Na nju se bacio, da Bogdom na babu Mirsu.
Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Anel Ahmedhodžić
Realno, on je prije nego ce zaigrat za nas rekao da mu Mirso govori kako je Bosna najbolja i da bi volio da zaigra za nas, a da je ona govorila Svedska. Sto se tice nje u citavoj prici sa ovom starletom i punicom milfarom evidentno je da je zena protiv al da se ne petlja u njegov zivot i da je to puno ljepse upakovala od Mirse sto je i logicno yebiga zensko je cudo.
Spahić i drugi kriminalci iz saveza će sve otjerati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja sam u to poceo sve vise sumnjati. Nebitan je Anel u citavoj prici, nego ovo njihovo lizanje sa Vicom odjednom gdje ga pustaju na trening da nekakve govore drzi. Mrs u pm kako vas nije stid, do jucer ga pljuvali javno
-
- Kontakt:
Moze li kako hoklica iz tamo neke Rijeke dobiti radnu dozvolu? 

Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
-
- Kontakt:
Sva priča završava s time da je u utorak bio povrijeđen, nije mogao ‘sprint’ odraditi,a već u petak odigra utakmicu za klub, i to je to.
Ne razumijem ove debile koji ga brane…
Ma brane ga samo krezubi dijasporaši. Mada su i oni digli ruke nakon što je Sergio R. čudnovato ozdravio za dva danaCrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑14 sep 2024, 08:33Sva priča završava s time da je u utorak bio povrijeđen, nije mogao ‘sprint’ odraditi,a već u petak odigra utakmicu za klub, i to je to.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
al najjaci ovi navijaci shefielda sto ga brane i podrzavaju i vrijeđaju BiH tamo na fb objavi kluba, a lik očajno htio da nadje bolji klub ali nije uspio, pa ce vjerovatno u januaru. mozda bi im i to neko trebao reći
A jest i bitan tim koji u posljednjih 20 godina ima najgori skor u PL. Pisam i njih i Anela.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Najveća hinja koja se pojavila na fudbalskim terenima.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Pa logično jbg, svako bi tako stao na stranu svog igrača.
Isto ko što ćemo mi u budućnosti biti na strani Sheffield Wednesdaya, i u nadi da će njihov bivši as završiti karijeru ovom švedskom beta cucku

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
-
- Kontakt:
Od srca izaberes da igras za BiH, odreknes se reprezentacije sa kojom bi laksi i bolji transfer napravio, ali navijaci ti se rugaju familiji, otcu, zeni. Na drugoj strani ti navijaci kluba aplaudiraju za svaki tvoj korak, dok ti pacenici iz domovine citaju legislativu moze li kako da dobije zabranu igranja u Engleskoj. Moze biti da je hinja, ali definitivno ima vecih hinja.
Pratis ga svaku utakmicu, navijas za njega i on lazira povredu da ne dodje na okupljanje plus se svadja sa selektorimaHansestadt je napisao/la: ↑14 sep 2024, 12:46Od srca izaberes da igras za BiH, odreknes se reprezentacije sa kojom bi laksi i bolji transfer napravio, ali navijaci ti se rugaju familiji, otcu, zeni. Na drugoj strani ti navijaci kluba aplaudiraju za svaki tvoj korak, dok ti pacenici iz domovine citaju legislativu moze li kako da dobije zabranu igranja u Engleskoj. Moze biti da je hinja, ali definitivno ima vecih hinja.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovo je istina. Nema opravdanja za propustanje okupljanja 2 3 puta i da odma po zavrsetku reprezentativne pauze 1. Sljedece kolo za klub bude starterDamirT je napisao/la: ↑14 sep 2024, 12:51Pratis ga svaku utakmicu, navijas za njega i on lazira povredu da ne dodje na okupljanje plus se svadja sa selektorimaHansestadt je napisao/la: ↑14 sep 2024, 12:46Od srca izaberes da igras za BiH, odreknes se reprezentacije sa kojom bi laksi i bolji transfer napravio, ali navijaci ti se rugaju familiji, otcu, zeni. Na drugoj strani ti navijaci kluba aplaudiraju za svaki tvoj korak, dok ti pacenici iz domovine citaju legislativu moze li kako da dobije zabranu igranja u Engleskoj. Moze biti da je hinja, ali definitivno ima vecih hinja.![]()
Opet nema opravdanja za gadosti koje su se ovdje pisalefanatik19 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 12:58Ovo je istina. Nema opravdanja za propustanje okupljanja 2 3 puta i da odma po zavrsetku reprezentativne pauze 1. Sljedece kolo za klub bude starterDamirT je napisao/la: ↑14 sep 2024, 12:51Pratis ga svaku utakmicu, navijas za njega i on lazira povredu da ne dodje na okupljanje plus se svadja sa selektorimaHansestadt je napisao/la: ↑14 sep 2024, 12:46Od srca izaberes da igras za BiH, odreknes se reprezentacije sa kojom bi laksi i bolji transfer napravio, ali navijaci ti se rugaju familiji, otcu, zeni. Na drugoj strani ti navijaci kluba aplaudiraju za svaki tvoj korak, dok ti pacenici iz domovine citaju legislativu moze li kako da dobije zabranu igranja u Engleskoj. Moze biti da je hinja, ali definitivno ima vecih hinja.![]()
menstrual
buduci da mislim da nismo dovoljno izrazili sta mislimo o anelu nakon svega, nadam se da ce bilino uzvratiti na ovo iz shefielda kada bhf povede anele turcine napusi se qrčine
mislim da je momak makar toliko zasluzio nakon svega
mislim da je momak makar toliko zasluzio nakon svega
Ovu reprezentaciju od osnivanja nije mogla zadesiti veća katastrofa,Vico predsjednik,Spahić direktor i Barbarez selektor.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
pa otkako je tu uvijej je dolazio na treninge pred utakmicu, kod svakog selektora, i to je finoSaurman je napisao/la: ↑14 sep 2024, 17:43Ovu reprezentaciju od osnivanja nije mogla zadesiti veća katastrofa,Vico predsjednik,Spahić direktor i Barbarez selektor.![]()
nepobitna je činjenica da je vico najbolji predsjednik saveza otkako postojimo i da je dao nemjerljiv doprinos razvoju bh. fudbala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.