FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovoliko stranica nije bilo ukupno za 4 pobjede, navijaci na baterije i botovi.
Nazalost ovo je Celikova utakmica, previse gresaka, ali sta je tu je. Ovaj crveni nek ga malo ohladi i spusti na zemlju.
Rockov je imao podrsku moju i sve kontam malo mu fali ali meni vise ne bi zaigrao nakon ovog sinoc.
Stavit malog iz akademije na gol nista losije nece biti
Volio bi vidjeti ovako protiv bojca
Guli-Turkes-Unusic
Djordjevic-Bubanja-Pavicic/Lulic
Kupresak-Jovic-Soldo-Beganovic
junior
Nazalost ovo je Celikova utakmica, previse gresaka, ali sta je tu je. Ovaj crveni nek ga malo ohladi i spusti na zemlju.
Rockov je imao podrsku moju i sve kontam malo mu fali ali meni vise ne bi zaigrao nakon ovog sinoc.
Stavit malog iz akademije na gol nista losije nece biti
Volio bi vidjeti ovako protiv bojca
Guli-Turkes-Unusic
Djordjevic-Bubanja-Pavicic/Lulic
Kupresak-Jovic-Soldo-Beganovic
junior
Kakav amaterski prvi gol primamo. Prvo Celik napucava loptu u aut, te se iz tog auta lopta prebacila na drugu stranu, iz cega se izrodio korner. A trebao je Celik samo Rockovu vratiti loptumKod kornera na prvoj stativi sam,covjek, malo dira loptu i prebacuje je u peterac. Soldo ostavlja samog Marica. Bas amaterski sve uradjeno.
- TurkishAirlines
Svaka tekma ove sezone na Kosevu je bila kao sinoc, sem Slobode, samo sto smo pobjedjivali pa smo slijepi bili.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
jbg nije dobro bilo sinoc... Renan ne igra od januara, Andjusic nikad. Odbrani nedostaje dobar stoper al pojacanje. Djurickovic i nije stoper i ako se ne varam on je i asistirao za nas drugi gol. Oni 3 kornera i gol, mi 6 i ni sanse... zna se sta je problem, ko uvjek prekidi, postavljanje u odbrani ( u to racunam i golmana). Kyeremeh nista... jedino se moze iskoristiti kad se igra na kontre... Nadam se da ce Celik iz ovog izaci pametniji i iskusniji, nije bas naucio iz predprosliog primjera, al svakako da ima potencijal i za repke uz jak rad...i da, ne treba da on kao najmladji igrac bude glavni u odbrani vec bi trebao da takvog ima uz sebe.
- LegendKiller
- Kontakt:
Meni samo nije jasno zar je toliko ta akademija uništena da nema igrača do 21 godine koji može pružiti na terenu isto što su sinoć pružili Mustafić, Anđušić ili Rockov. Anđušić je igrač za klupe, da uđe zadnjih 20 minuta i to je to. Mustafić totalno nedorečen igrač, uz par bljesaka, neko veću ulogu njegovu na terenu ja ne vidim. Tako da bi bez problema neki akademac mogao igrati ono što oni igraju, još bi uz to riješili taj problem U21, da uvijek imaš barem 2. Protiv Borca i kona će biti baš problem. Vjerovatno će Mehmedović igrati obije utakmice, jer posle njega ne vidim ko bi mogao još uskočiti na to mjesto, osim akademaca koji do sada i nisu dobijali neku priliku, Hamzić igrao poluvrijeme protiv Slobode, Kapetanović i Krdžalić su povrijeđeni.
Prvo, nije ti nick djaba kockastoglavi, sve jasno da unutra nemas nista.Kockoglavi je napisao/la: ↑15 sep 2024, 11:25Prvo sta je smijesno, drugo zrinjski posusje je registrovano 3:0 za zrinski.Pantelija je napisao/la: ↑15 sep 2024, 11:06Kockoglavi je napisao/la: ↑15 sep 2024, 11:03Izgleda da bi mogli i ovaj bod izgubiti. Nismo imali mladog igraca poslije iskljucenja Celika.. Mada smo igrali desetak sekundi tako al od lopovskog saveza me nista ne bi iznenadilopa jel tesko se vratiti stranicu nazad, ili bilo sta procitati? Prosle godine dva ista slucajs bila pa nidu reg tako utakmice.
Drugo, procitaj pravilnik.
