FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 170

bordobijeli
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordobijeli » 15 sep 2024, 22:46

bordocvila je napisao/la:
15 sep 2024, 22:31
o kakvom sukobu hordi i skripara crna hronika pise? ima li ko kakvih info
Skutore neko napao na lašvi,razbijen bus i tak.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 15 sep 2024, 22:55

Pendulum je napisao/la:
15 sep 2024, 18:58
tabba77 je napisao/la:
15 sep 2024, 18:55
Pendulum je napisao/la:
15 sep 2024, 18:51

Svakakvih likova na forumu, Bože sačuvaj. :problem:
A šta očekuješ drugo? Još 2 neriješena i cijeli stadion će da zviždi, ovdje će se Mirza i Rožman u nebesa dizati, Julardžija ko Iniesta u prime.
Sinoć poslije tekme dođem kući, jedva zaspao.

Jutros uz kafu otvorim forum da vidim šta se piše - NIKO ne valja, svi su (znači ni jedan igrač se nije preskočio) odron i niko ne može igrati u Sarajevu.

Onaj poredi Domagoja sa Nemanjom (kaže Nemanja odigrao bolje 70 minuta nego Domagoj 30 a Domagoj za tih 30 zabio go + lik došao bukvalno prije 5 dana).

Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti. Šta će se pisati poslije prvog poraza, to ne želim ni da čitam. :facepalm:
Lex 6 mg i spavat ćeš bez ikakvih problema.

Najgora moguća stvar koju si mogao uraditi, poslije poraza (jer i neriješen rezultat je za nas poraz) je da uz jutarnju kafu čitaš komentare na forumu. Koliko je stranica ispisano? Oko 25+?
Jesi li pročitao nešto pametno?

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 15 sep 2024, 22:57

tabba77 je napisao/la:
15 sep 2024, 22:55
Pendulum je napisao/la:
tabba77 je napisao/la:

A šta očekuješ drugo? Još 2 neriješena i cijeli stadion će da zviždi, ovdje će se Mirza i Rožman u nebesa dizati, Julardžija ko Iniesta u prime.

Jutros uz kafu otvorim forum da vidim šta se piše - NIKO ne valja, svi su (znači ni jedan igrač se nije preskočio) odron i niko ne može igrati u Sarajevu.

Onaj poredi Domagoja sa Nemanjom (kaže Nemanja odigrao bolje 70 minuta nego Domagoj 30 a Domagoj za tih 30 zabio go + lik došao bukvalno prije 5 dana).

Da nas nema, trebalo bi nas izmisliti. Šta će se pisati poslije prvog poraza, to ne želim ni da čitam. :facepalm:

Najgora moguća stvar koju si mogao uraditi, poslije poraza (jer i neriješen rezultat je za nas poraz) je da uz jutarnju kafu čitaš komentare na forumu. Koliko je stranica ispisano? Oko 25+?
Zanimljivo je koliko smo “glasni” na internetu, a kad treba duge gace i put koseva onda je malo yebeno :D
1946-1987

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 15 sep 2024, 23:00

Borac ima prejaku sredinu, dominirali su veceras protiv Zrinjskog i drzali loptu, cak su i gol iz izigrane akcije veznjaka zabili. Napad im je tanak i treba se skoncentrisati na ubacivanja iz drugog plana. Licno mislim da bi bilo ubistvo izaci s ovom nasom formacijom koja lici na 532 ili 523 jer necemo primirisati lopti. Taman je i Celik povrijedjen, nadam se da se vracamo na 433 jer Hamzic ili Mehmedovic ne mogu biti jedan o dva veznjaka, sa trojicom u sredini i pokretnim Kyremehon i Gulijem bi mogli igrat.

Rockov
Beganovic Djordjevic Soldo Durakovic/Kupresak
Hamzic/Mehmedovic Bubanja Pavicic/Mustafic
Kyremeh Turkes Guli

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 15 sep 2024, 23:04

Kuduz:"Reko sam ti Bećo kad tad!"

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 15 sep 2024, 23:05

PikachuSA je napisao/la:
15 sep 2024, 22:34
Pendulum je napisao/la:
15 sep 2024, 22:28
PikachuSA je napisao/la:
15 sep 2024, 22:22

Vidi se da si novi na forumu :mrgreen:
Relativno novi - čitam forum oko godinu dana a tek eto nedavno napravio i profil. :mrgreen:
Meni će prekosutra biti prva godišnjica profila na forumu. Vjeruj mi, neke stvari ti postanu jasne tek nakon interakcije sa ostalim forumašima. :mrgreen:
I ja sam ga čitao s vremena na vrijeme od 2021. i zbog toga sam mislio da poznajem materiju.
How yes no... :mrgreen:
Ma sve okej, poštujem ali, da pričamo o nekakvim katastrofama, nije realno. Boga mi! :mrgreen:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 15 sep 2024, 23:07

leo1946 je napisao/la:
15 sep 2024, 22:57
tabba77 je napisao/la:
Pendulum je napisao/la:

Zanimljivo je koliko smo “glasni” na internetu, a kad treba duge gace i put koseva onda je malo yebeno :D
E to je to. Bolje napisati 10 komentara na forumu nego otići na utakmicu, družiti se s rajom, podržati voljeni klub.

