FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sreca, ako ne budemo dobili crveni karton protiv Posusja, to ce biti cudo. Nesto sudije moraju uraditi prije Borca.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Hvala!juka55 je napisao/la: ↑13 sep 2024, 09:48Jović i Bubanja imaju do sada po jedan žuti, Kuprešak je odradio suspenziju, a mislim da će Đorđević sutra odraditi suspenziju jer ima tri žut...Pendulum je napisao/la: ↑13 sep 2024, 09:16I mene ovo zanima - iko?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 sep 2024, 23:56Kakvo je stanje sa kartonima?Kome prijeti suspenzija pred Borac?![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
3 Akumulirani žuti kartoni
FK SARAJEVO
Đorđević Aleksandar (IGRAČ)
2 Akumulirani žuti kartoni
1 Akumulirani žuti kartoni
FK SARAJEVO
Duraković Elvir (IGRAČ) 1
Jović Filip (IGRAČ) 1
Bubanja Vladan (IGRAČ) 1
Kuić Mario (OSOBLJE)
FK SARAJEVO
Đorđević Aleksandar (IGRAČ)
2 Akumulirani žuti kartoni
1 Akumulirani žuti kartoni
FK SARAJEVO
Duraković Elvir (IGRAČ) 1
Jović Filip (IGRAČ) 1
Bubanja Vladan (IGRAČ) 1
Kuić Mario (OSOBLJE)
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Trebaju se čuvati kartona Bubanja i Jović, jer nam ide poslije Borac i Željo.
Zar nije Kupresak imao 2 zuta kartona, prije nego je dobio dva=crveni karton na jednoj utakmici..
-
- Kontakt:
Imamo za obojicu zamjenu, dovoljno jaku. Mozda samo ne uigranu ali ZZ ce to posloziti.GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 sep 2024, 10:50Trebaju se čuvati kartona Bubanja i Jović, jer nam ide poslije Borac i Željo.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Jel ove prinove zadnje imaju pravo nastupa sutra?
Za Bubanju destruktivca tesko..pjankesarajevo je napisao/la: ↑13 sep 2024, 11:55Imamo za obojicu zamjenu, dovoljno jaku. Mozda samo ne uigranu ali ZZ ce to posloziti.GalileoGalilei je napisao/la: ↑13 sep 2024, 10:50Trebaju se čuvati kartona Bubanja i Jović, jer nam ide poslije Borac i Željo.
- f0rest1946
- Kontakt:
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Ma ja, samo nek Ismir trpa pare bez povrata samo da bi ga neko na forumu pohvalio. Ha ja.Pitar6785 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 21:17Mi nista napravit necemo ako se nastavi ovako radit prodavat sve sto imamo.. Trpis Dala trpis celika trpis gulija i neko ti da lupam 4-5 m€ ti ih prodas dovede djurickovica serbedzica solda anicica andjusica i kako osvajavat titule. Kontra su stvari postavljene nema nikom se prodavat dok se neuzme DUPLA KRUNA i neudje se u grupu LIGE EVROPE..
Sta mi imamo onda od trpljenja ove djece i akademije unistisenase i titularno i psihicki,.
Mirvicu budesli ove igrave rasprodo ko umene dedo stoku na zivu vagu tacnije kantar **** onaj kote doveo..
Turkish Airlina sam smatro ojebinom zeljkinom on izgleda najpametni..
Jel se može kako prvo polusezona privesti kraju pa onda o transferimaNeSamSafetee je napisao/la: ↑13 sep 2024, 12:09Ma ja, samo nek Ismir trpa pare bez povrata samo da bi ga neko na forumu pohvalio. Ha ja.Pitar6785 je napisao/la: ↑12 sep 2024, 21:17Mi nista napravit necemo ako se nastavi ovako radit prodavat sve sto imamo.. Trpis Dala trpis celika trpis gulija i neko ti da lupam 4-5 m€ ti ih prodas dovede djurickovica serbedzica solda anicica andjusica i kako osvajavat titule. Kontra su stvari postavljene nema nikom se prodavat dok se neuzme DUPLA KRUNA i neudje se u grupu LIGE EVROPE..
Sta mi imamo onda od trpljenja ove djece i akademije unistisenase i titularno i psihicki,.
Mirvicu budesli ove igrave rasprodo ko umene dedo stoku na zivu vagu tacnije kantar **** onaj kote doveo..
Turkish Airlina sam smatro ojebinom zeljkinom on izgleda najpametni..
