Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dennis Hadžikadunić
Svi se slažu da je Barbarez malo istrčao s komentarima o Hadžikaduniću, ali opet ništa pretjerano.
Ako je to i jedna utakmica na tribinama razlog da se oprosti, onda neka mu je sa srećom.
On je prosječan cvajtaš i bilo koga da stavi umjesto njega, nije nikakav skandal.
Ako je to i jedna utakmica na tribinama razlog da se oprosti, onda neka mu je sa srećom.
On je prosječan cvajtaš i bilo koga da stavi umjesto njega, nije nikakav skandal.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Gigovića je kupio Holstein za 1.8 miliona i igra u Bundesligi, za razliku od dvadesetšestogodišnjeg Hadžikadunića kojeg ni HSV u kom igra drugu sezonu, neće da kupi. Ali tema je Hadžikadunić, Gigović je primjer , kao i Knudsen i nije bitan za ovu diskusijufanatik19 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:16Zaboravio si nam objasniti sta je to prosjecan cvajtas.Horoz je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:57Rostov je ove sezone prodao Gigovića za 1.8m i Knudsena za 1m u Holstein. Obojica su mlađi i perspektivniji igrači od Hadžikadunića.NoDi80 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:45Ma igra i Borac grupnu fazu i je li to znaci da je jaci od HSV
Hadzikaduncia nece da kupe,jer bi morali jedno 5 miliona platitit za njega
Nece zato sto je igrac Rostova i nece tolike pare u Rusiju da salju, da je bio igrac nekog zapadnog kluba kupljen bi bio
Bitno je da on igra i kad mu istekne ugovor siguran sam da ce potpisati s Hsv ili otici u bolji klub
Otišao bi Hadžikadunić za milion, da neko hoće da plati.
On je igrač kalibra cvajte i to u potpunosti potvrđuje njegova dosadašnja karijera.
Au, atomske prodaje.. Cak 2.8m za 2 igraca. EVo ja tebi jedno pitanje: Zasto niko nije kupio Gigovica svih ovih godina dok se vuce po posudbama nego cekao zadnju godinu ugovora kad je toliko kvalitetniji od Dennisa?
Inače, zaista bi trebao malo razmišljati prije nego što pišeš, jer ti u komentarima nedostaje smisao za ono što je bitno.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Opet pokazujes da ne znas sta pricas. Dovedeni su igraci koji su kvalitetom na njegovom nivou ili slabiji a nemaju uopste iskustva reprezentativnog i dok se oni uigraju Barbarez ce bit bivsi a novi selektor ce vjerovatno opet vratit Anela i Dennisa i stavit ih da igraju. Taman da je Dennis cvajtas, covjek igra u jednoj od 2 najjace cvajte na svijetu za jedan od boljih klubova i ta ista cvajta je jaca od 60% prvih liga u evropi dok igraci zbog kojih je poslan na tribine igraju na pribliznom ili nizem nivou od njega a nijedan izuzev Barisica nije mladji i perspektivniji od njegaHoroz je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:18Svi se slažu da je Barbarez malo istrčao s komentarima o Hadžikaduniću, ali opet ništa pretjerano.
Igraju u Kiel u bundesligi i u cvajti u HSV, a ne u raspalom partizanu
Obrazlozio si argumente koji su sasvim dovoljni
Mujakic ni u smijesnom Kortrijk nije mogo grijati klupu
26 godina ima igra u Partizanu i koga je kupio prije Partizana?
S noge na nogu, s posudbe na posudbu i nigdje nije valjo
Obrazlozio si argumente koji su sasvim dovoljni
Mujakic ni u smijesnom Kortrijk nije mogo grijati klupu
26 godina ima igra u Partizanu i koga je kupio prije Partizana?