Takvi, najglasniji na forumu, za izučavanje.

Isto tako i ovi svi pljuvači. Oni su za poseban odjel.

Hasee
Kontakt:

Post Postao/la Hasee » 15 sep 2024, 23:07

Pendulum je napisao/la:
15 sep 2024, 23:05
PikachuSA je napisao/la:
Pendulum je napisao/la:
15 sep 2024, 22:28

Relativno novi - čitam forum oko godinu dana a tek eto nedavno napravio i profil. :mrgreen:
Meni će prekosutra biti prva godišnjica profila na forumu. Vjeruj mi, neke stvari ti postanu jasne tek nakon interakcije sa ostalim forumašima. :mrgreen:
I ja sam ga čitao s vremena na vrijeme od 2021. i zbog toga sam mislio da poznajem materiju.
Ma sve okej, poštujem ali, da pričamo o nekakvim katastrofama, nije realno. Boga mi! :mrgreen:
Odjavi se sa foruma :kafa:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 15 sep 2024, 23:11

tabba77 je napisao/la:
Pendulum je napisao/la:
tabba77 je napisao/la:

Neriješen rezultat za mene nije poraz. Bolje i bod nego nula. Doduše, zbog onog gola u 97-oj minuti nisam mogao zaspati.

Ne znam tačno koliko stranica se ispisalo al' da sam pročitao nešto pametno - nisam. Bilo je par realnih postova i osvrta na utakmicu a više (mnogo više) je bilo "katastrofA" i da "niko i ništa ne valja".

Strašan mentalitet na temi. :roll:

@Hasee, hoću - kad budeš vidio/pročitao da nekome psujem mrtve - prvi ću se odjaviti. Tebe čekam da obrišeš profil zbog psovanja mrtvih. :kafa:
Hasee je napisao/la:
15 sep 2024, 23:07
Pendulum je napisao/la:
15 sep 2024, 23:05
PikachuSA je napisao/la:

Odjavi se sa foruma :kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Hasee
Kontakt:

Post Postao/la Hasee » 15 sep 2024, 23:13

Kakav prodati, nevjerovatno :puke:

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 15 sep 2024, 23:15

broj6 je napisao/la:
15 sep 2024, 23:00
Borac ima prejaku sredinu, dominirali su veceras protiv Zrinjskog i drzali loptu, cak su i gol iz izigrane akcije veznjaka zabili. Napad im je tanak i treba se skoncentrisati na ubacivanja iz drugog plana. Licno mislim da bi bilo ubistvo izaci s ovom nasom formacijom koja lici na 532 ili 523 jer necemo primirisati lopti. Taman je i Celik povrijedjen, nadam se da se vracamo na 433 jer Hamzic ili Mehmedovic ne mogu biti jedan o dva veznjaka, sa trojicom u sredini i pokretnim Kyremehon i Gulijem bi mogli igrat.

Rockov
Kyremeh Turkes Guli
Ja sam sve suprotno gledao znaci neku drugu utakmicu. Sredina im ne postoji, napad onako. Lopta je nasa protiv njih
Celik povrijedjen?
Djordjevic ti na stoperu??? ili mislis Djurickovic?
Drug sve si profulio

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 15 sep 2024, 23:30

bvsic je napisao/la:
15 sep 2024, 23:15
broj6 je napisao/la:
15 sep 2024, 23:00

Rockov
Kyremeh Turkes Guli
Ja sam sve suprotno gledao znaci neku drugu utakmicu. Sredina im ne postoji, napad onako. Lopta je nasa protiv njih
Celik povrijedjen?
Djordjevic ti na stoperu??? ili mislis Djurickovic?
Drug sve si profulio
Hahahaha evo sam sebi se smijem. Kasni sati, dug dan rade svoje, ali ugl shvatio si, Celik suspendovan i naravno Djurickovic stoper. Poenta je da s nasim u21 veznjakom im necemo moci parirati u Banjaluci, Grahovac i Savic su presigurni na zadnjim veznim, Zrinjski je sanse napravio samo iz izbijene lopte i ubacaja na kraju. Ogrinec ce vjerovatno poceti protiv nas a dobro je izgledao kad je usao. Sansa su nam krila i bekovi, a kako Zekic igra ne bih se cudio da samo Kyremeh i Guli pocnu bez klasicnog napadaca.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 sep 2024, 00:10

Ne znam koliko još golova trebamo primiti krivicom jednog od najlosijih golmana u historiji kluba da ga ZZ stavi gdje mu je jedino i mjesto - na klupu.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 16 sep 2024, 00:17

Boktejebo koji strah ko da protiv Reala igramo. Nećemo izgubit' u BL taman da im Milorad sudi. Vjerujte malo u ovu ekipu i ovog trenera uhljupi.

