NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 03 apr 2011, 23:27

Barney Stinson je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Promjena nacina igre je vidljiva ali neka drastična promjena na bolje se ne vidi.Nama trebaju novi igrači,pa jučer je Travnik imao priliku u 43 min sam na vratara i obrani je nas vratar.Jednom im glavom onaj skače na 5 metara između Renata i Džidića.Zakarić daleko najgori,najgora utakmica od kada je dosao,Bertoša izgubljen,10 lopti nabio u aut.Ajd da ti ih nabrojim :
Zakarić,Jure,Renato,Vagner,Roskam :( ,Mišić,Maći,Marcijano !!!Ti reci da nisu.Pa ono je bilo tuzno gledati,nekako bodove spasismo.Napredak je vidlji ali se bojim da s onim igračima ni Ferguson nista bolje ne bi postigao!!!
A jbga ti opet po svome, pa ne možes odjednom ocekivati savrsenstvo... A sad ako pobjede Želju i prođu u finale dizati ces ih u nebesa... Slažem se ja sa tobom da su neki igrači odigrali dosta loše i da nekima nema mjesta u Širokom ako ćemo imati očekivanja za vrh lige i plasmane u Europu...
Evo ti spomeni Zakarića, pa ne možeš ti očekivati od momka koji ima 19 god. da svaku utakmicu odigra odlično... Jbga nekad jednostavno ne ide, ali dosada je najvise pokazao... Roskam, točno ne znam ali ja mislim da je on naš prvi strijelac ove godine, a to da je ovu odigrao loše to stoji... Marciano nakon ozljede treba tu vremena...
E sad Renato po meni ga treba tjerati, loš je i na zadnjem veznom i na stoperu, mislim da je istrošio sve kredite... Za Juru meni se osobno ne sviđa, po meni dosada nista nije pokazo ali eto kazu domaći je momak... Meni se cisto je.be je li domaci ili ne, ili si dobar ili nisi... Po meni nije i ja bi se njemu isto zahvalio... Tu i tamo bljesne ali premalo... Za onog malog Kvesića ne znam stvarno ako netko zna nesto vise nek napise, nisam ga nikad gledao ali onako na prvi dojam mislim da treba jos pure za ovu našu ligu...
I čuj ti tu napisa Wagner... E to ti nije potrebno... Wagner je Bog u igri Širokog i može si priustiti i 15 loših utakmica a ne jednu... Kad Wagner nije u sastavu i nije u igri tada i Široki ne igra...
Samo što ste vi svi nestrpljivi pa bi odmah neko savršenstvo, ne može to tek tako, treba vremena da se igrači uhodaju pod Bakinim vodstvom da se prilagode njegovom načinu igre... Ja nisam rekao da je ova igra protiv Travnika bila nesto odlična ali da je dobra i da je napredak vidiljiv to svakako da... Samo jbga kada je naš zadnji red prelos, Džidić je dobar, vidi se da zna ali kada nema s kim igrati... Pa jbte najvise golova smo primili u prvenstvu... Ni Drina i Budućnost koji su na dnu nisu primili toliko... Ja se nadam da ce uprava shvatiti pa ce na ljeto dovesti pravog stopera dosta nam je Topića, Renata, Bertoša i sličnih...
što se tiče zakarića..nemora svaku dobro odigrat a uz to nije igrao na svojoj poziciji..
a što se tiče Kvesića, ako prenese igru iz juniora onda će Široki dobiti odličnog igrača..dečko ima znanje da postane odličan igrač..al vidjet ćemo..najbolji je junior definitivno..prva mu je utakmica, ostaje da vidimo al ja mislim da će pokazat sav svoj talent i znanje
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 apr 2011, 00:02