S noge na nogu, s posudbe na posudbu i nigdje nije valjo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Neozbiljno je i degutantno tjerati bilo koga poslije dva okupljanja. Posto vidim da pises da imaju skrivene namjere i prema Dennisu i prema Anelu, pa da i to rasclanim.fanatik19 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:49Zivi bili pa vidjeli. Ja sam prvi zazivao Barbareza sve ove godine ali me za kratko vrijeme uvjerio da nema blage veze. Nemoj ga samo i ti tjerat kad opet uvezemo godinu dana bez pobjede protiv profesionalne reprezentacijeRajvoSA03 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:45Mislim da bi ti bilo pametno da uzmes pauzu od forumafanatik19 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:34Iskreno zelim Barbarezu da sto prije ode jer je ocigledno izgubio kompas. Sad cemo potrosit par godina za uigravanje novih stopera a necemo otic ni na jedno veliko takmicenje i Barbarez ce dobit otkaz pa sve ispocetka. Zato je bolje sto prije, da dodje neko provjereno trenersko ime tipa profa Jakir kojem ne predvidjam da ce jos dugo bit trener Dinama a siguran sam da bi od nas napravio nesto slicno kao Kek sa Slovenijom![]()
Sto se tice Dennisa, jeste mozda i nepravedno zapostavljen ovo okupljanje, ali je isto tako kod nas znao igrati i kad je mjesecima u klubu bio na klupi. Svaki trener, pa i Barbarez ima pravo po zalaganju i odnosu prema treningu i ekipi odluciti ko igra, a ko ne. Cinjenica je da su Barisic i Katic u rangu ili cak iznad njegovog nivoa sto se tice igrackog kvaliteta. U slucaju da se Dennis nasao time uvrijedjen, njemu na cast, a vjerujem da ima dosta veze sa Anelovim slucajem.
Kad smo kod Anela, to je covjek koji bira utakmice. Vidim da se cesto provlaci to da je dosao na okupljanje u junu. On je na to okupljanje dosao iskljucivo da bi se lakse prodao. Nije to iskoristio na najbolji nacin, sjeti se kako je bezvoljno izgledao na treninzima i na okupljanju u junu. Dakle to je lik koji kalkulise, bira utakmice i siri maliciozni utjecaj na ostatak ekipe. Barbarez ga je s pravom odstranio, a to sto neko misli da ne bi igrao protiv Holandije ili Madjarske dokazuje da taj neko nije bas pretjerano obdaren inteligencijom.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
3. Put ti govorim da si zaboravio da nam pojasnis sta je prosjecan cvajtas. Inace, Rostov je platio Gigovica skoro 3 miliona eura sa bonusima a prodao ga za skoro duplo manje para. Nema sta, vrhunsko poslovanje buduceg novog/starog clana cvajte Hol.Kiela. Toliko o tvome razmisljanju prije nego izvalis takvu glupostHoroz je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:22Gigovića je kupio Holstein za 1.8 miliona i igra u Bundesligi, za razliku od dvadesetšestogodišnjeg Hadžikadunića kojeg ni HSV u kom igra drugu sezonu, neće da kupi. Ali tema je Hadžikadunić, Gigović je primjer , kao i Knudsen i nije bitan za ovu diskusijufanatik19 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:16Zaboravio si nam objasniti sta je to prosjecan cvajtas.Horoz je napisao/la: ↑16 sep 2024, 11:57
Rostov je ove sezone prodao Gigovića za 1.8m i Knudsena za 1m u Holstein. Obojica su mlađi i perspektivniji igrači od Hadžikadunića.
Otišao bi Hadžikadunić za milion, da neko hoće da plati.
On je igrač kalibra cvajte i to u potpunosti potvrđuje njegova dosadašnja karijera.
Au, atomske prodaje.. Cak 2.8m za 2 igraca. EVo ja tebi jedno pitanje: Zasto niko nije kupio Gigovica svih ovih godina dok se vuce po posudbama nego cekao zadnju godinu ugovora kad je toliko kvalitetniji od Dennisa?