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 16 sep 2024, 00:46

Mi izgledamo ko prime barcelona kad porediš igru ovog tkz derbija vecerašnjeg ...
Nego , jel samo ja imam osjecaj da je Celik i htio da dobije crveni samo ako je baš glup može napraviti istu glupost u dvije uzastopne utakmice .
Jeste prosipanje bodova protiv Posušja , ali bože moj bolje i sad da se malo razbude nego da bude poslje kakva katastrofa .
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 16 sep 2024, 01:46

Po meni sinoc je ZZ pogrijesio sa ubacivanjem Lulica, nista nije cojek uradio, izgubio se totalmo, također i Francis, ali najvise odgovornosti snosi golman, nazalost

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 16 sep 2024, 02:16

nedimmmm1337 je napisao/la:
16 sep 2024, 00:46
Mi izgledamo ko prime barcelona kad porediš igru ovog tkz derbija vecerašnjeg ...
Nego , jel samo ja imam osjecaj da je Celik i htio da dobije crveni samo ako je baš glup može napraviti istu glupost u dvije uzastopne utakmice .
Jeste prosipanje bodova protiv Posušja , ali bože moj bolje i sad da se malo razbude nego da bude poslje kakva katastrofa .
Daj brate, što bi namjerno htio da dobije crveni? 96 je minuta i dečko u afektu zbog primljenog gola i kiksa pravi nepotreban zamah rukom i dobije crveni. Naravno potpuno zaslužen crveni, jbg desi se i boljim i iskusnijim igračima. Nidal je dijete Kluba i sigurno je njemu najviše krivo zbog tog poteza, ali ništa idemo dalje. Što se tiče U21 pravila mislim da bi najbolje bilo da Mujkić ide na Čelikovo mjesto. Igrao je seniorski fudbal jako dobro na istom nivou kao naprimjer Hamzić, igrao je fino i za U21 reprezentaciju a dosad kod nas ima 3 minute i mislim da bi mu se trebala dati šansa i bez ove Nidalove suspenzije.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 16 sep 2024, 02:37

visokohz je napisao/la:
15 sep 2024, 17:56
muhamedhulk je napisao/la:
15 sep 2024, 17:44
ako je pravilo da mora poceti i zavrsiti jedan igrac u21, onda je sve jasno - i ne znam sto bi se neko od nas bunio ako uzmu 3 boda?
sta koga briga sto nemas vise izmjena ili sto si dobio crveni? ostavis jednu izmjenu za te slucajeve potencijalne.
Hamza za pobjedu. :bih:
U ovoj **** drzavi ništa nije jasno,pa tako ni pravilo o U -21 ne bi me čudilo da reg 0:3 jer smo mi u pitanju a ne zrinjski,borac...mi smo trn u oku svima
VOLIM TE SARAJ'VO !!!!
Ma nismo! Losa transfer politika i Mirvic :urnebes: :urnebes:
cega se lik dosjetio

Ne mogu nam bodoviti biti oduzeti. Ostali smo s 10 igraca a od 11 igraca u polju jedan mora biti u-21.
Posto ih je u datom momentu u polju bilo 10 nismo morali ubaciti u-21 igraca.
Sve lige svijeta imaju 5 izmjena normalnih a mi 4 jer mora taj U-21 biti spreman uletiti do 95e minute za ne daj Boze hahaha joj logike. I sto je jos gore daje se povoda dusmanima da pisu clanke. Suti jadan ne bio.. nevjerovatno. Uvijek se neka pravda na nama izgoni iz nasih redova, mi bi kao navijaci sami sebe da kaznimo. Ono realni a u svakoj drugoj utakmici nas zegaju kako hoce. Jooj s kim dijelim zrak, ustvari klub :mrgreen:

Saveze definisi pravilo, razmisli o svim argumentima situacijama pa donesi zakon.
All ja, sigurno ce jedan od onih uhljebljenih, lojavih likova u savezu razbijati glavu i dumati radi najbolje rjesenja.

Mi smo Real Madrid, 4-0-1 skor kuci i eto ne valja.
Trener opet nije s nama nije ni godinu. Igraci tek dosli, eto Zekic im drama vjeruje pa je mislio da ce pomoci.

Da je zavrsilo 2:1 sta bi se pisalo o Domagoju??
Sve rece onaj gurbet komentator nakon tog gola i postidio me iskreno i u pravu je, u fazonu da ce lik sto je dao gol postati miljenik, heroj navijaca FKS. Vratite snimak pa sami procijenite.

Majstori za nepotreban pritisak Ili ste nerealni, ili gurbeti ili jednostavno kenjatori ili mislite da je fudbal igrica x, kocka, trokut… alaselamet

Dodjite na stadion bolje je a ne da se haman pa brukamo s posjetom.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 sep 2024, 06:16

Stednji red
Bubanj senad lulic djordhevic demagoje andjusic mustafic
4141 ja bi to stavio u bl

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 16 sep 2024, 08:00

ima li kakav slobodan golman da dodje. Jedino nam tu skripi i to bas

Zar je Rogic toliko los da je klupa onom mamlazu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], amypitar, Beli98, Benjolos, crnehorde, Dave, Konzerva, mnon46, PeppermintSA, Rule_hz, Seipronto i 96 gostiju.