FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mozda protiv Borca gurnuti Mehmedovica i Turkesa u vrh napada pa pokusati nekim centarsutevima nesto uraditi, gore zaboraviti na neku igru jer ce sjeckati sve
Džaba bacamo komentare svi, ima ZZ koji zna kako će i šta će, ja vjerujem da ćemo pobijediti Borac, osim ako sudije ne bude htjele drugačije
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Naravno da ima ZZ koji zna šta će i kako će ali - poenta foruma je da i mi "obični" navijači bacimo neku svoju prognozu, što da ne?

Vjerujem da nećemo izgubiti - samo ako nas sudije ne zakolju.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ne vjerujem da će Zekić puno rotirat u Banja Luci u odnosu na utakmicu sa Posušjem, samo ono što mora.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:41Rogic
Djurickovic-Jovic-Mujkic
Beganovic-Bubanja-Djordjevic-Kupresak
Mustafic
Guliashvili-Kyeremeh
Ja bi ovako u Banja Luci.Rockov apsolutno mora na klupu.Koga god smo gurali nazor i nesto lafo trpili debelo nas je kostao tako ce i ovaj.Pokusao bi sacuvati Soldu jer nam je najbolji stoper a ima 2 zuta,ako bude igrao u nedelju pikaj da ga nemas na derbiju jer 110% dobija karton.Mujkica bi iskoristio kao u21.Daj da ga vidimo malo kojeg qurca smo ga dovodili ako nece igrati bar kad nam fali neko.Kmecalo se ovdje godinu dana dok nije dosao a vjeruje mu se toliko da veznjaka stavljamo na stopera u Trnavi.Jovica vise ne bi na wing backa.Vezni red manje vise jasno,kontao sam Pavicica u prvi 11 ali ne znam koliko je spreman pa ce to vjerovatno Mustafic opet pokriti.Bubanja nek se pazi jer i on je na 2 zuta.Naprijed cemo imati prostora,logicno idu 2 najbrza napadaca.Ako Renan pocne Zekic sebi puca u noge opet jer igramo sa igracem manje.
Rockov
Đuričković - Soldo - Jović
Beganović - Đorđević - Bubanja - Mehmedović - Kuprešak
Renan - Guliashvili
Iskreno sa bodom iz Banja Luke bi bio zadovoljan. Jer znamo gdje idemo i kako dole utakmice izgledaju. A i realno, godinama Borac nije jači bio. Ako odnesemo bod protiv njih, možemo se nadati nekim ostvarenjima ove sezone. Ali vjerujem Zoranu da zna šta radi i samo naprijed!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
-
- Kontakt:
Ne kazem da nije los i da nije imao kikseva, al Rockov je najmanje kriv za ova dva gola.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ja nikad to necu razumjeti, da se trose godinama velike pare na igrace, a golman vazda supalj. Ne mora ni biti cak neki spektakularan golman koji ti direktno odbranama bodove donosi, samo neko stabilan i da ne kiksa. Nije moguce da takvih nikad nema na trzistu, a evo naveo je @Napoleon ko je sve prodefilovao kroz klub zadnjih godina.
Ja mislim da bi samo Kova izvukao bar jedan od ova dva gola, svi ostali nasi golmani u zadnjih 5-6-7 sezona nebi. Tako da Rockov uopste nije najveci krivac za ova dva gola.
Za ove druge utakmice i njegove kikseve, to je druga prica. I ocigledna.
Za ove druge utakmice i njegove kikseve, to je druga prica. I ocigledna.
- FKS -
-
- Kontakt:
Staviš golmana u21
Vratiš se na dva štopera Soldo i Jović. Dva beka Beganović i Kuprešak
Bubanja Đorđević Pavičić
Kyeremeh Turkeš Guli
To je jedino logično, svako drugo eksperimentisanje je propast. Golman je najbezbolnije da bude u21 a od ovog gori biti ne može.
