Zamisli koliko si se ti raspao kad ti raspali nizeligas nabija komplekse, budi pozdravljen
Prva Liga FBiH 2024/25
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2024/25
Dobili ste po guzovima, laka noc.
- ASD
- Kontakt:
Nisam gledao derbi tako da neću komentarisati puno dok ne odgledam snimak. Za mene je pobjeda Stupče očekivana jer su najkvalitetnija ekipa lige.
Što se tiče meča Budućnost-Rahić. Mislim da je Rahić jedna od najlošijih ekipa lige po kvaliteti, ali su dosta borbeni.
Budućnost još ne koristi pojačanja, tako da ne znam šta da kažem. Zadnja linija je kriminalna, ako ne računamo Đerzića.
Što se tiče meča Budućnost-Rahić. Mislim da je Rahić jedna od najlošijih ekipa lige po kvaliteti, ali su dosta borbeni.
Budućnost još ne koristi pojačanja, tako da ne znam šta da kažem. Zadnja linija je kriminalna, ako ne računamo Đerzića.
-
- Kontakt:
Sto je Stupcanica zamijenila trenera od prosle sezone?
-
- Kontakt:
Nema se šta puno komentarisati. Pobjeda čista kao suza. Nadigrali su TC u svim segmentima igre. Dobra ekipa, uigrana i borbena. Dok TC ima svojih unutrašnjih problema. Danas puno u21 igrača koji i nemaju neki kvalitet. Kad podvučeš crtu sasvim realan rezultat.ASD je napisao/la: ↑08 sep 2024, 19:21Nisam gledao derbi tako da neću komentarisati puno dok ne odgledam snimak. Za mene je pobjeda Stupče očekivana jer su najkvalitetnija ekipa lige.
- ASD
- Kontakt:
I na ovom meču između Zvijezde i Jedinstva se moglo vidjeti koliko stranci povećavaju kvalitet.
Šumarima skinut skalp 

- GoskGabela
- Kontakt:
kome smeta eVropsko Jedinstvo.
Liga treća sve bliža jeeee

Liga treća sve bliža jeeee

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Ispada Jedinstvo. Steta sto Celik nije u tim kombinacijama.GoskGabela je napisao/la: ↑14 sep 2024, 19:29kome smeta eVropsko Jedinstvo.![]()
Liga treća sve bliža jeeee![]()
- legenda reala
- Kontakt:
i kolko su odron obje ekipee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Kad se sjetim da je direktor onog Hadžikadunića predstavljao ko igrača svjetske klase
Rekao bih da će makar protiv nas zapeti poslije svega, ali qrac. Mrtav igrač

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
- ASD
- Kontakt:
Pa ne znam šta bih ti rekao. Sad kad malo vraćam film, sjećam se kako se je prije igralo i kako su igrači bili loši. Izbij nabij igra.
Strani igrači i ovi igrači što su prošli ove malo bolje škole fudbala u državi (kojih nije bilo prije) sigurno razumiju bolje fudbal nego prijašnji igrači. Istina je, pola lige čine igrači koji ne bi pravili razliku ni u drugoj federalnoj, tako da se vidi razlika među igračima.
Neke stvari su se izgubile, to je fakt, ali su se i dobile neke stvari.
Jesu, al na onom terenu da dovedes City igra ne bi licila na nesto gledljivo... mi u Bihacu kukamo kako je los teren, i jeste, al ovaj u Gradaccu je gori 100x.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- legenda reala
- Kontakt:
Najavio je on i da cete biti u TOP 5 ove sezoneVivaLaStella je napisao/la: ↑15 sep 2024, 12:51Kad se sjetim da je direktor onog Hadžikadunića predstavljao ko igrača svjetske klase![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ASD
- Kontakt:
Pa dobro, za Radnički se podrazumijeva. Iako mislim da ni Rahić nije puno bolji. Samo su puno borbeniji od vas.
- ASD
- Kontakt:
Evo, završi se Tomislav-Budućnost. Rezultat je 1:1. Domaćinsko suđenje je bilo poprilično, pogotovo pred kraj. I otprilike za toliko su domaćini bili bolji.
Po meni, objektivno, veoma slične kvalitete su ove dvije ekipe. Ima Tomislav malo veću širinu i par ovih stranaca.
Po meni, objektivno, veoma slične kvalitete su ove dvije ekipe. Ima Tomislav malo veću širinu i par ovih stranaca.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Ma ovo je bilo strasno. Kao nekad u Orasju, domacinski.ASD je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:25Evo, završi se Tomislav-Budućnost. Rezultat je 1:1. Domaćinsko suđenje je bilo poprilično, pogotovo pred kraj. I otprilike za toliko su domaćini bili bolji.
- ASD
- Kontakt:
Da je kao nekad u Orašju, pao bi penal ili crveni. Ali da je bilo navlačenja jeste. 2-3 slobodna oko 16 su se isticala.HeliosIzDomzala je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:40Ma ovo je bilo strasno. Kao nekad u Orasju, domacinski.ASD je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:25Evo, završi se Tomislav-Budućnost. Rezultat je 1:1. Domaćinsko suđenje je bilo poprilično, pogotovo pred kraj. I otprilike za toliko su domaćini bili bolji.
Ma kakvi ko u Orasju, nista se ne moze onim porediti. Nisi mogao do boda da Barcelona dodjeHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:40Ma ovo je bilo strasno. Kao nekad u Orasju, domacinski.ASD je napisao/la: ↑15 sep 2024, 18:25Evo, završi se Tomislav-Budućnost. Rezultat je 1:1. Domaćinsko suđenje je bilo poprilično, pogotovo pred kraj. I otprilike za toliko su domaćini bili bolji.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.