FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Šta je ovo, kakve su ovo slike naših navijača iz Lukavice, što postavljaju simpatizeri Željezničara, jes' nas vole, ne mogu bez nas
I vidim neki ponovo okreću ploču nakon jednog kola, pošto su sa -8 došli na -6, pa su sada sigurno prvaci jer je borac odigrao "samo" neriješeno tamo, na istom terenu gdje su oni zijanili!Smiješni ste, al' baš!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Ajd nećemo ga više dirati nije fer u ove kasne noćne sate guzimo ga 2 na 1 a on ionako neki pogub, sav se zapetljao a ne zna kako bi časno kliznuo 
Vas se okupilo evo i pet, ali pred neoborivim argumentima bježite ko miševi, dobili ste po njušci sva petorica...Dejan, BL je napisao/la:Ajd nećemo ga više dirati nije fer u ove kasne noćne sate guzimo ga 2 na 1 a on ionako neki pogub, sav se zapetljao a ne zna kako bi časno kliznuo
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Al' baš se pogubio, jesam se ismijao, lik mislio što je naš napisao EVO MALO ŠMINKE, da je klonirao ljude na slici, pa to ne bi mogao ni Koperfild, pa nije photoshop program gdje možeš na slikama uvećavati broj ljudi nego što je uslikan,
može se slika samo malo ušminkati, ali ne zna on šta to znači

može se slika samo malo ušminkati, ali ne zna on šta to znači
U pitanju su bile baklje, ali čak ni ja nisam u stanju da to objasnim jednom mutavcu poput tebe... šta ćeš, niko nije savršennasborik je napisao/la:Al' baš se pogubio, jesam se ismijao, lik mislio što je naš napisao EVO MALO ŠMINKE, da je klonirao ljude na slici, pa to ne bi mogao ni Koperfild, pa nije photoshop program gdje možeš na slikama uvećavati broj ljudi nego što je uslikan,
može se slika samo malo ušminkati, ali ne zna on šta to znači![]()
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Umjesto bijele zastave okači ušminkanu sliku Đokovića sa uštimanim trofejom pa da se razilazimo
Ne znam ja šminkat u paintu, to vi iz BL bolje radite, pa eto ako te ja zamolim, počastiću te u kafani gdje izabere onaj Banjalučanin, on zna s kafanama...Dejan, BL je napisao/la:Umjesto bijele zastave okači ušminkanu sliku Đokovića sa uštimanim trofejom pa da se razilazimo
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Dejan, BL je napisao/la:Umjesto bijele zastave okači ušminkanu sliku Đokovića sa uštimanim trofejom pa da se razilazimo
da nije smjesno bilo bi tragicno? hoces ti okacit zvezdine trofeje?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pa Zvezda im je pustila da osvoje onaj jedan jedini trofej koji imaju, moraju im se zahvaljivati još najmanje 100 godinanick je napisao/la:Dejan, BL je napisao/la:Umjesto bijele zastave okači ušminkanu sliku Đokovića sa uštimanim trofejom pa da se razilazimo
da nije smjesno bilo bi tragicno? hoces ti okacit zvezdine trofeje?
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Koja je estradna zvijezda sada u opticaju u predzadnjem kolu kada vam budemo gostovali, nemoj te samo Tifu ponovo, nešto vas ne ide kad vam on pjeva, pokušaj te sa onim dinom, kako se zove, možda vas on posreći
Baš nas ne ide kad Tifa pjeva, pogotov protiv vas... mnogo se provaljuješ momak, ajd na spavanje, jutro je pametnije od noći...nasborik je napisao/la:Koja je estradna zvijezda sada u opticaju u predzadnjem kolu kada vam budemo gostovali, nemoj te samo Tifu ponovo, nešto vas ne ide kad vam on pjeva, pokušaj te sa onim dinom, kako se zove, možda vas on posreći
Evo, da se podsjetimo... rezultat ne bih da spominjem, biće previše bolno za neke:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 04 apr 2011, 02:52, ukupno mijenjano 1 put.
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Pa Zvezda im je pustila da osvoje onaj jedan jedini trofej koji imaju, moraju im se zahvaljivati još najmanje 100 godina
[/quote]
Pa da, kao što moramo i vama jer ste nas "pustili" da osvojimo kup prošle godine na vašem terenu, nešto ste to brzo zaboravili, ili se to ne računa
Pa da, kao što moramo i vama jer ste nas "pustili" da osvojimo kup prošle godine na vašem terenu, nešto ste to brzo zaboravili, ili se to ne računa
To se ne računa, jer "Bosna nije vaša država"nasborik je napisao/la: Pa da, kao što moramo i vama jer ste nas "pustili" da osvojimo kup prošle godine na vašem terenu, nešto ste to brzo zaboravili, ili se to ne računa
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
A sto se nacitah gluposti na rani sabah... komentarisanje koliko je bilo navijaca u Lukavici...
