Prije će biti zimska jakna.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:38jel kabanica ili zimska jakna,kakve su prognoze
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- kupus army
- Kontakt:
Lulić i Pavičić su unešeni u comet i imaju pravo nastupa od 13.09.2024 godine 
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
Znači ide kutija cigara za 90minutaPendulum je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:55Prije će biti zimska jakna.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:38jel kabanica ili zimska jakna,kakve su prognoze![]()
Mi treba da idemo od utakmice do utakmice i netrebamo da se obaziremo (ss igraci sd i navijaci) sta ce konj Vico i Kobila Beus radit uradit..
100% siguran da ce Zekic postavit protiv svake ekipe najboljih 11 kao najbolju taktiku i da ce igraci dok je on tu morat davat 100% od sebe, jer svaki igrac zna da je Zekic veoma **** kad se pocne davat ispod i da ce im mosnje sjec, takodje znaju da su navijaci sd i mirvic uz njega 200%.
Tako potezi Dzeme Berberovica nece moci proc kod zekica.
Nekazem da cemo pobjedit svaku i da nece bit nerjeseni rezultata jer desi se pogreska crveni karton los dan golmana igraca los dan cjele ekipe ali i u tom slucaju ocekujem 100% zalagannje..
100% siguran da ce Zekic postavit protiv svake ekipe najboljih 11 kao najbolju taktiku i da ce igraci dok je on tu morat davat 100% od sebe, jer svaki igrac zna da je Zekic veoma **** kad se pocne davat ispod i da ce im mosnje sjec, takodje znaju da su navijaci sd i mirvic uz njega 200%.
Tako potezi Dzeme Berberovica nece moci proc kod zekica.
Nekazem da cemo pobjedit svaku i da nece bit nerjeseni rezultata jer desi se pogreska crveni karton los dan golmana igraca los dan cjele ekipe ali i u tom slucaju ocekujem 100% zalagannje..
Pa ako ne pukne cijela, hoće 70% kutije.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:09Znači ide kutija cigara za 90minutaPendulum je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:55Prije će biti zimska jakna.DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:38jel kabanica ili zimska jakna,kakve su prognoze![]()
Ma nema sanse kod Zekica da odmah upadnu Pavlicic ili Lulic u ekipu...
Mozda 10-15 minuta da dobiju protiv Posusja, a to mi je i ok, jer ljudi nemaju veze sa onim sta je ZZ uigravao, jedva poznaju i igrace, a mi sad ocekujemo da ih on gurne od prve minute...
Mozda 10-15 minuta da dobiju protiv Posusja, a to mi je i ok, jer ljudi nemaju veze sa onim sta je ZZ uigravao, jedva poznaju i igrace, a mi sad ocekujemo da ih on gurne od prve minute...
Jedan hoce sigurno, zato sto su kvalitetniji od konkurencije i zato sto Djordjevic ima kartone..Vanja8 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:42Ma nema sanse kod Zekica da odmah upadnu Pavlicic ili Lulic u ekipu...
Svako se druze dokazuje na terenu, treba se uklopiti u sredinu, shvatiti kako ekipa funkcionise, znati akcije, gdje poslati loptu...Pena je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:45Jedan hoce sigurno, zato sto su kvalitetniji od konkurencije i zato sto Djordjevic ima kartone..Vanja8 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:42Ma nema sanse kod Zekica da odmah upadnu Pavlicic ili Lulic u ekipu...
Za sve, to treba jedan period, eto i Turkes je dosao direktno sa terena, pa ceka i dalje svoju priliku za prvu postavu pored ovako van forme Renana...
Posebno je to izrazeno u veznom redu, iskreno, ja bih volio obojicu vidjeti u subotu, ali cisto sumnjam da ce to ZZ uraditi...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Neće ih gurnuti sigurno, ima neki period prilagodbe i periodizacije. Ne gura još uvijek ni Turkeša, neće ni ove. Jedino ako bude neki nužni razlog u toku utakmice.
Ja očekujem da će dobiti barem 10-15 minuta - jedan od njih dvojice. 
DInamo zbog kise osigurao kabanice za sve navijace
Ajde Mirvicu
Ajde Mirvicu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- BordoBBoja
- Kontakt:
Kol'ko da ih pripremi? 27 hiljada ili ipak 5 hiljada?
- f0rest1946
- Kontakt:
Jedva cekam utakmicu 
- PeppermintSA
- Kontakt:
Lija je koristan igrac kad ima jasno ustanovljenu rolu. On ti ne moze biti nosilac ili glavni adut s klupe, ali kao neka treca ili cetvrta opcija s klupe, narocito u onim dosadnim i suhoparnim tekmama protiv seljackih ekipa, kad ti nista ne ide od noge i kad su udarne igle nekako uspavane, on moze napraviti razliku vecu od vecine drugih igraca, uleti na teren s onim svojim ludilom i zabije golcinu iz nicega. Ja ga se nikad ne bih rjesavao, nije skup, u svlacionici pozitivan, pomirljiv i s mininalnom minutazom, a koristan kada - ponavljam - ima jasnu ulogu koja nije nosilacka.
Anđušić je jedan od boljih igrača sa klupe u zadnjih 10 godina. Kad je god ušao unio je energiju i promijenio ritam tekme, nerijetko asistirao i učestvovao u akcijama za golove.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- PeppermintSA
- Kontakt:
Tačno to. Unese energiju i tempo. A i nerijetko zabije u tim situacijama. Pri tom, jedan od jeftinijih igraca.
Anđušić je sigurno itekako dobar igrač da uđe sa klupe i da svoj doprinos, meni lično isto tako Handžić dok je kod nas bio svaki ulazak sa klupe zabije gol jer on nije bio igrač za prvih 11 već fino uđe odmoran na potrošenu odbranu i tako napravi razliku
- nedimmmm1337
- Kontakt:
jedno pitanje momci u ovom medicinskom izvjestaju kazu keremeh i bubanja kao u radu , jel to znaci da su spremni za posušje ili ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, mavi, Serha i 41 gost.