Pa da, kao što moramo i vama jer ste nas "pustili" da osvojimo kup prošle godine na vašem terenu, nešto ste to brzo zaboravili, ili se to ne računa
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa Zvezda im je pustila da osvoje onaj jedan jedini trofej koji imaju, moraju im se zahvaljivati još najmanje 100 godina
[/quote]
Pa da, kao što moramo i vama jer ste nas "pustili" da osvojimo kup prošle godine na vašem terenu, nešto ste to brzo zaboravili, ili se to ne računa
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
To se ne računa, jer "Bosna nije vaša država"nasborik je napisao/la: Pa da, kao što moramo i vama jer ste nas "pustili" da osvojimo kup prošle godine na vašem terenu, nešto ste to brzo zaboravili, ili se to ne računa
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
A sto se nacitah gluposti na rani sabah... komentarisanje koliko je bilo navijaca u Lukavici...
ja ne znam kakve to ima veze sa Zeljom
nadam se da ce moderator obrisat ove gluposti... da ih je bilo 5000 j.ebe mi se... neka je...
posteni nasi Banjalucani... prvak ce biti onaj koji skupi najvise bodova, a ima jos 10 kola... jeste, imate najbolje gostujuce rezultate, ali zato ste kuci kiksali vise... nama ide na ruku raspored i ako pored toga svega zavrsite prvi ja cu vam posteno cestitat... a to isto trazim i od vas, a ne da pustate price kako je nama Leotar pustio, vas uzeo i jos kamenovao, kako ce nas pustit u Prijedoru, kako ce nam da Sarajevo, Celik itd... nije vam prica na mjestu... ako smo uzeli Leotara, ne mora znacit da smo pusteni... dobili smo ih 8:0 na Grbavici... pametnom dosta...
zapamtio sam par vas koji ste danima bili ovdje i dosli da podjebajete i pisali gluposti, mjerili razliku bodova, a dobro znaju da ste prosle godine imali i vise, pa niste ni drugi zavrsili... nisam htio niko da repliciram, ali ko se zadnji smije... znate kako se kaze... ako ste ljudi i imate zrno karaktera dodjite nakon zadnjeg kola i nek porazeni cestita boljem... ali opet kazem ima jos dosta bodova u igri i samo rezultati su mjerilo...
uzdravlje i NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
posteni nasi Banjalucani... prvak ce biti onaj koji skupi najvise bodova, a ima jos 10 kola... jeste, imate najbolje gostujuce rezultate, ali zato ste kuci kiksali vise... nama ide na ruku raspored i ako pored toga svega zavrsite prvi ja cu vam posteno cestitat... a to isto trazim i od vas, a ne da pustate price kako je nama Leotar pustio, vas uzeo i jos kamenovao, kako ce nas pustit u Prijedoru, kako ce nam da Sarajevo, Celik itd... nije vam prica na mjestu... ako smo uzeli Leotara, ne mora znacit da smo pusteni... dobili smo ih 8:0 na Grbavici... pametnom dosta...
zapamtio sam par vas koji ste danima bili ovdje i dosli da podjebajete i pisali gluposti, mjerili razliku bodova, a dobro znaju da ste prosle godine imali i vise, pa niste ni drugi zavrsili... nisam htio niko da repliciram, ali ko se zadnji smije... znate kako se kaze... ako ste ljudi i imate zrno karaktera dodjite nakon zadnjeg kola i nek porazeni cestita boljem... ali opet kazem ima jos dosta bodova u igri i samo rezultati su mjerilo...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
samo da ti odgovorim,po vasim svim proracunima na kraju jesenjeg djela sezone(neda mi se sad trazit a dobro znas da ih ima) vi ste u prva tri kola vec trebali bjezati 2-3 boda a sada nakon 5 kola zaostajete vise nego na jesen -6,najavljivali ste plavo proljece gdje vam ?BlueIsTheColor je napisao/la:A sto se nacitah gluposti na rani sabah... komentarisanje koliko je bilo navijaca u Lukavici...ja ne znam kakve to ima veze sa Zeljom
nadam se da ce moderator obrisat ove gluposti... da ih je bilo 5000 j.ebe mi se... neka je...