Inače, zaista bi trebao malo razmišljati prije nego što pišeš, jer ti u komentarima nedostaje smisao za ono što je bitno.
Ne znam zašto ti je čudno što se 70% ekipe promjenilo. Pa smjena generacija se ne završava za 3-4 meča. Traje nekoliko godina, i upravo sada je trenutak kada bi trebali iskristalisati kostur ekipe. Baš ovo što su uradili ima smisla, proširili spisak na 40+ imena i hajde da probamo sve igrače i više formacija da vidimo na čemu stojimo. Rekao je i sam da se neki neće zadržati, dok će neki ipak ostati na spisku. Liga Nacija je odlična prilika za ovo + ove kvale za Mundijal, jer realno imamo minimalne šanse da bilo šta napravimo. Mi treba da ciljamo EURO 2028. (što je i sam Spahić rekao).fanatik19 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:12
Mene nije ubjedio da ima najbolje namjere iz jednog razloga a to je sto nije nastavio sa relativno uradjenom smjenom generacija od odlaska Bajevica. U periodu od 4 godine mi smo promijenili 70% ekipe koja je igrala kod Peteva i pokazala da ima kvalitet igrati za reprezentaciju sto je apsurdno. Zbog cega? O kakvom vi novom pocetku pricate covjek prekrizi 2 stopera koja imaju 15 utakmica zajedno u reprezentaciji i jos Bog zna koliko u mladim reprezentacijama Svedske da dovede Mujakica i Radeljica. Pa bolje da je Sanicanina vratio, evo igra covjek opet standardno u klubu i vec ima preko 20 utakmica za reprezentaciju, nije mu sve novo kao ovim stoperima sto se sad pozivaju. Uostalom, covjek je bio skroz korektan za reprezentaciju nego mu se nabijalo na nos sto ne igra u klubu. Kada se tek pojavio iz Vojvodina svi ste ga dizali u nebesa i stvarno je bio 1 od vecih otkrica uzimajuci u obzir cinjenicu iz koje lige i kojeg kluba je dosao i kako je igrao utakmice na najvecem evropskom nivou. Jel shvatate vi da je od odlaska Bajevica proslo bog zna koliko stopera i da je svaki skupio par nastupa i sad nas patriota Barbarez dovede jos kojeg da i oni osjete cari reprezentacije. POSTALI SMO AUTOBUSKA STANICA I TO SE VISE NECE LAKO ISKORIJENIT. Samo me zanima koji sljedeci menadzerski igrac u redu ceka da dobije poziv.
Što se tiče da je neko nekoga prekrižio.. Anel je sam prekrižio reprezentaciju. Sam si par puta izjavio da je opravdano i da je trebao da se odstrani. Znači zbog njegovih postupaka više nije tu. Zašto ti to sada smeta? Kontradiktoran si.
Što se tiče Dennisa, ne znamo šta se desilo, ne znamo ko je kako reagovao. Dok ne budemo imali više informacija, samo lupamo. Još uvijek ne vidim oficijelnu izjavu u kojoj se spominje Dennis.
Problematična je i izjava o njegovom nedostatku motivacije i da se nije trudio (da nije bio 100% na treninzima).
Zaista mi je mrsko, ali toliko izjava drugih selektora, trenera koji su izjavili slične stvari (ako ne i brutalnije) i neke igrače klupirali, odstranili iz ekipe dok se ne "dohavizaju". Ni ti, ni ja nismo na tim treninzima i ne vidimo šta se tačno desilo. Mogu da razumijem da mu je zasmetala izjava, ali, kritika je sastavni dio profesionalnog fudbala. Ako toliko voliš reprezentaciju i sveti grb, teško da te može šta izbaciti iz kolosijeka.
Pisao sam već na nekoj temi.. Da li je mogla ova izjava oko Dennisa da se malo drugačije formuliše? Moglo bi se diskutovati. Je li to razlog da dižeš nos i napuštaš reprezentaciju? Nije.