Trece, Posusije je samovoljno zamjenilo U 21 igraca ne ubacivsi drugog i time direktno prekrsilo pravilo. Mi smo iskoristili sve izmjene, nismo svjesno niti opste prekrsili pravilo, odnosno ostali smo sa igracem manje jer je igrac U21 dobio crveni karton neposredno prije kraja utakmice. Neznam cemu opste polemisanje vise o ovome!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 15 sep 2024, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
- TurkishAirlines
Zamisli budale, trebaju skauti da dodju ma derbi da te gledaju da se prodas, i ti dobijes onakav crveni karton.
Pa na baustelu te treba poslati, kad si glup.
Pa na baustelu te treba poslati, kad si glup.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Šta reći?
Meni se čini da smo u drugom poluvremenu prepustili loptu Posušju i čekali neke polu-kontre/kontre i da smo tu tražili priliku za 2:0 i da na taj način riješimo utakmicu. Nažalost, nismo to dočekali jer smo loše iznosili loptu prilikom osvajanja iste.
Bubanja je sam držao sredinu, i ofanzivno i defanzivno - onog trenutka kad je on izašao mi nismo imali sredine. Negdje sam pročitao da je zbog povrede izašao. Ako je zbog povrede, zna li neko jel nešto ozbiljno?
Kada smo zabili u 92 minuti, ostalo je bilo još 3 minute do kraja - ulijeće baklja + slavlje kod gola - sudija je htio da produži još 5 minuta (ukupno 7).
Ono što meni ne ide u glavu (od sinoć) - zašto tih 5 minuta nismo držali loptu u posjedu (kao što smo je držali na početku drugog poluvremena), zašto se naši igrači nisu valjali od grčeva, zašto nismo prekide izvodili po 30 sekundi ili minut? Zašto se na svaki mogući (dozvoljen) način nije odugovlačilo i privela utakmica kraju? Imaš 2:1 od 93 do 96 minute (u 97-oj primamo go) - koga briga ba za bilo šta drugo osim da se utakmica završi?
Nije smak svijeta osvojiti bod kući - mene najviše boli gubitak 2 boda (bez potrebe zbog gore navedenog).
Imam osjećaj da je Zekić Rockovu "zabranio" da izliječe i da je to razlog zašto se nije pomjerio sa linije kod oba gola - kod oba ubačaja (kod drugog gola je čak krenuo pa stao).
U Banja Luku otići, pobiti se, i osvojiti bod (sumnjam da sa trenutnim kadrom možemo više) pa makar mrtva glava pala. Nadam se samo da nas sudije neće dodatno "skršiti" za utakmicu protiv Vase Miskina Crnog.
PS. 14.09.2024 na Koševu 9 stepeni (osjećaj kao da je Novembar) - sreća pa nije puhalo (puno).
Meni se čini da smo u drugom poluvremenu prepustili loptu Posušju i čekali neke polu-kontre/kontre i da smo tu tražili priliku za 2:0 i da na taj način riješimo utakmicu. Nažalost, nismo to dočekali jer smo loše iznosili loptu prilikom osvajanja iste.
Bubanja je sam držao sredinu, i ofanzivno i defanzivno - onog trenutka kad je on izašao mi nismo imali sredine. Negdje sam pročitao da je zbog povrede izašao. Ako je zbog povrede, zna li neko jel nešto ozbiljno?
Kada smo zabili u 92 minuti, ostalo je bilo još 3 minute do kraja - ulijeće baklja + slavlje kod gola - sudija je htio da produži još 5 minuta (ukupno 7).
Ono što meni ne ide u glavu (od sinoć) - zašto tih 5 minuta nismo držali loptu u posjedu (kao što smo je držali na početku drugog poluvremena), zašto se naši igrači nisu valjali od grčeva, zašto nismo prekide izvodili po 30 sekundi ili minut? Zašto se na svaki mogući (dozvoljen) način nije odugovlačilo i privela utakmica kraju? Imaš 2:1 od 93 do 96 minute (u 97-oj primamo go) - koga briga ba za bilo šta drugo osim da se utakmica završi?
Nije smak svijeta osvojiti bod kući - mene najviše boli gubitak 2 boda (bez potrebe zbog gore navedenog).
Imam osjećaj da je Zekić Rockovu "zabranio" da izliječe i da je to razlog zašto se nije pomjerio sa linije kod oba gola - kod oba ubačaja (kod drugog gola je čak krenuo pa stao).
