti pa ce na ljeto dovesti pravog stopera dosta nam je Topića, Renata, Bertoša i sličnih...
a što se tiče Kvesića, ako prenese igru iz juniora onda će Široki dobiti odličnog igrača..dečko ima znanje da postane odličan igrač..al vidjet ćemo..najbolji je junior definitivno..prva mu je utakmica, ostaje da vidimo al ja mislim da će pokazat sav svoj talent i znanje