Ti i ja imamo različito mišljenje, pa se nećemo nikada složiti oko nekih stvari, ali evo, može se diskutovati bez da se neko vrijeđa i omaložava

-
- Kontakt:
Pa sve i da je HSV prosječan cvajtaš, onda je Braunschweig za koji igra Bičakčić u najmanju ruku debelo ispodprosječan cvajtaš, tako da taj argument nije baš na mjestu.
Kada ćeš shvatiti da su selektor i stručni štab ti koji odlučuju ko je kandidat za prvih 11, ko za tribine?fanatik19 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:26Opet pokazujes da ne znas sta pricas. Dovedeni su igraci koji su kvalitetom na njegovom nivou ili slabiji a nemaju uopste iskustva reprezentativnog i dok se oni uigraju Barbarez ce bit bivsi a novi selektor ce vjerovatno opet vratit Anela i Dennisa i stavit ih da igraju. Taman da je Dennis cvajtas, covjek igra u jednoj od 2 najjace cvajte na svijetu za jedan od boljih klubova i ta ista cvajta je jaca od 60% prvih liga u evropi dok igraci zbog kojih je poslan na tribine igraju na pribliznom ili nizem nivou od njega a nijedan izuzev Barisica nije mladji i perspektivniji od njega
Nisu bitni amateri koji paušalno procjenjuju, jesu li u ovom trenutku jači HSV, Partizan, Zurich ili Basel.
Prije svega jer svi ti klubovi su u pet deka, kao i svi ti igrači, iako se Katić dojma kao nešto bolji. HSV je na najnižim granama u istoriji, ako ćemo pravo.
Svako ko imalo razumije fudbal, zna da su Kolašinac i Ahmedhodžič klasu iznad njih, ostali su bez ikake sumneje igrači vrlo sličnog kvaliteta i pitanje je procjene ko u tom trenutku više odgovara.
Nisu u pet deka jasno se vidi ko je bolji
Kolasinac
Ahmedhodzic
Zolotic
Katic
Hadzikadunic, Barisic
Mujakic
Taj tvoj je najgori od sve djece dokazano 5 utakmica ima za repku na 3 razlicite pozicije je dokazao da nije ni zza jednu
Jos je autogol zabio
Kolasinac
Ahmedhodzic
Zolotic
Katic
Hadzikadunic, Barisic
Mujakic
Taj tvoj je najgori od sve djece dokazano 5 utakmica ima za repku na 3 razlicite pozicije je dokazao da nije ni zza jednu
Jos je autogol zabio
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 sep 2024, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Treba vidjet ko se jos ljuti sto ne dobija minute koje zeli da ih sve redom istjeramo.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ja ga ne tjeram, nego samo kazem da bi volio da ode sto prije jer ovo ne vodi nicemu. Potrosit cemo koju godinu na uigravanje potpuno nove ekipe, necemo se plasirat nigdje Barbarez ce dobit otkaz a mi cemo nac novog selektora koji ce opet izmislit 5 novih igraca i tako u krug. Zato bolje dovest nekog selektora tipa Jakirovic ili neko ko je dokazano trenersko ime a pristupacno nego da se pokeras uci na reprezentaciji. Apsolutno nema veze sto Hrgovic i Bajramovic rade trenerski posao vec neko vrijeme kad svaki clan strucnog staba hoce da uvali nekog menadzerskog igraca. Uostalom, nije pokazan dosad nikakav trenerski rukopis u ove 4 utakmice ko god da je pravio taktiku. Blago receno izgledali smo potpuno izgubljeno na terenuRajvoSA03 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:29Neozbiljno je i degutantno tjerati bilo koga poslije dva okupljanja. Posto vidim da pises da imaju skrivene namjere i prema Dennisu i prema Anelu, pa da i to rasclanim.