U Banja Luku otići, pobiti se, i osvojiti bod (sumnjam da sa trenutnim kadrom možemo više) pa makar mrtva glava pala. Nadam se samo da nas sudije neće dodatno "skršiti" za utakmicu protiv Vase Miskina Crnog.
PS. 14.09.2024 na Koševu 9 stepeni (osjećaj kao da je Novembar) - sreća pa nije puhalo (puno).

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Vazda istoPendulum je napisao/la: ↑15 sep 2024, 11:16Eto vidiš.Lecler je napisao/la: ↑14 sep 2024, 15:52Slažem se moramo dobijati klubove ovog ranga pa kako god. U prošlosti su nas koštali dosta.Pendulum je napisao/la: ↑14 sep 2024, 15:32
Pa naravno da će se tako postaviti, naravno da ćemo ići na pobjedu ali, šta ako na poluvremenu ne bude 3:0?
Možeš ih napadati 90+ minuta a da ni jedna ne uđe u gol i onda ti džaba svo "dominantno postavljanje" i prognoze "3:0 do poluvremena". Opet kažem, najbitnije je pobjediti, rezultat totalno nebitan.![]()
![]()
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Utakmica ce biti reg 0-3
Ako imas jednog igraca ispod 21 moras ostavit izmjene za eventualno povredu ili u ovom slucaju crveni karton.
Sacekajte pa cete vidjeti
Ako imas jednog igraca ispod 21 moras ostavit izmjene za eventualno povredu ili u ovom slucaju crveni karton.
Ne budi smiješan.Armija1987 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 12:40Utakmica ce biti reg 0-3

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- feniksptica
- Kontakt:
Treba samo biti realan.
Nas je realno pomazio raspored do sad. A i u tim utakmicama je bilo losih stvari.
Moze bolje i ne sumnjam da ce bit.
Nas je realno pomazio raspored do sad. A i u tim utakmicama je bilo losih stvari.
Moze bolje i ne sumnjam da ce bit.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ignorišite ba ove mongoloide. Tekma će biti registrovana kako je i završila.
Mada, pošto je ovo nenormalna država u kojoj je sve moguće, ipak ću ostaviti prostor - šanse su 99,8% da će biti registrovana kako je i završila.
Mada, pošto je ovo nenormalna država u kojoj je sve moguće, ipak ću ostaviti prostor - šanse su 99,8% da će biti registrovana kako je i završila.
The saddest thing in life is wasted talent.
- f0rest1946
- Kontakt:
Podrska Zekicu i momcima i da on skonta samo da Andjusic ne smije igrati i da zatrazi novog stopera
Ne mozes ti Djurickovica uciti 2 sezone kako da se postavlja..
Jbt ovdje kao da je kraj svijeta kao da smo 6 bodova izgubili iz jedne utakmice..
Ne mozes ti Djurickovica uciti 2 sezone kako da se postavlja..
Jbt ovdje kao da je kraj svijeta kao da smo 6 bodova izgubili iz jedne utakmice..
Mashallah sta vas je, da nije teferic neki ?
Nekima vjerovatno i jeste jer nismo pobijedili. Dvije individualne greske i jbg, ode sve...
P.S. Budite pametni, da vidite tekobe u Banovicima 7 dana
Nekima vjerovatno i jeste jer nismo pobijedili. Dvije individualne greske i jbg, ode sve...
P.S. Budite pametni, da vidite tekobe u Banovicima 7 dana
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
NeceArmija1987 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 12:40Utakmica ce biti reg 0-3
Iz razloga sto bi ovo ekipe maksimalno iskoristavale onda.Bit ce registrovano kako i treba biti uz pojasnjenja jer je pravilo skroz nedefinisano.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovaj rezultat se morao desiti kad tad, duga je sezona. Podrska igracima a pototovu Zeki, zna sta radi. Igraj bordo bijeli!
Staviti Mehica na gol kao U21 igraca uopste nije loša ideja. Rockov je sinoc opet kiksao, krenuo je na centaršut pa se vratio, treba ga poslati na klupu neka odmori.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Ima i Mušija golman, vec ima iskustva u federalnoj. Ma da mislim da ce Zekic poceti sa Mehmedovicem
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, bordobijeli, galia95, mnon46, nedimmmm1337, rimljanin90, skoJaa, UltraSa46 i 89 gostiju.