ja ne znam kakve to ima veze sa Zeljom
nadam se da ce moderator obrisat ove gluposti... da ih je bilo 5000 j.ebe mi se... neka je...
posteni nasi Banjalucani... prvak ce biti onaj koji skupi najvise bodova, a ima jos 10 kola... jeste, imate najbolje gostujuce rezultate, ali zato ste kuci kiksali vise... nama ide na ruku raspored i ako pored toga svega zavrsite prvi ja cu vam posteno cestitat... a to isto trazim i od vas, a ne da pustate price kako je nama Leotar pustio, vas uzeo i jos kamenovao, kako ce nas pustit u Prijedoru, kako ce nam da Sarajevo, Celik itd... nije vam prica na mjestu... ako smo uzeli Leotara, ne mora znacit da smo pusteni... dobili smo ih 8:0 na Grbavici... pametnom dosta...
zapamtio sam par vas koji ste danima bili ovdje i dosli da podjebajete i pisali gluposti, mjerili razliku bodova, a dobro znaju da ste prosle godine imali i vise, pa niste ni drugi zavrsili... nisam htio niko da repliciram, ali ko se zadnji smije... znate kako se kaze... ako ste ljudi i imate zrno karaktera dodjite nakon zadnjeg kola i nek porazeni cestita boljem... ali opet kazem ima jos dosta bodova u igri i samo rezultati su mjerilo...
uzdravlje i NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
posteni nasi Banjalucani... prvak ce biti onaj koji skupi najvise bodova, a ima jos 10 kola... jeste, imate najbolje gostujuce rezultate, ali zato ste kuci kiksali vise... nama ide na ruku raspored i ako pored toga svega zavrsite prvi ja cu vam posteno cestitat... a to isto trazim i od vas, a ne da pustate price kako je nama Leotar pustio, vas uzeo i jos kamenovao, kako ce nas pustit u Prijedoru, kako ce nam da Sarajevo, Celik itd... nije vam prica na mjestu... ako smo uzeli Leotara, ne mora znacit da smo pusteni... dobili smo ih 8:0 na Grbavici... pametnom dosta...
zapamtio sam par vas koji ste danima bili ovdje i dosli da podjebajete i pisali gluposti, mjerili razliku bodova, a dobro znaju da ste prosle godine imali i vise, pa niste ni drugi zavrsili... nisam htio niko da repliciram, ali ko se zadnji smije... znate kako se kaze... ako ste ljudi i imate zrno karaktera dodjite nakon zadnjeg kola i nek porazeni cestita boljem... ali opet kazem ima jos dosta bodova u igri i samo rezultati su mjerilo...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
samo da ti odgovorim,po vasim svim proracunima na kraju jesenjeg djela sezone(neda mi se sad trazit a dobro znas da ih ima) vi ste u prva tri kola vec trebali bjezati 2-3 boda a sada nakon 5 kola zaostajete vise nego na jesen -6,najavljivali ste plavo proljece gdje vam ?BlueIsTheColor je napisao/la:A sto se nacitah gluposti na rani sabah... komentarisanje koliko je bilo navijaca u Lukavici...ja ne znam kakve to ima veze sa Zeljom
nadam se da ce moderator obrisat ove gluposti... da ih je bilo 5000 j.ebe mi se... neka je...
da i na klipu se vidi da nije lazo promasio situaciju nakon stative culuma nego visca nije sve onako kao sto procitate u forumima i prenosima a bilo je kritika.Istini za volju kako sam cuo lazo i visca su bili losi od odostatka ekipe al najbitnija su tri boda.TeaM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Oslobođenje: Inace, Željezničar u susretu protiv Širokog, kao što je već poznato, ne može računati na Jamaka, koji je i protiv Leotara imao par sjajnih prilika, ali ne i dovoljno sreće, te Stančeskog, ali zato može na stopera Patricka Nyemu, koji bi napokon mogao debitovati za plavi tim.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Samo opušteno. Nemoj da se uzrujavaš.luckyh je napisao/la: samo da ti odgovorim,po vasim svim proracunima na kraju jesenjeg djela sezone(neda mi se sad trazit a dobro znas da ih ima) vi ste u prva tri kola vec trebali bjezati 2-3 boda a sada nakon 5 kola zaostajete vise nego na jesen -6,najavljivali ste plavo proljece gdje vam ?
nasborik se gubi bas.. Kad je Tifa bio backvokal za 15000 Manijaka na Grbavici vi ste primili nekoliko komada. 
Da ne pricam da vi nikad niste, niti cete uraditi onakvo nesto. Aksiom. Bez omalovazavanja ikakvog. Sportski pozdrav.
Da ne pricam da vi nikad niste, niti cete uraditi onakvo nesto. Aksiom. Bez omalovazavanja ikakvog. Sportski pozdrav.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden