Dobar i u borbi sa Veležom za 4 mjesto
A naravno dobar rezultat i u eventualnoj borbi za opstanak sa Slobodom
Sve zavisi šta ce se desit 27.09.
Hahahahahahah
Ma nije mi drago sekunde zbog gola. Hoćeš da šaljem ss poruka gdje kukam zbog ofsajda prvo jer se cirkus nastavlja, onda jer mi ovaj gol syebe fantasy i na kraju jer ste mi draži od Tuzlaka?killafrommanilla je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:03Jeste ali ono sto vidim je da ti je bas drago, a da si vrisnuo na nepravdu prema SlobodiZutti je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:02Dva igrača se povlače, to mora stati u momentu kad lopta krene, al eto nek na obostrano povlačenje nije penal. Moraš biti spreman da ako povučeš malo jače, protivnički igrač padne to je prekršaj, a to se ovdje desilo.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 sep 2024, 16:57
Znaci, ako igrac u napadu drzi igraca u odbrani za dres, a u isto vrijeme drzi i ovaj iz odbrane njega, to je penal? Jesam Li dobro shvatio ili hoces da kazes da je ovdje bilo jednostrano povlacenje![]()
Nego reci mi da li je ofsajd bio na kraju?![]()
Sto bi rekao jedan moj kolega, egzatan primjer shizopitara![]()
A đe je glava ovog strijelca, mada opet Edo nosi 48 broj i vjerovatno mu je noga prema golu okrenuta bila, upravu si
Ja ću da govorim "nije mi drago", a ti ponavljaj "jest, drago ti je". Ima li smisla?killafrommanilla je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:09Joj gledaj mu price
Sta ima veze covjece, nasmiji se na nepravdu, pitaj me je li bio ofsajd, nasladjuj se, sve pet, sta se imas izvlaciti![]()
Kako možeš pisati o nekom naslađivanje, svi pišu o greškama sudija i var-a. Pogreške su napravljene u oba slučaja, penal je bio a i ovo je bio ofsajd. Ovdje su sudije samo kompenzirale situacije.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:09Joj gledaj mu price
Sta ima veze covjece, nasmiji se na nepravdu, pitaj me je li bio ofsajd, nasladjuj se, sve pet, sta se imas izvlacitiVidis kako to dijasporac iznad fino radi, cinjenica je da ste svi skocili za penal koji se mogao i nije morao svirati, a nasladjujete se na ocit ofsajd
![]()
@ Balorda sto si mi to ljut?, nesto niste zadovoljni ove sezone 6 mjesto vam je najveci domet, poz od jednog shizopitara usta te ****!
Penal je 50:50, ovo je 100% ofsajd i ne moze se to kompenzirati nikako. Uostalom, nema kompenzacije u fudbalu, to je idiotskifks74 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:15Kako možeš pisati o nekom naslađivanje, svi pišu o greškama sudija i var-a. Pogreške su napravljene u oba slučaja, penal je bio a i ovo je bio ofsajd. Ovdje su sudije samo kompenzirale situacije.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:09Joj gledaj mu price
Sta ima veze covjece, nasmiji se na nepravdu, pitaj me je li bio ofsajd, nasladjuj se, sve pet, sta se imas izvlacitiVidis kako to dijasporac iznad fino radi, cinjenica je da ste svi skocili za penal koji se mogao i nije morao svirati, a nasladjujete se na ocit ofsajd
![]()
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 23 gosta.