Sto se tice Dennisa, jeste mozda i nepravedno zapostavljen ovo okupljanje, ali je isto tako kod nas znao igrati i kad je mjesecima u klubu bio na klupi. Svaki trener, pa i Barbarez ima pravo po zalaganju i odnosu prema treningu i ekipi odluciti ko igra, a ko ne. Cinjenica je da su Barisic i Katic u rangu ili cak iznad njegovog nivoa sto se tice igrackog kvaliteta. U slucaju da se Dennis nasao time uvrijedjen, njemu na cast, a vjerujem da ima dosta veze sa Anelovim slucajem.
Kad smo kod Anela, to je covjek koji bira utakmice. Vidim da se cesto provlaci to da je dosao na okupljanje u junu. On je na to okupljanje dosao iskljucivo da bi se lakse prodao. Nije to iskoristio na najbolji nacin, sjeti se kako je bezvoljno izgledao na treninzima i na okupljanju u junu. Dakle to je lik koji kalkulise, bira utakmice i siri maliciozni utjecaj na ostatak ekipe. Barbarez ga je s pravom odstranio, a to sto neko misli da ne bi igrao protiv Holandije ili Madjarske dokazuje da taj neko nije bas pretjerano obdaren inteligencijom.
Da, ali je Bičakčić igrač koji ima stotine utakmica u Bundesligi, kojeg su teška dvogodišnja povreda i godine izbacile iz ritma, pa je završio je u cvajti.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:32Pa sve i da je HSV prosječan cvajtaš, onda je Braunschweig za koji igra Bičakčić u najmanju ruku debelo ispodprosječan cvajtaš, tako da taj argument nije baš na mjestu.
Pa ipak i u slabašnom Braunscweigu, kao i neki dan u reprezentaciji, Bičakčić je pokazao da mu Hadžikadunić i većina stopera u reprezentaciji još uvijek mogu čistiti kopačke.
- Goalgetter
- Kontakt:
Fasinantno je ponasanje skoro svih nasih reprezentativaca i koliko (ne) podnose neke sportske odluke koje donosi trener. Da igraju koliki im je ego, ne bi vjerovatno danas imali ove probleme koje imamo.
Ne znam sta se desilo sa Dennisom, i koliko su tacni navodi Barbareza i ostatka ekipe po njegovom pitanju, do sad sam ga gledao stvarno kao korektnog momka/igraca koji se uvijek zalagao kad je igrao, ali nesto je desilo u pozadini, a cija je krivica, vidicemo. Nije dobro ako i njega izgubimo, jer je kvalitetan defanzivac za nas standard.
Ne znam sta se desilo sa Dennisom, i koliko su tacni navodi Barbareza i ostatka ekipe po njegovom pitanju, do sad sam ga gledao stvarno kao korektnog momka/igraca koji se uvijek zalagao kad je igrao, ali nesto je desilo u pozadini, a cija je krivica, vidicemo. Nije dobro ako i njega izgubimo, jer je kvalitetan defanzivac za nas standard.