Bubanja Đorđević Pavičić
Kyeremeh Turkeš Guli
To je jedino logično, svako drugo eksperimentisanje je propast. Golman je najbezbolnije da bude u21 a od ovog gori biti ne može.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
ta ideja sa u21 golmanom koji nema minute ozbiljnog fudbala i tim stoperima su sigurna 2 primljena golajurisicduska je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:19Staviš golmana u21
Bubanja Đorđević Pavičić
Kyeremeh Turkeš Guli
vezni i napad je vec top al ovo ispod je prelose
ja mislim da ce Mehmedovic tu biti prvi pik
Ja bi samo Unusica umjesto Kerima i tjt. Treba nam jedan gol iz niceg a to je ubacaj Unusicajurisicduska je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:19Staviš golmana u21
Bubanja Đorđević Pavičić
Kyeremeh Turkeš Guli
- belosevic23
- Kontakt:
Rockov
Began-Soldo-Jovic-Kuprešak
Bubanja-Lulic
Mehmedovic
Kyeremeh-Turkeš-Gulisha
mislim da je ovo najbolje sto imamo, djuri je los nazalost treba ga odmorit malo...samo je najgore ako mehmedovic bas zakaze mozes ga samo hamzicem zamijenit, tako da je po tom pitanju Mušija bezbolnija verzija ako odbrana bude na nivou
Bubanja-Lulic
Mehmedovic
Kyeremeh-Turkeš-Gulisha
mislim da je ovo najbolje sto imamo, djuri je los nazalost treba ga odmorit malo...samo je najgore ako mehmedovic bas zakaze mozes ga samo hamzicem zamijenit, tako da je po tom pitanju Mušija bezbolnija verzija ako odbrana bude na nivou
Ja bih ovdje samo umjesto Lulića stavio Domagoja. Možda zbog onog gola protiv Posušja a možda jer mi je onih 30+ minuta izgledao agilnije od Lulića.belosevic23 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:39Rockov
Bubanja-Lulic
Mehmedovic
Kyeremeh-Turkeš-Gulisha
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Dobra ova postava iznad. Mada smo tu bez desetke i s igracem manje,al to je cijena ovog crvenog.
Mislim da ce nam uzeti i ovaj bod samo zato jer nas pravo „gotive“.
Daj Boze da ova dvojica zavrse bez kartona,jer u protivnom ulazimo u derbi bas desetkovani,i stvari bi se dodatno zakomplikovale iz bukvalno nicega.
Nakon 4/4 mogli bi otici u 3/3 bez pobjede.
Imaju sve elemente da nas sjebu momacki.
Bez bodova protiv Posusja,kartoniranje pred derbi,e jesmo im sad legli na volej..ccc
Mislim da ce nam uzeti i ovaj bod samo zato jer nas pravo „gotive“.
Daj Boze da ova dvojica zavrse bez kartona,jer u protivnom ulazimo u derbi bas desetkovani,i stvari bi se dodatno zakomplikovale iz bukvalno nicega.
Nakon 4/4 mogli bi otici u 3/3 bez pobjede.
Imaju sve elemente da nas sjebu momacki.
Bez bodova protiv Posusja,kartoniranje pred derbi,e jesmo im sad legli na volej..ccc
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 16 sep 2024, 13:09, ukupno mijenjano 1 put.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Rockov
Beganović Đuričković Jović Kuprešak
Đorđević
Mustafić Pavičić
Mehmedović
Guliashvili Turkeš
Gore teško da ćemo išta uraditi, sudije plus su baš jaki. Bubanja ima 2 žuta čini mi se zato bih ga ostavio neka ga za derbi. Više će koristiti na derbiju nego gore.
Beganović Đuričković Jović Kuprešak
Đorđević
Mustafić Pavičić
Mehmedović
Guliashvili Turkeš
Gore teško da ćemo išta uraditi, sudije plus su baš jaki. Bubanja ima 2 žuta čini mi se zato bih ga ostavio neka ga za derbi. Više će koristiti na derbiju nego gore.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ma protiv borca idemo na kontre, znaci brza postava, renan je tu ispred turkesa. Iza njega mehmedovic ko u21, djordjevic i bubanja, osim ako bubanju ne gurne na stopera, onda mustafic. Krila guli i renan i rokaj
I Rozman je uzeo bod u BL, a zamalo bila tri. Kao sto x protiv Posusja ne znaci nista, tako nece ni eventualan dobar rezultat u Banja Luci ako ne ispratimo to s dobrim rezultatima u kontinuitetu.n0dix je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:03Iskreno sa bodom iz Banja Luke bi bio zadovoljan. Jer znamo gdje idemo i kako dole utakmice izgledaju. A i realno, godinama Borac nije jači bio. Ako odnesemo bod protiv njih, možemo se nadati nekim ostvarenjima ove sezone. Ali vjerujem Zoranu da zna šta radi i samo naprijed!
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- JuricaSpindl
- Kontakt:
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Lulic mi izgleda nesto više tip igraca kao Bubanja i visinom i nacinom igre
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Jbg nemas koga brzog naprijed realno, a jednom ga vala mora krenuti

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ASD, feniksptica, Google [Bot], Google Adsense [Bot], jurisicduska, keli, Sazg, Seipronto, Sinfoc1986, Vanja8 i 94 gosta.