FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nasborik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nasborik » 04 apr 2011, 02:51

Pa Zvezda im je pustila da osvoje onaj jedan jedini trofej koji imaju, moraju im se zahvaljivati još najmanje 100 godina :lol: :lol: :lol:[/quote]

Pa da, kao što moramo i vama jer ste nas "pustili" da osvojimo kup prošle godine na vašem terenu, nešto ste to brzo zaboravili, ili se to ne računa ;)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 04 apr 2011, 02:53

nasborik je napisao/la: Pa da, kao što moramo i vama jer ste nas "pustili" da osvojimo kup prošle godine na vašem terenu, nešto ste to brzo zaboravili, ili se to ne računa ;)
To se ne računa, jer "Bosna nije vaša država" :lol: :lol: :lol:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 04 apr 2011, 07:14

A sto se nacitah gluposti na rani sabah... komentarisanje koliko je bilo navijaca u Lukavici... :roll: ja ne znam kakve to ima veze sa Zeljom :?: nadam se da ce moderator obrisat ove gluposti... da ih je bilo 5000 j.ebe mi se... neka je...
posteni nasi Banjalucani... prvak ce biti onaj koji skupi najvise bodova, a ima jos 10 kola... jeste, imate najbolje gostujuce rezultate, ali zato ste kuci kiksali vise... nama ide na ruku raspored i ako pored toga svega zavrsite prvi ja cu vam posteno cestitat... a to isto trazim i od vas, a ne da pustate price kako je nama Leotar pustio, vas uzeo i jos kamenovao, kako ce nas pustit u Prijedoru, kako ce nam da Sarajevo, Celik itd... nije vam prica na mjestu... ako smo uzeli Leotara, ne mora znacit da smo pusteni... dobili smo ih 8:0 na Grbavici... pametnom dosta...
zapamtio sam par vas koji ste danima bili ovdje i dosli da podjebajete i pisali gluposti, mjerili razliku bodova, a dobro znaju da ste prosle godine imali i vise, pa niste ni drugi zavrsili... nisam htio niko da repliciram, ali ko se zadnji smije... znate kako se kaze... ako ste ljudi i imate zrno karaktera dodjite nakon zadnjeg kola i nek porazeni cestita boljem... ali opet kazem ima jos dosta bodova u igri i samo rezultati su mjerilo...
uzdravlje i NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

luckyh
Kontakt:

Post Postao/la luckyh » 04 apr 2011, 10:05

BlueIsTheColor je napisao/la:A sto se nacitah gluposti na rani sabah... komentarisanje koliko je bilo navijaca u Lukavici... :roll: ja ne znam kakve to ima veze sa Zeljom :?: nadam se da ce moderator obrisat ove gluposti... da ih je bilo 5000 j.ebe mi se... neka je...
posteni nasi Banjalucani... prvak ce biti onaj koji skupi najvise bodova, a ima jos 10 kola... jeste, imate najbolje gostujuce rezultate, ali zato ste kuci kiksali vise... nama ide na ruku raspored i ako pored toga svega zavrsite prvi ja cu vam posteno cestitat... a to isto trazim i od vas, a ne da pustate price kako je nama Leotar pustio, vas uzeo i jos kamenovao, kako ce nas pustit u Prijedoru, kako ce nam da Sarajevo, Celik itd... nije vam prica na mjestu... ako smo uzeli Leotara, ne mora znacit da smo pusteni... dobili smo ih 8:0 na Grbavici... pametnom dosta...
zapamtio sam par vas koji ste danima bili ovdje i dosli da podjebajete i pisali gluposti, mjerili razliku bodova, a dobro znaju da ste prosle godine imali i vise, pa niste ni drugi zavrsili... nisam htio niko da repliciram, ali ko se zadnji smije... znate kako se kaze... ako ste ljudi i imate zrno karaktera dodjite nakon zadnjeg kola i nek porazeni cestita boljem... ali opet kazem ima jos dosta bodova u igri i samo rezultati su mjerilo...
uzdravlje i NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
samo da ti odgovorim,po vasim svim proracunima na kraju jesenjeg djela sezone(neda mi se sad trazit a dobro znas da ih ima) vi ste u prva tri kola vec trebali bjezati 2-3 boda a sada nakon 5 kola zaostajete vise nego na jesen -6,najavljivali ste plavo proljece gdje vam ?

