Katastrofa brate nego šta je - čuj poslije 5 kola da nemaš 5 pobjeda - katastrofa, ponovit' ću!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Bas vala, ljudi kontaju ovo fifa pa da se sve utakmice mogu dobit.
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Ovaj Karolina je ko Kanavaro jebote,ne da je level iznad nasih stopera nego makar 7feniksptica je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:45Borac ima jacu ekipu nego mi. Realno.
Stopet su im level vise nego naši..bit će zajebano pravo
Kako je Posušje igralo protiv svinjskog u Mostaru? Da im nije poklonjen penal - ne bi oni ni dole izgubili.
Mnoge će se ekipe "okliznuti" na ovo Posušje, zapamti to!
I ljudi dragi, tek smo odigrali 5 utakmica, šta vam je ba? Kakva katastrofa?
Da smo onako primili gol na gresku njegovu, mislim da bi bio objesen na banderustrahmeipomisliti je napisao/la: ↑15 sep 2024, 22:15Ovaj Karolina je ko Kanavaro jebote,ne da je level iznad nasih stopera nego makar 7feniksptica je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:45Borac ima jacu ekipu nego mi. Realno.
Jesu spojili karolina herrera 
Posusje je tu zasluzilo da dobije utakmicu, onaj penal nikad nama ne bi svirao.
Onda posusje igra kako igra, na ubacaje su imali 3 stopostotne koje su otisle pored gola, golman ih samo ispratio pogledom.
To se nama vratilo da sta su sutnuli zabili su.
Opasna ekipa je Posusje. U gostima su uzeli Zrinjski
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kod nas ovako pisu Kanavaro,Nesta,Bufon do prvog nerijesenog rezultatabvsic je napisao/la: ↑15 sep 2024, 22:19Da smo onako primili gol na gresku njegovu, mislim da bi bio objesen na banderustrahmeipomisliti je napisao/la: ↑15 sep 2024, 22:15Ovaj Karolina je ko Kanavaro jebote,ne da je level iznad nasih stopera nego makar 7feniksptica je napisao/la: ↑15 sep 2024, 21:45Borac ima jacu ekipu nego mi. Realno.
Vidi se da si novi na forumu
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Nisu me impresionorali ni chetalji ni Zrinkski !
Sa svima se potuci za titulu i tjt.
Sa svima se potuci za titulu i tjt.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Prvaci svemira bili poslije 4 kola, padne X tjeraj sve, ne trebamo ni ic bojcumosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 sep 2024, 22:21Kod nas ovako pisu Kanavaro,Nesta,Bufon do prvog nerijesenog rezultatabvsic je napisao/la: ↑15 sep 2024, 22:19Da smo onako primili gol na gresku njegovu, mislim da bi bio objesen na banderustrahmeipomisliti je napisao/la: ↑15 sep 2024, 22:15
Ovaj Karolina je ko Kanavaro jebote,ne da je level iznad nasih stopera nego makar 7
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mi mozemo pobjediti u Bl to ti opet nista ne garantuje. Tek 5 kola puno uspona i padova nas ocekuje. Ono sto mi se najmamje trenutno svidja je losa posjeta na KOŠEVU, mora vise i bolje fali taj hajc s tribina .
Ne vidim po čemu je bilo Zrinjski bilo Borac bolji od nas. Očajan meč i očajna igra oba tima
S obzirom da smo prošle sezone izgubili previše bodova na "malim" utakmicama u jednu ruku ovo nije loše. Međutim loše je iz tog razloga što smo ih uništili u prvom poluvremenu i malom dijelu drugog. Imali smo priliku povećati prednost, nismo i stigla je kazna.
Gledano u odnosu na prošle sezone pozitivno je što pobjeđujemo "male" utakmice, negativno je to što je skoro svaki prekid kao penal skoro, i prečesto primamo golove iz prekida. Plus zezanje napadača umjesto da svaku ozbiljnu šansu pospreme u mrežu, bez nekog petljanja.
Gledano u odnosu na prošle sezone pozitivno je što pobjeđujemo "male" utakmice, negativno je to što je skoro svaki prekid kao penal skoro, i prečesto primamo golove iz prekida. Plus zezanje napadača umjesto da svaku ozbiljnu šansu pospreme u mrežu, bez nekog petljanja.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Relativno novi - čitam forum oko godinu dana a tek eto nedavno napravio i profil.
Nasa igra iz drugog poluvremena od sinoc je kvalitetnija od ovog tkz "derbija" kola...
Razumijem i respekt i vaznost bodova, ali brate mili klasika, duge lopte na krila pa ako sta prodje, prodje...
Ne znam u cemu vi vidte neku kvalitetu u odnosu na nas...
Mi bi sinoc glat uzeli, da nismo igrali sa dva igraca manje od prve minute, mislim Andjusic i Oliveira jesu bili fizicki tu, ali njihov ucinak je vala kao i da nisu...
Eto, sad ce jace tekme, pa cemo imati pravi uvid, ali i po vecerasnjoj utakmici u Mostaru uopste ne vidim da se mi trebamo plasiti i Zrinjskog i Borca.
Razumijem i respekt i vaznost bodova, ali brate mili klasika, duge lopte na krila pa ako sta prodje, prodje...
Ne znam u cemu vi vidte neku kvalitetu u odnosu na nas...
Mi bi sinoc glat uzeli, da nismo igrali sa dva igraca manje od prve minute, mislim Andjusic i Oliveira jesu bili fizicki tu, ali njihov ucinak je vala kao i da nisu...
Eto, sad ce jace tekme, pa cemo imati pravi uvid, ali i po vecerasnjoj utakmici u Mostaru uopste ne vidim da se mi trebamo plasiti i Zrinjskog i Borca.
Ima li ko vise info oko ovog napada na skripare?
-
bordocvila
- Kontakt:
o kakvom sukobu hordi i skripara crna hronika pise? ima li ko kakvih info
Meni će prekosutra biti prva godišnjica profila na forumu. Vjeruj mi, neke stvari ti postanu jasne tek nakon interakcije sa ostalim forumašima.
I ja sam ga čitao s vremena na vrijeme od 2021. i zbog toga sam mislio da poznajem materiju.
How yes no...
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.