Ahmedhodzica spominjem najvise iz frustracije sto takav igrac vise nece igrati za nas. Izjava oko Dennisa je nesto preko cega nijedan igrac ne moze lako proc. Prva je stvar cinjenica da je lik medju preostalim stoperima 2. Najmladji i da je vec pokazao da ima reprezentativni kvalitet. Druga stvar, dodje neko i samo te tako ostavi po strani zbog likova koji su tu novajlije i koji nikad nece pronaci dugorocnu motivaciju kao Dennis koji mogu slobodno reci uz Dedica najemotivnije prozivljava sve ovo u reprezentaciji. Oni su tu samo da se prodaju i trne njima qrac za nama koji se nerviramo zbog svega ovoga. Uz sve to, apsolvirali smo da su kvalitetom tu negdje. Po cemu je zasluzio ovaj sto je tek dosao da ga se stavi ispred nekog ko je tu vec par godina? Izgleda zbog toga sto se on eto pobogu smilovao i dosao da pojaca nas jer mi ne mozemo bez njega pa mu zbog toga moramo zagarantovat da cemo igrat.HariTz je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:30Ne znam zašto ti je čudno što se 70% ekipe promjenilo. Pa smjena generacija se ne završava za 3-4 meča. Traje nekoliko godina, i upravo sada je trenutak kada bi trebali iskristalisati kostur ekipe. Baš ovo što su uradili ima smisla, proširili spisak na 40+ imena i hajde da probamo sve igrače i više formacija da vidimo na čemu stojimo. Rekao je i sam da se neki neće zadržati, dok će neki ipak ostati na spisku. Liga Nacija je odlična prilika za ovo + ove kvale za Mundijal, jer realno imamo minimalne šanse da bilo šta napravimo. Mi treba da ciljamo EURO 2028. (što je i sam Spahić rekao).fanatik19 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:12
Mene nije ubjedio da ima najbolje namjere iz jednog razloga a to je sto nije nastavio sa relativno uradjenom smjenom generacija od odlaska Bajevica. U periodu od 4 godine mi smo promijenili 70% ekipe koja je igrala kod Peteva i pokazala da ima kvalitet igrati za reprezentaciju sto je apsurdno. Zbog cega? O kakvom vi novom pocetku pricate covjek prekrizi 2 stopera koja imaju 15 utakmica zajedno u reprezentaciji i jos Bog zna koliko u mladim reprezentacijama Svedske da dovede Mujakica i Radeljica. Pa bolje da je Sanicanina vratio, evo igra covjek opet standardno u klubu i vec ima preko 20 utakmica za reprezentaciju, nije mu sve novo kao ovim stoperima sto se sad pozivaju. Uostalom, covjek je bio skroz korektan za reprezentaciju nego mu se nabijalo na nos sto ne igra u klubu. Kada se tek pojavio iz Vojvodina svi ste ga dizali u nebesa i stvarno je bio 1 od vecih otkrica uzimajuci u obzir cinjenicu iz koje lige i kojeg kluba je dosao i kako je igrao utakmice na najvecem evropskom nivou. Jel shvatate vi da je od odlaska Bajevica proslo bog zna koliko stopera i da je svaki skupio par nastupa i sad nas patriota Barbarez dovede jos kojeg da i oni osjete cari reprezentacije. POSTALI SMO AUTOBUSKA STANICA I TO SE VISE NECE LAKO ISKORIJENIT. Samo me zanima koji sljedeci menadzerski igrac u redu ceka da dobije poziv.
Što se tiče da je neko nekoga prekrižio.. Anel je sam prekrižio reprezentaciju. Sam si par puta izjavio da je opravdano i da je trebao da se odstrani. Znači zbog njegovih postupaka više nije tu. Zašto ti to sada smeta? Kontradiktoran si.
Što se tiče Dennisa, ne znamo šta se desilo, ne znamo ko je kako reagovao. Dok ne budemo imali više informacija, samo lupamo. Još uvijek ne vidim oficijelnu izjavu u kojoj se spominje Dennis.
Problematična je i izjava o njegovom nedostatku motivacije i da se nije trudio (da nije bio 100% na treninzima).
Zaista mi je mrsko, ali toliko izjava drugih selektora, trenera koji su izjavili slične stvari (ako ne i brutalnije) i neke igrače klupirali, odstranili iz ekipe dok se ne "dohavizaju". Ni ti, ni ja nismo na tim treninzima i ne vidimo šta se tačno desilo. Mogu da razumijem da mu je zasmetala izjava, ali, kritika je sastavni dio profesionalnog fudbala. Ako toliko voliš reprezentaciju i sveti grb, teško da te može šta izbaciti iz kolosijeka.
Pisao sam već na nekoj temi.. Da li je mogla ova izjava oko Dennisa da se malo drugačije formuliše? Moglo bi se diskutovati. Je li to razlog da dižeš nos i napuštaš reprezentaciju? Nije.