Barney Stinson je napisao/la:
ŠB.TRN je napisao/la:Promjena nacina igre je vidljiva ali neka drastična promjena na bolje se ne vidi.Nama trebaju novi igrači,pa jučer je Travnik imao priliku u 43 min sam na vratara i obrani je nas vratar.Jednom im glavom onaj skače na 5 metara između Renata i Džidića.Zakarić daleko najgori,najgora utakmica od kada je dosao,Bertoša izgubljen,10 lopti nabio u aut.Ajd da ti ih nabrojim :
Zakarić,Jure,Renato,Vagner,Roskam :( ,Mišić,Maći,Marcijano !!!Ti reci da nisu.Pa ono je bilo tuzno gledati,nekako bodove spasismo.Napredak je vidlji ali se bojim da s onim igračima ni Ferguson nista bolje ne bi postigao!!!
A jbga ti opet po svome, pa ne možes odjednom ocekivati savrsenstvo... A sad ako pobjede Želju i prođu u finale dizati ces ih u nebesa... Slažem se ja sa tobom da su neki igrači odigrali dosta loše i da nekima nema mjesta u Širokom ako ćemo imati očekivanja za vrh lige i plasmane u Europu...
Evo ti spomeni Zakarića, pa ne možeš ti očekivati od momka koji ima 19 god. da svaku utakmicu odigra odlično... Jbga nekad jednostavno ne ide, ali dosada je najvise pokazao... Roskam, točno ne znam ali ja mislim da je on naš prvi strijelac ove godine, a to da je ovu odigrao loše to stoji... Marciano nakon ozljede treba tu vremena...
E sad Renato po meni ga treba tjerati, loš je i na zadnjem veznom i na stoperu, mislim da je istrošio sve kredite... Za Juru meni se osobno ne sviđa, po meni dosada nista nije pokazo ali eto kazu domaći je momak... Meni se cisto je.be je li domaci ili ne, ili si dobar ili nisi... Po meni nije i ja bi se njemu isto zahvalio... Tu i tamo bljesne ali premalo... Za onog malog Kvesića ne znam stvarno ako netko zna nesto vise nek napise, nisam ga nikad gledao ali onako na prvi dojam mislim da treba jos pure za ovu našu ligu...
I čuj ti tu napisa Wagner... E to ti nije potrebno... Wagner je Bog u igri Širokog i može si priustiti i 15 loših utakmica a ne jednu... Kad Wagner nije u sastavu i nije u igri tada i Široki ne igra...
Samo što ste vi svi nestrpljivi pa bi odmah neko savršenstvo, ne može to tek tako, treba vremena da se igrači uhodaju pod Bakinim vodstvom da se prilagode njegovom načinu igre... Ja nisam rekao da je ova igra protiv Travnika bila nesto odlična ali da je dobra i da je napredak vidiljiv to svakako da... Samo jbga kada je naš zadnji red prelos, Džidić je dobar, vidi se da zna ali kada nema s kim igrati... Pa jbte najvise golova smo primili u prvenstvu... Ni Drina i Budućnost koji su na dnu nisu primili toliko... Ja se nadam da ce uprava shvatiti pa ce na ljeto dovesti pravog stopera dosta nam je Topića, Renata, Bertoša i sličnih...
Pa evo i ti si se sve slozio osim za Vagnera.Ja sam rekao da su neki ovu utakmicu odigrali lose,Zakarić,Roskam zvani glumatalo.... Po meni je teška nepravda bilo otjerati Zlomislića u Gosk a ovdje ostavljati neke igrače,koji ni među 18 ne mogu.Maći i nije toliko los bio,samo da mu je više hrabrosti.Uprava nasa dobro radi,donosi pare,al mjesa se u struku.To je vidljivo,a slucaj Zlomislic da i ne govorimo,ako nisi u talu sa svima nema te nigdje.Najbolji igrač koji je u deset godina izasao iz nase skole u svom Širokom nije nikada dobio priliku.To nas treba brinuti i zalostiti!!! :( :( :(

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2011, 00:11

Za Zlomislica je najbolje da igra, a ne nuzno gdje. Ako se vrati, naravno da ce dobiti priliku i mora. To sto svatko ima svog favorita i to sto vi, odnosno devedest posto grada, masta da u sredini od 30 000 ljudi ima 11 igraca iz Širokog koji bi popunili svaku poziciju, to je druga stvar. Ima, naravno, al u drugoj, trecoj ligi. Sto je meni osobno svejedno, ja bi i dalje gledao kao sto sam i dosad, al znam da bi 85 posto tih istih zugatora izostalo. Sto bi opet volio, makar jednu godinu. Cisto da se vidi koji je njihov osnovni problem.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 apr 2011, 00:14

Ma nema ti na Pecari zugatora.Ni oni vise ne dolaze na utakmice!!! :( Jedino fanatici dolaze.Oko Zlomislića i njegovog ugovora je bilo dosta bure.Čak su ga nasi htjeli i prodati,njegovom menadžeru da otkupi papire al negdje je zapelo!!!Zna se gdje,al nije za javnost.To je sramota,a **** nase momke ako se ne bore!!!Bajkusa vrati seeeeee...
Brojao sam gledatelje prije pocetka utakmice i stid me napisati broj!!! :(