da i na klipu se vidi da nije lazo promasio situaciju nakon stative culuma nego visca nije sve onako kao sto procitate u forumima i prenosima a bilo je kritika.Istini za volju kako sam cuo lazo i visca su bili losi od odostatka ekipe al najbitnija su tri boda.TeaM87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Oslobođenje: Inace, Željezničar u susretu protiv Širokog, kao što je već poznato, ne može računati na Jamaka, koji je i protiv Leotara imao par sjajnih prilika, ali ne i dovoljno sreće, te Stančeskog, ali zato može na stopera Patricka Nyemu, koji bi napokon mogao debitovati za plavi tim.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Samo opušteno. Nemoj da se uzrujavaš.luckyh je napisao/la: samo da ti odgovorim,po vasim svim proracunima na kraju jesenjeg djela sezone(neda mi se sad trazit a dobro znas da ih ima) vi ste u prva tri kola vec trebali bjezati 2-3 boda a sada nakon 5 kola zaostajete vise nego na jesen -6,najavljivali ste plavo proljece gdje vam ?
nasborik se gubi bas.. Kad je Tifa bio backvokal za 15000 Manijaka na Grbavici vi ste primili nekoliko komada. 
Da ne pricam da vi nikad niste, niti cete uraditi onakvo nesto. Aksiom. Bez omalovazavanja ikakvog. Sportski pozdrav.
Da ne pricam da vi nikad niste, niti cete uraditi onakvo nesto. Aksiom. Bez omalovazavanja ikakvog. Sportski pozdrav.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Et vidiš koja smo sila. Odigraš 2:2 na Grbavici i dobiješ trofej.nasborik je napisao/la: Pa da, kao što moramo i vama jer ste nas "pustili" da osvojimo kup prošle godine na vašem terenu, nešto ste to brzo zaboravili, ili se to ne računa
Konačno da i Nyema zaigra, svakako mu brzo i ističe ugovor.Stole iz Bora je napisao/la:Oslobođenje: Inace, Željezničar u susretu protiv Širokog, kao što je već poznato, ne može računati na Jamaka, koji je i protiv Leotara imao par sjajnih prilika, ali ne i dovoljno sreće, te Stančeskog, ali zato može na stopera Patricka Nyemu, koji bi napokon mogao debitovati za plavi tim.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
zato 21 u trebinju hahahahtanzla je napisao/la:nasborik se gubi bas.. Kad je Tifa bio backvokal za 15000 Manijaka na Grbavici vi ste primili nekoliko komada.
Koliko li nam se isplati igrati sa Nyemom? Nije bas najbolje ovako "pred kraj" fiflat sa ekipom???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
mislis Čirilicom?ma necu,ovdje pisem latinicom da mozete procitati.nego sta sa stanćeskim?Esii TM87 je napisao/la:Sta je sa ćiriliCom,pisi fino krzno cu odrati
Mislis Stančeskim
Pisi slobodno mi smo edukovani,a tamo na onom forum jedan latinicom,jedan ćiriliCom dogovori se sa sobom...osim sto ste bacili kukanjaca
Pisi slobodno mi smo edukovani,a tamo na onom forum jedan latinicom,jedan ćiriliCom dogovori se sa sobom...osim sto ste bacili kukanjaca
1921-2011
A znači razlikujete č i ć?Moja greška,izvinjavam se.Ma fino da nas pratis na forumu,zanimamo te,to je za svaku pohvalu.Nego zar stanČeski nije trebao biti glavna poluga u zeljezničaru,kreator igre,bog otac,i najbolji vezni u premijer ligi?
Esii ba ne hrani trolla. 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Šovinista smjesan si lik,prvo ni sam ne znas kojim pismom bi pisao,drugo i onaj sto vas upucuje kako da pistete ne zna,jer i njemu se omakne da koji opali latinicom pa ga morate upozoravatitatamata2 je napisao/la:A znači razlikujete č i ć?Moja greška,izvinjavam se.Ma fino da nas pratis na forumu,zanimamo te,to je za svaku pohvalu.Nego zar stanČeski nije trebao biti glavna poluga u zeljezničaru,kreator igre,bog otac,i najbolji vezni u premijer ligi?
Četvrto mnogo ste se raskukali,jer znate da jos jedan kiks i pa-pa ode ona gdje joj je mjesto
Zadnja izmjena: Esii TM87, dana/u 04 apr 2011, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
1921-2011
Trenutno korisnika/ca: Levin, NeSamSafetee i 49 gostiju.