Ti i ja imamo različito mišljenje, pa se nećemo nikada složiti oko nekih stvari, ali evo, može se diskutovati bez da se neko vrijeđa i omaložava![]()
Dennis kad je tek dosao nije bio starter uvijek, Sanicanin je dobijao prednost ispred njega i momak nije A rekao dok ovi likovi upitnog morala i patriotizma kao da su bogom dani pa da moraju igrati cim dodju. Mrs u pm
-
- Kontakt:
ako ne racunamo na Ahmedhodzica, svaki od ostalih stopera bi sutra oberucke potpisali za tog prosjecnog cvajtasa.
Hansestadt je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:50ako ne racunamo na Ahmedhodzica, svaki od ostalih stopera bi sutra oberucke potpisali za tog prosjecnog cvajtasa.

Okej, ti tvrdiš da ovdje ima menadžerskih talova i da ih dovode samo da bi se prodali. To su fakat ozbiljne optužbe. Ne mogu reći da se slažem s tobom, ali vidim odakle dolazi tvoja frustracija.fanatik19 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:45
Ahmedhodzica spominjem najvise iz frustracije sto takav igrac vise nece igrati za nas. Izjava oko Dennisa je nesto preko cega nijedan igrac ne moze lako proc. Prva je stvar cinjenica da je lik medju preostalim stoperima 2. Najmladji i da je vec pokazao da ima reprezentativni kvalitet. Druga stvar, dodje neko i samo te tako ostavi po strani zbog likova koji su tu novajlije i koji nikad nece pronaci dugorocnu motivaciju kao Dennis koji mogu slobodno reci uz Dedica najemotivnije prozivljava sve ovo u reprezentaciji. Oni su tu samo da se prodaju i trne njima qrac za nama koji se nerviramo zbog svega ovoga. Uz sve to, apsolvirali smo da su kvalitetom tu negdje. Po cemu je zasluzio ovaj sto je tek dosao da ga se stavi ispred nekog ko je tu vec par godina? Izgleda zbog toga sto se on eto pobogu smilovao i dosao da pojaca nas jer mi ne mozemo bez njega pa mu zbog toga moramo zagarantovat da cemo igrat.
Dennis kad je tek dosao nije bio starter uvijek, Sanicanin je dobijao prednost ispred njega i momak nije A rekao dok ovi likovi upitnog morala i patriotizma kao da su bogom dani pa da moraju igrati cim dodju. Mrs u pm
Pominješ Saničanina već par puta.. ja nigdje nisam tog momka spomenuo. Po meni on nema kvalitet za reprezentaciju i lično mi je bilo drago kada sam vidio da ga nema na spisku.
Što se tiče Radeljića, Mujakića, Katića i ostalih.. Zašto ne u ovim utakmicama pružiti šansu svima da vidimo na čemu smo? Liga Nacija sada ima neki značaj (zbog baraža) ali ovo je uglavnom zamjena za prijateljske utakmice koje nisu imale nikakav značaj. Odrađene 4 utakmice, probani neki igrači, neki podbacili, neke smo otkrili (Katić, Bajraktarević) i idemo dalje.
Možda ti je sporan Mujakić? I meni je, mislim da nema dovoljan kvalitet, ali isto tako je igrao na neprirodnoj poziciji, tako da, ne znam koliko je fer da ga šikaniramo, ali dobro, da je bio loš, jeste.
Radeljić? Lično mi se nije svidio, ali sam vidio i neke isječke gdje je pokazao kvalitet. Možda da bude tu na spisku u slučaju povrede ili sličnog, ali po meni, nije za prvih 11.
To što neko je godinama u reprezentacji i ima duži staž.. nije nikakvo mjerilo da treba da ima zagarantovano mjesto po automatizmu.
Hajmo sačekati rasplet ove situacije da vidimo šta se tačno desilo.