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2011, 00:29

ŠB.TRN je napisao/la:Ma nema ti na Pecari zugatora.Ni oni vise ne dolaze na utakmice!!! :( Jedino fanatici dolaze.Oko Zlomislića i njegovog ugovora je bilo dosta bure.Čak su ga nasi htjeli i prodati,njegovom menadžeru da otkupi papire al negdje je zapelo!!!Zna se gdje,al nije za javnost.To je sramota,a **** nase momke ako se ne bore!!!Bajkusa vrati seeeeee...
Brojao sam gledatelje prije pocetka utakmice i stid me napisati broj!!! :(
Pa k'o im 'ebe 'ater? Sta ce mi koji 'urac. Radije cu gledati sa 50 ljudi utakmicu, nego da mi dolaze rad ovoga, ili onoga. Tu ima dosta faktora koji utjecu na takvo sto, al nit cu ih nabrojavati opet, nit me se ticu. Takvi mi ne trebaju. Ako nekome ruzno izgleda, zaboli me neka stvar, fakticki nigdje u BiH bolja situacija nije, pa te nitko nista posebno ne pita. A to sto su pojedinci navikli na meke stvari i sto fantaziraju, iskljucivo njihov problem. Pravac dnevna soba i drkaj na Messia for all I care.
Sto se Zlomislica tice, nit je jedini s takvim problemima i ugovorima, nit ce biti posljednji. Isto vrijedi za doslovne sve ostale klubove, pa i najjace klubove u Europi, kamoli u BiH. Nemam potrebe nikome tepati, maziti, i sam sam se borio na taj nacin, prosao sve te kategorije, znam oko cega se vrti i tko se vrti, ne treba mi samim time nista posebno nadodavati. Jednostavno govorim o nerealnom forsiranju i implementiranju svijesti gradjana da netko tko je tu automatski vise vrijedi i treba da igra, iako je vecinom kritican. I naravno da ce se u sve tu uplesti nekoliko njih koji ce radi tatinih sinova nepravedno biti ignorirani. Ali, za takve je jedino bitno da konstantno igraju i rade na sebi, jer kad ti pokazes realni kvalitet, nitko tebi to vise ne moze oduzeti niti te ignorirati moze, tako da ti nema druge nego treniraj, uci i igraj. Sve ostalo su price za malu djecu i 'moj rodjak je bolji od tvog'. A to me blago receno ne zanima.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 04 apr 2011, 09:00

realno govoreći..Zlomislić je možda prvi junior koji sje zaslužio da igra u Širokom..samo neznalica ili onaj ko ga nije gledao reći će suprotno..bez obzora što je on sad u Češkoj, to nam nije potrebno bilo..dovodimo MArciana i poluspremnog Serdarušića a tjeramo Zlomislića možda i boljeg od njih dvojice..al eto

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 04 apr 2011, 09:07

Kevin je napisao/la:realno govoreći..Zlomislić je možda prvi junior koji sje zaslužio da igra u Širokom..samo neznalica ili onaj ko ga nije gledao reći će suprotno..bez obzora što je on sad u Češkoj, to nam nije potrebno bilo..dovodimo MArciana i poluspremnog Serdarušića a tjeramo Zlomislića možda i boljeg od njih dvojice..al eto
nitko njega nije tjerao nego debil od menadžeras koji mu je napunio glavu, Zloma je u kombinaciji 18 igrača Širokog za iduću sezonu, trebao je ostati u Gošku završiti započeto i sa Grgićem se vratiti u Široki na ljeto

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2011, 11:02

Kevin je napisao/la:realno govoreći..Zlomislić je možda prvi junior koji sje zaslužio da igra u Širokom..samo neznalica ili onaj ko ga nije gledao reći će suprotno..bez obzora što je on sad u Češkoj, to nam nije potrebno bilo..dovodimo MArciana i poluspremnog Serdarušića a tjeramo Zlomislića možda i boljeg od njih dvojice..al eto
Ja iskreno sumnjam da ga je itko potjerao, prije bih rekao da je ovo sto ljutinar kaze, menadzerske veze i sl., on mu i jest sugerirao ovaj potez, a koliko je Serdarusic mocan i potreban pokazao je u zadnjem susretu, naprosto je tv u boji za sve ostale defenzivce u kadru zajedno, a i Marciano je vrlo upotrebljiv kad je u formi, no ne moze se ocekivati da odjednom proigra, jer za takve igrace je najpotrebnija prava fizicka sprema i utakmice u nogama, tako da se to istrpiti mora.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 04 apr 2011, 11:26

Sve znam sto je bilo vezano uz Zlomislica al ne bih o tome ovdje pisao.Nitko nije rekao da netko treba igrati samo zato sto je iz Širokog.Pa evo nasi su sada najgori!!!Imamo tu 2-3 igrača koji nikada nece moci igrati za Široki.Evo Jure nam igra pa je daleko najgori nas igrač zadnjih 10 utakmica.Zloma je klasa za sve al ****.On je se bio spreman prodati,eto koliko klub racuna na njega,a cifra je bila smjesna.Samo se nadam da ce dobiti priliku,na ljeto!!!Serdarušić je odličan igrač ali nespreman,a Marcijano,ne znam sta bih rekao!!!Čim je usao govorimo dobit ce crveni,za 20 sekundi dobi žuti.Kad bude igrao od pocetka,mislim da dvadesetu minutu nece docekati!!! :mrgreen:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 04 apr 2011, 14:42

