Katastrofa brate nego šta je - čuj poslije 5 kola da nemaš 5 pobjeda - katastrofa, ponovit' ću!

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Katastrofa brate nego šta je - čuj poslije 5 kola da nemaš 5 pobjeda - katastrofa, ponovit' ću!
Bas vala, ljudi kontaju ovo fifa pa da se sve utakmice mogu dobit.
Ovaj Karolina je ko Kanavaro jebote,ne da je level iznad nasih stopera nego makar 7feniksptica je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:45Borac ima jacu ekipu nego mi. Realno.
Stopet su im level vise nego naši..bit će zajebano pravo
Kako je Posušje igralo protiv svinjskog u Mostaru? Da im nije poklonjen penal - ne bi oni ni dole izgubili.
Da smo onako primili gol na gresku njegovu, mislim da bi bio objesen na banderustrahmeipomisliti je napisao/la: ↑15 sep 2024, 22:15Ovaj Karolina je ko Kanavaro jebote,ne da je level iznad nasih stopera nego makar 7feniksptica je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:45Borac ima jacu ekipu nego mi. Realno.
Posusje je tu zasluzilo da dobije utakmicu, onaj penal nikad nama ne bi svirao.
Kod nas ovako pisu Kanavaro,Nesta,Bufon do prvog nerijesenog rezultatabvsic je napisao/la: ↑15 sep 2024, 22:19Da smo onako primili gol na gresku njegovu, mislim da bi bio objesen na banderustrahmeipomisliti je napisao/la: ↑15 sep 2024, 22:15Ovaj Karolina je ko Kanavaro jebote,ne da je level iznad nasih stopera nego makar 7feniksptica je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:45Borac ima jacu ekipu nego mi. Realno.
Vidi se da si novi na forumu
Prvaci svemira bili poslije 4 kola, padne X tjeraj sve, ne trebamo ni ic bojcumosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 22:21Kod nas ovako pisu Kanavaro,Nesta,Bufon do prvog nerijesenog rezultatabvsic je napisao/la: ↑15 sep 2024, 22:19Da smo onako primili gol na gresku njegovu, mislim da bi bio objesen na banderustrahmeipomisliti je napisao/la: ↑15 sep 2024, 22:15
Ovaj Karolina je ko Kanavaro jebote,ne da je level iznad nasih stopera nego makar 7
Relativno novi - čitam forum oko godinu dana a tek eto nedavno napravio i profil.
Meni će prekosutra biti prva godišnjica profila na forumu. Vjeruj mi, neke stvari ti postanu jasne tek nakon interakcije sa ostalim forumašima.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, bordobijeli, galia95, mnon46, nedimmmm1337, rimljanin90, UltraSa46 i 93 gosta.