Da slomi kuk na utakmici pa i taj belaj
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hocel više ta subota 
Nidal ce uvijek igrati, ako nema njeg opet ti ostaju Jovic, Soldo, Djuri pa i Durakovic bi mogao odigrati u nevoljiPitar6785 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 07:31Imas 4,5 stopera uz to jedan od njih je Nidal djete koje ima 18 godina i koje ce napravit gluposti ( crveni karton na primjer ) penal itd plu sto bez njeg mozes ostat vec u decembru (mlada nevina cura kvalitetna cura se uvjek lahko uvali proda)
Ofanzivni vezni tu imas Andjusica i Mehmedovica oboica su igraci sa klupe
Spic renam ce vec 1 vog novembra prestat igrat fudbal
Ova djeca hamzic tiro crnac durakovic nisu nikakvi igraci trenutno da ih mozemo racunat
Top igraci
Gulashvili
Tircin
Keremah
Senad Lulic
Ovaj drugi hrvat
I junacsic (najbolji centar sutevi odkad je picka izbacila pl bh )
Veznih igraca imamo na pretek i svaki je bolji od boljeg, Mustafic, Djordjevic, Bubana, ova nova dvojica + Andjusic Mehmedovic
Renam ce proigrati kad ga Turkes na klupu posalje sad poslije Posusja
Kakvo dijete Durakovic 25-a mu godina
Senad i Tircin ce najbolji bit
Jel Junacsic=Unusic?
Ma polako s njima - u zavisnosti od rezultata - možda po 20 minuta da dobiju.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ja mislim da ovaj pavicic moze pokrivat i ofanzivnog veznog , tako da nismo samo na liji i mehmedovicu
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ma obojica su osmice ja mislim mogu igrati sve u veznomnedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:38Ja mislim da ovaj pavicic moze pokrivat i ofanzivnog veznog , tako da nismo samo na liji i mehmedovicu
- nedimmmm1337
- Kontakt:
A mislim da je bolje i on nego Mehmedovic koji je i spor i trom sa loptombvsic je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:40Ma obojica su osmice ja mislim mogu igrati sve u veznomnedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:38Ja mislim da ovaj pavicic moze pokrivat i ofanzivnog veznog , tako da nismo samo na liji i mehmedovicu
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ma Andjusic i Mehmedovic mozda zaigraju al u kupu da udju s klupe otprilikenedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:41A mislim da je bolje i on nego Mehmedovic koji je i spor i trom sa loptombvsic je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:40Ma obojica su osmice ja mislim mogu igrati sve u veznomnedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:38Ja mislim da ovaj pavicic moze pokrivat i ofanzivnog veznog , tako da nismo samo na liji i mehmedovicu
Jedva čekam dan kad će Andjusicu isteći ugovor.
Onda će otići u svinjski i tamo postati novi superstar ala Nardin
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Jesu li ova dvojica novih ista igrali, ili barem pripreme prosli? Nisam upratio, izvinite ako je vec neko spominjao
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Moraš imat i igrača koji je tu da čeka priliku s klupe, neće se ljutit ako ne uđe 4-5 utakmica za redom, ne košta puno, a opet može dat neki doprinos, kao prošle polusezone.
Samo naprijed Saraj'vo!
Mogu oni hladno igrati protiv Posusja.. sad koliko neka trener odluci.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 sep 2024, 12:56Odradili pripreme skroz. Pavičić igrao dvije utakmice u ovoj sezoni, Lulić isto.
GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 sep 2024, 12:56Odradili pripreme skroz. Pavičić igrao dvije utakmice u ovoj sezoni, Lulić isto.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Lulić je igrao vikend prije nego je s nama potpisao protiv Sampdorije. Pavičić je igrao u pripremnim. Obojica su sigurno spremni, Lulić je u takmicarskom ritmu dok Pavičić nije jos uvijek.
Tako i ocekujem da Karlo mozda dobije nesto vise minuta za vikend nego Domagoj
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
jel kabanica ili zimska jakna,kakve su prognoze
Valjda nije ozbiljno nešto kod Đorđevica.Kyeremeh i Bubanja su se vratili i rade redovno sa ekipom. Imamo mali problem kod Đorđevića. On bi trebao uraditi kontrolni ultrazvuk da vidimo na koji način ćemo nastaviti rehabilitaciju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".