Jako sam zadovoljan dolaskom Lulića i Domagoja. Siguran sam da će biti velika pojačanja. Sa njima smo proširili roster. Sutra će nastupiti u nekom dijelu utakmice, vidjet ćemo koliko će to biti, tek su tri dana sa nama. To su dva velika profesionalca i pozitivca, sa velikim međunarnodnim iskustvom. Ne sumnjam da će nam biti velika snaga. Moram reći da sam stvarno zadovoljan. Na meni je da budem što skoncentrisaniji i da im budem na dispozciji svakog trenutka. Mislim da zaista imamo dobru radnu atmosferu. Naravno da uvijek može bolje, ali ako budemo radili kako smo dosad, onda je i meni puno lakše", ističe trener Sarajeva.
Doktor Zoran!Hasee je napisao/la: ↑13 sep 2024, 14:17Jako sam zadovoljan dolaskom Lulića i Domagoja. Siguran sam da će biti velika pojačanja. Sa njima smo proširili roster. Sutra će nastupiti u nekom dijelu utakmice, vidjet ćemo koliko će to biti, tek su tri dana sa nama. To su dva velika profesionalca i pozitivca, sa velikim međunarnodnim iskustvom. Ne sumnjam da će nam biti velika snaga. Moram reći da sam stvarno zadovoljan. Na meni je da budem što skoncentrisaniji i da im budem na dispozciji svakog trenutka. Mislim da zaista imamo dobru radnu atmosferu. Naravno da uvijek može bolje, ali ako budemo radili kako smo dosad, onda je i meni puno lakše", ističe trener Sarajeva.

Sarajevo otpustilo trenera jer je prihvatio poziv reprezentacije, ostali dobili upozorenje
Krajnje nevjerovatna situacija dogodila se u Fudbalskom klubu Sarajevo nekoliko dana pred povratak fudbala na premijerligaške travnjake nakon reprezentativne pauze.
Kako saznajemo, jedan od trenera iz kluba dobio je otkaz jer je prihvatio poziv U-21 reprezentacije da bude član stručnog štaba.
Radi se o Semiru Čiliću, dosadašnjem kondicionom treneru bordo tima i članu štaba selektora "Zmajića" Vinka Marinovića.
Kao razlog se navodi da nije moguće raditi za oboje - reprezentaciju i Sarajevo.
Tu se ne završava cijela situacija, s obzirom da su i ostali treneri iz prvog tima, ali i Akademije kluba dobili mail u kojem se navodi da moraju birati između Sarajeva i reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Inače, na relaciji Savez - Sarajevo tinja vatra već nekoliko mjeseci. U nekoliko situacija su ponovljeni potezi koji su se pokazali kao dokaz da se rat, iako nikad nije javno objavljen ni s jedne strane, jasno vodi.
Krajnje nevjerovatna situacija dogodila se u Fudbalskom klubu Sarajevo nekoliko dana pred povratak fudbala na premijerligaške travnjake nakon reprezentativne pauze.
Kako saznajemo, jedan od trenera iz kluba dobio je otkaz jer je prihvatio poziv U-21 reprezentacije da bude član stručnog štaba.
Radi se o Semiru Čiliću, dosadašnjem kondicionom treneru bordo tima i članu štaba selektora "Zmajića" Vinka Marinovića.
Kao razlog se navodi da nije moguće raditi za oboje - reprezentaciju i Sarajevo.
Tu se ne završava cijela situacija, s obzirom da su i ostali treneri iz prvog tima, ali i Akademije kluba dobili mail u kojem se navodi da moraju birati između Sarajeva i reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Inače, na relaciji Savez - Sarajevo tinja vatra već nekoliko mjeseci. U nekoliko situacija su ponovljeni potezi koji su se pokazali kao dokaz da se rat, iako nikad nije javno objavljen ni s jedne strane, jasno vodi.
Zeka hvali Jattu, mozda bude i nesto od njeg
- f0rest1946
- Kontakt:
Zeka veliki Gospodin!!
Jel ovo neka zayebancija?BigZlatan je napisao/la: ↑13 sep 2024, 14:41Sarajevo otpustilo trenera jer je prihvatio poziv reprezentacije, ostali dobili upozorenje

-
- Kontakt:
Ne, eto ti na havazu tacka ba.Pendulum je napisao/la: ↑13 sep 2024, 15:13Jel ovo neka zayebancija?BigZlatan je napisao/la: ↑13 sep 2024, 14:41Sarajevo otpustilo trenera jer je prihvatio poziv reprezentacije, ostali dobili upozorenje
Inače, na relaciji Savez - Sarajevo tinja vatra već nekoliko mjeseci. U nekoliko situacija su ponovljeni potezi koji su se pokazali kao dokaz da se rat, iako nikad nije javno objavljen ni s jedne strane, jasno vodi.![]()
Trenutno korisnika/ca: amypitar, fks74, Hajdeee, hase73, nedimmmm1337, Varijantas8 i 49 gostiju.