Da slomi kuk na utakmici pa i taj belaj

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nidal ce uvijek igrati, ako nema njeg opet ti ostaju Jovic, Soldo, Djuri pa i Durakovic bi mogao odigrati u nevoljiPitar6785 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 07:31Imas 4,5 stopera uz to jedan od njih je Nidal djete koje ima 18 godina i koje ce napravit gluposti ( crveni karton na primjer ) penal itd plu sto bez njeg mozes ostat vec u decembru (mlada nevina cura kvalitetna cura se uvjek lahko uvali proda)
Ofanzivni vezni tu imas Andjusica i Mehmedovica oboica su igraci sa klupe
Spic renam ce vec 1 vog novembra prestat igrat fudbal
Ova djeca hamzic tiro crnac durakovic nisu nikakvi igraci trenutno da ih mozemo racunat
Top igraci
Gulashvili
Tircin
Keremah
Senad Lulic
Ovaj drugi hrvat
I junacsic (najbolji centar sutevi odkad je picka izbacila pl bh )
Ma polako s njima - u zavisnosti od rezultata - možda po 20 minuta da dobiju.
Ma obojica su osmice ja mislim mogu igrati sve u veznomnedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:38Ja mislim da ovaj pavicic moze pokrivat i ofanzivnog veznog , tako da nismo samo na liji i mehmedovicu
A mislim da je bolje i on nego Mehmedovic koji je i spor i trom sa loptombvsic je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:40Ma obojica su osmice ja mislim mogu igrati sve u veznomnedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:38Ja mislim da ovaj pavicic moze pokrivat i ofanzivnog veznog , tako da nismo samo na liji i mehmedovicu
Ma Andjusic i Mehmedovic mozda zaigraju al u kupu da udju s klupe otprilikenedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:41A mislim da je bolje i on nego Mehmedovic koji je i spor i trom sa loptombvsic je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:40Ma obojica su osmice ja mislim mogu igrati sve u veznomnedimmmm1337 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 11:38Ja mislim da ovaj pavicic moze pokrivat i ofanzivnog veznog , tako da nismo samo na liji i mehmedovicu
Onda će otići u svinjski i tamo postati novi superstar ala Nardin
Moraš imat i igrača koji je tu da čeka priliku s klupe, neće se ljutit ako ne uđe 4-5 utakmica za redom, ne košta puno, a opet može dat neki doprinos, kao prošle polusezone.
Mogu oni hladno igrati protiv Posusja.. sad koliko neka trener odluci.GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 sep 2024, 12:56Odradili pripreme skroz. Pavičić igrao dvije utakmice u ovoj sezoni, Lulić isto.
GalileoGalilei je napisao/la: ↑12 sep 2024, 12:56Odradili pripreme skroz. Pavičić igrao dvije utakmice u ovoj sezoni, Lulić isto.
Lulić je igrao vikend prije nego je s nama potpisao protiv Sampdorije. Pavičić je igrao u pripremnim. Obojica su sigurno spremni, Lulić je u takmicarskom ritmu dok Pavičić nije jos uvijek.
Valjda nije ozbiljno nešto kod Đorđevica.Kyeremeh i Bubanja su se vratili i rade redovno sa ekipom. Imamo mali problem kod Đorđevića. On bi trebao uraditi kontrolni ultrazvuk da vidimo na koji način ćemo nastaviti rehabilitaciju
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Haksss, nedimmmm1337, Vrhbosnian i 63 gosta.