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 04 apr 2011, 10:12

[youtube][/youtube]
FKŽ !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 apr 2011, 10:28

TeaM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
da i na klipu se vidi da nije lazo promasio situaciju nakon stative culuma nego visca nije sve onako kao sto procitate u forumima i prenosima a bilo je kritika.Istini za volju kako sam cuo lazo i visca su bili losi od odostatka ekipe al najbitnija su tri boda.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 apr 2011, 10:42

Oslobođenje: Inace, Željezničar u susretu protiv Širokog, kao što je već poznato, ne može računati na Jamaka, koji je i protiv Leotara imao par sjajnih prilika, ali ne i dovoljno sreće, te Stančeskog, ali zato može na stopera Patricka Nyemu, koji bi napokon mogao debitovati za plavi tim.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 04 apr 2011, 10:44

luckyh je napisao/la: samo da ti odgovorim,po vasim svim proracunima na kraju jesenjeg djela sezone(neda mi se sad trazit a dobro znas da ih ima) vi ste u prva tri kola vec trebali bjezati 2-3 boda a sada nakon 5 kola zaostajete vise nego na jesen -6,najavljivali ste plavo proljece gdje vam ?
Samo opušteno. Nemoj da se uzrujavaš.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 apr 2011, 11:08

nasborik se gubi bas.. Kad je Tifa bio backvokal za 15000 Manijaka na Grbavici vi ste primili nekoliko komada. :)
Da ne pricam da vi nikad niste, niti cete uraditi onakvo nesto. Aksiom. Bez omalovazavanja ikakvog. Sportski pozdrav. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 04 apr 2011, 11:11

nasborik je napisao/la: Pa da, kao što moramo i vama jer ste nas "pustili" da osvojimo kup prošle godine na vašem terenu, nešto ste to brzo zaboravili, ili se to ne računa ;)
Et vidiš koja smo sila. Odigraš 2:2 na Grbavici i dobiješ trofej.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 04 apr 2011, 11:12

Stole iz Bora je napisao/la:Oslobođenje: Inace, Željezničar u susretu protiv Širokog, kao što je već poznato, ne može računati na Jamaka, koji je i protiv Leotara imao par sjajnih prilika, ali ne i dovoljno sreće, te Stančeskog, ali zato može na stopera Patricka Nyemu, koji bi napokon mogao debitovati za plavi tim.
Konačno da i Nyema zaigra, svakako mu brzo i ističe ugovor. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

luckyh
Kontakt:

Post Postao/la luckyh » 04 apr 2011, 11:17

tanzla je napisao/la:nasborik se gubi bas.. Kad je Tifa bio backvokal za 15000 Manijaka na Grbavici vi ste primili nekoliko komada. :)
Da ne pricam da vi nikad niste, niti cete uraditi onakvo nesto. Aksiom. Bez omalovazavanja ikakvog. Sportski pozdrav. ;)
zato 21 u trebinju hahahah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 apr 2011, 11:22

Vrhunac humora. :mrgreen:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 04 apr 2011, 11:23

Koliko li nam se isplati igrati sa Nyemom? Nije bas najbolje ovako "pred kraj" fiflat sa ekipom???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 04 apr 2011, 12:06

Sta je sa ćiriliCom,pisi fino krzno cu ti odrati :lol:
1921-2011

tatamata2
Kontakt:

Post Postao/la tatamata2 » 04 apr 2011, 12:09

Esii TM87 je napisao/la:Sta je sa ćiriliCom,pisi fino krzno cu odrati :lol:
mislis Čirilicom?ma necu,ovdje pisem latinicom da mozete procitati.nego sta sa stanćeskim?

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 04 apr 2011, 12:11

Mislis Stančeskim :?
Pisi slobodno mi smo edukovani,a tamo na onom forum jedan latinicom,jedan ćiriliCom dogovori se sa sobom...osim sto ste bacili kukanjaca :mrgreen:
1921-2011

tatamata2
Kontakt:

Post Postao/la tatamata2 » 04 apr 2011, 12:15

A znači razlikujete č i ć?Moja greška,izvinjavam se.Ma fino da nas pratis na forumu,zanimamo te,to je za svaku pohvalu.Nego zar stanČeski nije trebao biti glavna poluga u zeljezničaru,kreator igre,bog otac,i najbolji vezni u premijer ligi?

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 04 apr 2011, 12:17

Esii ba ne hrani trolla. ;)

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 04 apr 2011, 12:27

tatamata2 je napisao/la:A znači razlikujete č i ć?Moja greška,izvinjavam se.Ma fino da nas pratis na forumu,zanimamo te,to je za svaku pohvalu.Nego zar stanČeski nije trebao biti glavna poluga u zeljezničaru,kreator igre,bog otac,i najbolji vezni u premijer ligi?
Šovinista smjesan si lik,prvo ni sam ne znas kojim pismom bi pisao,drugo i onaj sto vas upucuje kako da pistete ne zna,jer i njemu se omakne da koji opali latinicom pa ga morate upozoravati :lol: ,trece Perica je bio starter kod vas,kod nas klupa jer mi smo ŽELJEZNICAR,kontas?
Četvrto mnogo ste se raskukali,jer znate da jos jedan kiks i pa-pa ode ona gdje joj je mjesto 8-) zato nastavite da kukate jer vas je hastra,i peto,pratim isto kao i ti,i svi vi dolazite i citate ovaj forum,ipak mi smo najveci KLUB u BIH MI SMO ŽELJEZNIČAR
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 04 apr 2011, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, NeSamSafetee i 49 gostiju.