FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Klasicno bosnjacki, nezahvalni kokuzi.
Zaboravili ko nas je ostavio u ligi prošle godine kad smo ispali.
Zaboravili sve derneke i guzovacu po Konjicu.
Zaboravili ko nas je ostavio u ligi prošle godine kad smo ispali.
Zaboravili sve derneke i guzovacu po Konjicu.
-
- Kontakt:
Par dana čitam i ne mogu da vjerujem šta se sve piše, kakva vrijeđanja i kakve prijetnje. Osnov za sve to su neke poluinformacije koje navodno pojedinci imaju i plasiraju ovdje na forum. Mislim da forum ne treba biti mjesto za tako nešto
-
- Kontakt:
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Odlično delegiranje, da nam se potencijalno fino zabiberi zbog svega što se piše prethodnih dana.
Ne znam samo je li ovo zbog Sloge ili smo kandidat za titulu?
Ne nasjedat na provokacije. Penal za nas može biti samo ako neko mrtav padne. 0:2. U kost!
Ne znam samo je li ovo zbog Sloge ili smo kandidat za titulu?
Ne nasjedat na provokacije. Penal za nas može biti samo ako neko mrtav padne. 0:2. U kost!
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
-
- Kontakt:
Ako je pico usto na desnu nogu mozda i dobijemo. A Peljto je vec odavno Beusov covjek.
Bas bih volio znati kako mislis praviti nesto u decembru kad padne snijeg i bude minus 10?V3rtigo je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:24Receno je da se krajem godine krece s jugom (Novembar/decembar). Demantuj me ako nisam u pravu.Ejnur je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:38Fakat se nesto odugovlaci i mrljavi da raji daje puno pravo da misli da je ovo jos jedna u nizu politickih podvala.
Spominjali su 15.08.2024 kao neki rok pa ce kao onda izaci sa detaljima itd,evo haman dodje i 15.09.2024 a od projekta,tendera ili bilo kakve price o jugu ni trag ni glasa.
- jointunija
- Kontakt:
Što pričaš gluposti,istok se počeo graditi sredinom decembra!ManijakDo je napisao/la: ↑12 sep 2024, 18:36Bas bih volio znati kako mislis praviti nesto u decembru kad padne snijeg i bude minus 10?V3rtigo je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:24Receno je da se krajem godine krece s jugom (Novembar/decembar). Demantuj me ako nisam u pravu.Ejnur je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:38
Fakat se nesto odugovlaci i mrljavi da raji daje puno pravo da misli da je ovo jos jedna u nizu politickih podvala.
Spominjali su 15.08.2024 kao neki rok pa ce kao onda izaci sa detaljima itd,evo haman dodje i 15.09.2024 a od projekta,tendera ili bilo kakve price o jugu ni trag ni glasa.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Istok se počeo graditi u tim uslovima jer smo ga MI (KLUB) gradili, a proces izgradnje vodili sposobni ljudi u Upravi. Ti stvarno mislis da ce politika rukovoditi procese da se to u zimu gradi, da nece biti odgode, jer ce im snijeg biti savrsen izgovor za odgađanje radova.jointunija je napisao/la: ↑12 sep 2024, 18:56Što pričaš gluposti,istok se počeo graditi sredinom decembra!
Čujemo se @jointunija krajem decembra, samo da te podsjetim kako "teku" radovi

Popisam i tebe i tu sposobnu upravu !General1976 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 19:10Istok se počeo graditi u tim uslovima jer smo ga MI (KLUB) gradili, a proces izgradnje vodili sposobni ljudi u Upravi. Ti stvarno mislis da ce politika rukovoditi procese da se to u zimu gradi, da nece biti odgode, jer ce im snijeg biti savrsen izgovor za odgađanje radova.jointunija je napisao/la: ↑12 sep 2024, 18:56Što pričaš gluposti,istok se počeo graditi sredinom decembra!
![]()
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
Bas bih volio znati kako mislis praviti nesto u julu na plus 40?ManijakDo je napisao/la: ↑12 sep 2024, 18:36Bas bih volio znati kako mislis praviti nesto u decembru kad padne snijeg i bude minus 10?V3rtigo je napisao/la: ↑12 sep 2024, 14:24Receno je da se krajem godine krece s jugom (Novembar/decembar). Demantuj me ako nisam u pravu.Ejnur je napisao/la: ↑12 sep 2024, 13:38
Fakat se nesto odugovlaci i mrljavi da raji daje puno pravo da misli da je ovo jos jedna u nizu politickih podvala.
Ti vec znas da ce biti snijega u decembru (citav mjesec u tolikoj kolicini da ne mozes bar temelje iskopati
I da krenu jug graditi kako to ti zamisljas u septembru ne mogu ga prije decembra zavrsiti, a tad cemo imati puuuuuuno snijega i temperature do minus 10. Sta ti ocekujes da ga za 3 dana zavrse?
Dino uskace….
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Od kad je to Sten Zeljovac, a Badzak kriminalac?
Sta je mjerilo toga? Dosadasnji angazman, pisanje misketovih pusikuraca? Isti ti pljuju Badzaka jer macku nije sutnuo sa praga, a podrzavali i podrzavaju nacin rada S.M? Koji je za razliku od Badzaka fudbalski znalac!
I da prvaci su u tome kako ljude otjerati iz Zelje. Badzak, Gredic, ko valja?
Mozda je Sten samo ljut jer mu je igrac zamjenjen na poluvremenu..
Sta je mjerilo toga? Dosadasnji angazman, pisanje misketovih pusikuraca? Isti ti pljuju Badzaka jer macku nije sutnuo sa praga, a podrzavali i podrzavaju nacin rada S.M? Koji je za razliku od Badzaka fudbalski znalac!
I da prvaci su u tome kako ljude otjerati iz Zelje. Badzak, Gredic, ko valja?
Mozda je Sten samo ljut jer mu je igrac zamjenjen na poluvremenu..
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Hvala ti brate na maksuz pozdravu i ja tebe selamimFerovierre87 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 15:48Samo da pozdravim Plavu porodicu. Novi sam na forumu..
Ma za početak, hajmo mi svi u Gabelu, da se vratimo na pobjednički kolosijek a ostalo će sve biti dobro aBd!

Imamo savrsen primjer kako ne treba radit ( Hajduk) i mi opet bezglavo trcimo tome. Cak su nam i prve komsije primjer uzasno loseg rada iako imas fine uslove.
Mi nikako da naucimo skolu.
Gdje god je jedan covjek veci od kluba nema tu hajra.
Mi nikako da naucimo skolu.
Gdje god je jedan covjek veci od kluba nema tu hajra.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Još uz njega Pjanić,Prcić,Bešić i Deni Milošević..avalPacidoroP je napisao/la: ↑11 sep 2024, 19:05Nego šta konta Gojković? Biti na birou do februara?
11.septembar već...
Irfo je najveci trol ove teme a vidi paradoksa da je on neki interni admin..
I onda kaze zasto je ovaj forum smijesan
I onda kaze zasto je ovaj forum smijesan
"Poruka za dušamane,
strane a i DOMAĆE
mogu da nam popuše
Željino je stoljeće"
sve insajdere i ostala **** nabijem na onu stvar
-
- Kontakt:
Popišala je vas ta struktura ljudi svaki put kad je istocna tribina stadiona Grbavica klubu generirala sredstva od prodatih ulaznica, a pogotovo su vas popisali navijači koji su kupili desetogodisnje ulaznice, pojedinacne ulaznice na jos jednoj natkrivenoj tribini stadiona.reha1987 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 19:28Popisam i tebe i tu sposobnu upravu !General1976 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 19:10Istok se počeo graditi u tim uslovima jer smo ga MI (KLUB) gradili, a proces izgradnje vodili sposobni ljudi u Upravi. Ti stvarno mislis da ce politika rukovoditi procese da se to u zimu gradi, da nece biti odgode, jer ce im snijeg biti savrsen izgovor za odgađanje radova.jointunija je napisao/la: ↑12 sep 2024, 18:56
Što pričaš gluposti,istok se počeo graditi sredinom decembra!
![]()
Da je ta sposobna struktura ostala, danas bi jug bio izgrađen pod krovom a u toku bi bila izgradnja zapadne tribine stadiona Grbavica. Ali, zahvaljujuci botovima i skotovima poput tebe, zaustavljen je napredak, a dosao nazadak klubu, zarad polariziranja ljudi i ličnosti, što vidimo da je i danas slučaj u klubu.
Za Vas, tebe i slične, Grbavica je svakako "hrpa betona", tako da i ne čudi zašto se uzbuđujete na pomen ljudi kojima smo zahvalni da su pokrenuli procese i iznijeli to u ime kluba i navijača koji su pružili finansijsku podršku pri izgradnji.
Zadnja izmjena: General1976, dana/u 12 sep 2024, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.