A đe je glava ovog strijelca, mada opet Edo nosi 48 broj i vjerovatno mu je noga prema golu okrenuta bila, upravu si
Premijer liga BiH - aktuelno
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 14 sep 2024, 18:12, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ja ću da govorim "nije mi drago", a ti ponavljaj "jest, drago ti je". Ima li smisla?killafrommanilla je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:09Joj gledaj mu price
Sta ima veze covjece, nasmiji se na nepravdu, pitaj me je li bio ofsajd, nasladjuj se, sve pet, sta se imas izvlaciti![]()
Ma šta da se naslađujem kad i nas čeka isti belaj. Možda čak i sljedeći vikend
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Beduin
- Kontakt:
Nikad nisam volio kompenzacije u sportu. Ako pogrijesis jednom, ne moras onda namjerno drugi put da bi kompenzovao, jer onda 2x grijesis.
A meni se cini da je cist ofsajd.
A meni se cini da je cist ofsajd.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- svrakino1921
- Kontakt:
Kako možeš pisati o nekom naslađivanje, svi pišu o greškama sudija i var-a. Pogreške su napravljene u oba slučaja, penal je bio a i ovo je bio ofsajd. Ovdje su sudije samo kompenzirale situacije.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:09Joj gledaj mu price
Sta ima veze covjece, nasmiji se na nepravdu, pitaj me je li bio ofsajd, nasladjuj se, sve pet, sta se imas izvlacitiVidis kako to dijasporac iznad fino radi, cinjenica je da ste svi skocili za penal koji se mogao i nije morao svirati, a nasladjujete se na ocit ofsajd
![]()
Divovi sa Kobilje Glave nastavljaju da se brukaju.
Penal nije bio, ofsajd jeste.
Velež pokraden. Tačka.
Penal nije bio, ofsajd jeste.
Velež pokraden. Tačka.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Ljudi koji napisu da je sudija napravio kompenzaciju i da je to uredu tj. odobravaju to, treba ih banovat odma.
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 14 sep 2024, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
scudetto89
- Kontakt:
@ Balorda sto si mi to ljut?, nesto niste zadovoljni ove sezone 6 mjesto vam je najveci domet, poz od jednog shizopitara usta te J***!
04.10.2009 !
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Penal je 50:50, ovo je 100% ofsajd i ne moze se to kompenzirati nikako. Uostalom, nema kompenzacije u fudbalu, to je idiotskifks74 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:15Kako možeš pisati o nekom naslađivanje, svi pišu o greškama sudija i var-a. Pogreške su napravljene u oba slučaja, penal je bio a i ovo je bio ofsajd. Ovdje su sudije samo kompenzirale situacije.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:09Joj gledaj mu price
Sta ima veze covjece, nasmiji se na nepravdu, pitaj me je li bio ofsajd, nasladjuj se, sve pet, sta se imas izvlacitiVidis kako to dijasporac iznad fino radi, cinjenica je da ste svi skocili za penal koji se mogao i nije morao svirati, a nasladjujete se na ocit ofsajd
![]()
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
MostarskiVelez
- Kontakt:
A napusi se kite nakarado pitarska.scudetto89 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:17@ Balorda sto si mi to ljut?, nesto niste zadovoljni ove sezone 6 mjesto vam je najveci domet, poz od jednog shizopitara usta te ****!
Cist penal nije Slobodi sviran,
Cist ofsajd nije sviran u 90+
Realan rezultat X.
Idemo dalje.
- TurkishAirlines
Balordu zivot ne mazi. Sta god kaze, karma ga stigne unutar pola sata.scudetto89 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:17@ Balorda sto si mi to ljut?, nesto niste zadovoljni ove sezone 6 mjesto vam je najveci domet, poz od jednog shizopitara usta te ****!
Bit ce mu bolje. Izgleda da je njemu teze nego tuzlacima
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Penal je 80:20, po ovoj slici je ofsajd i tjtkillafrommanilla je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:19Penal je 50:50, ovo je 100% ofsajd i ne moze se to kompenzirati nikako. Uostalom, nema kompenzacije u fudbalu, to je idiotskifks74 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:15Kako možeš pisati o nekom naslađivanje, svi pišu o greškama sudija i var-a. Pogreške su napravljene u oba slučaja, penal je bio a i ovo je bio ofsajd. Ovdje su sudije samo kompenzirale situacije.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:09Joj gledaj mu price
![]()
Ko zna je li ovim debilima VAR radio ikako, besmislene dvije odluke 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- TurkishAirlines
Da bi znali da li je stvarno penal, trebamo staviti Borac u ovu situsciju i vidjeti da li bi njima bilo svirano.
Ako da, onda je penal.
Ako da, onda je penal.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Penal cist ofsajd cist.Sabrija se prepao da auto ne strada i u Tuzli.Katastrofalno sudjenje i prva utakmica gdje je bas ozbiljno zakazao VAR
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne bi trebalo biti a vidiš da ima, oni su na pauzi vidjeli da su pogriješili i to je to. Opet kažem, biće ovakvih situacija milion jer su isti lopovi u var sobi kao i do sada.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:19Penal je 50:50, ovo je 100% ofsajd i ne moze se to kompenzirati nikako. Uostalom, nema kompenzacije u fudbalu, to je idiotskifks74 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:15Kako možeš pisati o nekom naslađivanje, svi pišu o greškama sudija i var-a. Pogreške su napravljene u oba slučaja, penal je bio a i ovo je bio ofsajd. Ovdje su sudije samo kompenzirale situacije.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:09Joj gledaj mu price
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Al je pitanje bil zabio sa penaltika SlobodaMostarskiVelez je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:20A napusi se kite nakarado pitarska.scudetto89 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:17@ Balorda sto si mi to ljut?, nesto niste zadovoljni ove sezone 6 mjesto vam je najveci domet, poz od jednog shizopitara usta te ****!
Cist penal nije Slobodi sviran,
Cist ofsajd nije sviran u 90+
Realan rezultat X.
Idemo dalje.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Vrlo moguce, zato Sabrija nije isao gledat, da ih ne razotrkije
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Bice kako vico kaze, a izgleda da nas ceka slicna sezona kao i prosla. Dok chetniks ne odu iz saveza i ko god da je u savezu da se strane sudije dovedu do tad nema napretkafks74 je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:23Ne bi trebalo biti a vidiš da ima, oni su na pauzi vidjeli da su pogriješili i to je to. Opet kažem, biće ovakvih situacija milion jer su isti lopovi u var sobi kao i do sada.killafrommanilla je napisao/la: ↑14 sep 2024, 18:19Penal je 50:50, ovo je 100% ofsajd i ne moze se to kompenzirati nikako. Uostalom, nema kompenzacije u fudbalu, to je idiotski