Pa, priliku ce vjerovatno dobiti, ja cisto ne shvacam vasu fiksaciju sa ''mora odmah igrati i gotovo''. Ok, znam i ja da je bolji od brojnih koji dobivaju priliku, ali ako nije u stanju ispostovati posudbu, formirati se kao igrac, steci iskustvo i onda se vratiti i htjeti nametnuti u svom maticnom klubu, pa cemu onda? Jel mu mozda sramota otici na posudbu u GOSK ili sta? Smatra da mu to nece pomoci u daljnjem razvoju? Bogom dan da igra u Širokom? Pa ne moze to tako, zna se kolika je razlika izmedju seniorskog nogometa i ostalih kategorija, ne smatram da je on ista izgubio time sto je otisao na posudbu, ako je imalo dobar u glavi i ako nije tipicna razmazena ŠB zvijezda (od kojih pojedini razmisljaju o prekidu karijere jer, zaboga, nije jos dobio priliku da igra pet utakmica u kontinuitetu, a nije izasao iz teen godina, pih), moze samo od toga profitirati. Naravno, ovo je sve pod uvjetom da dobije priliku na ljeto kad se vraca.
Serdarusic je i u onakvoj spremi bolji od svih ostalih u kadru na onoj poziciji. Marciano nije igrao ''sto godina'', prirodno je da zeli sto prije se vratiti u formu, stoga i glupi faulovi, sigurno ce se traziti jos dosta utakmica, al on je u formi najjaci trkac u onoj ekipi, nastranu nogometne limitacije.
...Život za Široki...

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 04 apr 2011, 21:12

kakvo vrijeme javljaju za srijedu, oce li bit danasnjih 25C

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 05 apr 2011, 16:44

Kako rekoste vrijeme ce biti idealno. Nadam se, posto ovdje vise nije idealno, zahladilo, kisa :( . Jel tu i danas toplo i sta najavljuju za sutra ? Sportski pozdrav, vidimo se pa ko prodje na penale nakon 0-0 :mrgreen:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 05 apr 2011, 17:11

Malo jutros pocela rositi i stade.Cijeli dan oblačno,i sada poce puhati bura,i to poprilično!!! ;)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 06 apr 2011, 13:40

vrijeme idealno sunce ,nema oblacka ,vjetar pušika idealno
uprava želje sa suprugama (ili ljubavnicama :D ) šeta i razgleda grad,pijuckaju pice u hotelu i tako
danas se nadam nasoj pobjedi
al kad god je bilo trun euforije u gradu ,kad se konacno skupi gledatelja nasi podbace
nadam se da ce baka to promjenit i da ce odigrat jednu musku utakmicu i da cemo naravno otic do finala
Sa sjevera ŠKRIPAR viče '' hoću KUP i ništa više '' :)
Zadnja izmjena: felix123, dana/u 06 apr 2011, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 apr 2011, 13:50

felix123 je napisao/la:vrijeme idealno sunce ,nema oblacka ,vjetar pušika idealno
uprava želje sa suprugama (ili ljubavnicama :D ) šeta i razgleda grad,pijuckaju pice u hotelu i tako
danas se nadam nasoj pobjedi
al kad god je bilo trun euforije u gradu ,kad se konacno skupi gledatelja nasi podbace
nadam se da ce baka to promjenit i da ce odigrat jednu musku utakmicu i da necemo naravno otic do finala
Sa sjevera ŠKRIPAR viče '' hoću KUP i ništa više '' :)
:roll: :roll:

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 06 apr 2011, 14:21

Hocel biti prenosa danas na **** il kako se ono zvase :?: :?:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 06 apr 2011, 16:12

sretno momci,mozete i morate ih pobijediti... ;)
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 06 apr 2011, 18:38

Teska srca cu vam cestitati.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 06 apr 2011, 18:53

hercegovac-um je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Teska srca cu vam cestitati.
Bola ima jos 15 min,al da ste losi,losi ste!
Ko je los jadan pa niste dvije sanse imali poklopi se i tuguj listice :lol: :lol: :lol: :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 apr 2011, 18:54

Al ima čobana na tribinama čist penal ko suza i odmah im sudije krive.. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, LondonBlues, Necto, Samba71 i 73 gosta.