Mujakica apsolutno nema nikakve potrebe probati ni u prijateljskim utakmicama.
Kako nisu menadzerski talovi? Evo nas standardni golman reprezentacije Vasilj koji je sa razlogom svakako to zbog jacine lige u kojoj standardno brani je preko istih dosao do reprezentacije. Isplivale su slike razgovora talova koji su njega ugurali u repku. Njemu i Katicu je isti menadzer, o cemu mi pricamo druze? Barbarez je javno izjavio da mu je Civic rekao da mu treba odmor od reprezentacije i da se oni ne zele nikog tek tako odrec neki period a Ahmedhodzica prekrize zauvijek zbog istog razloga tjst nakoj sto je rekao da se privremeno oprasta? Ako Sanicanin nije reprezentativni kvalitet, nisu ni Mujakic ni Radeljic. Evo Radeljic ponovo nije standardan u Rijeci kao ni prosle godine 10ak utakmica nakon Jakirovog odlaska, inace cisto da znaju pojedini prije nego kazu kako je Nihad standardan u Partizanu za razliku od Sinise da je Mujakica je u Partizan doveo isti trener kao Sanicanina i vjerovatno ce odlaskom istog dozivit sudbinu kao Sanicanin. Mujakic i Radeljic su smijesni, nivo Sanicanina ili cak malo ispod i zato preferiram ovog jer vec poznaje situaciju tu a nije pretjerano star. Katic ima reprezentativni kvalitet neupitno, ali da ga se ovako favorizuje nema smisla. Barisic svakako treba da ima prednost ispred njega jer je najmladji i jos uvijek ima prostora da dogura do lige peticeHariTz je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:57Okej, ti tvrdiš da ovdje ima menadžerskih talova i da ih dovode samo da bi se prodali. To su fakat ozbiljne optužbe. Ne mogu reći da se slažem s tobom, ali vidim odakle dolazi tvoja frustracija.fanatik19 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 12:45
Ahmedhodzica spominjem najvise iz frustracije sto takav igrac vise nece igrati za nas. Izjava oko Dennisa je nesto preko cega nijedan igrac ne moze lako proc. Prva je stvar cinjenica da je lik medju preostalim stoperima 2. Najmladji i da je vec pokazao da ima reprezentativni kvalitet. Druga stvar, dodje neko i samo te tako ostavi po strani zbog likova koji su tu novajlije i koji nikad nece pronaci dugorocnu motivaciju kao Dennis koji mogu slobodno reci uz Dedica najemotivnije prozivljava sve ovo u reprezentaciji. Oni su tu samo da se prodaju i trne njima qrac za nama koji se nerviramo zbog svega ovoga. Uz sve to, apsolvirali smo da su kvalitetom tu negdje. Po cemu je zasluzio ovaj sto je tek dosao da ga se stavi ispred nekog ko je tu vec par godina? Izgleda zbog toga sto se on eto pobogu smilovao i dosao da pojaca nas jer mi ne mozemo bez njega pa mu zbog toga moramo zagarantovat da cemo igrat.
Pominješ Saničanina već par puta.. ja nigdje nisam tog momka spomenuo. Po meni on nema kvalitet za reprezentaciju i lično mi je bilo drago kada sam vidio da ga nema na spisku.
Što se tiče Radeljića, Mujakića, Katića i ostalih.. Zašto ne u ovim utakmicama pružiti šansu svima da vidimo na čemu smo? Liga Nacija sada ima neki značaj (zbog baraža) ali ovo je uglavnom zamjena za prijateljske utakmice koje nisu imale nikakav značaj. Odrađene 4 utakmice, probani neki igrači, neki podbacili, neke smo otkrili (Katić, Bajraktarević) i idemo dalje.
Možda ti je sporan Mujakić? I meni je, mislim da nema dovoljan kvalitet, ali isto tako je igrao na neprirodnoj poziciji, tako da, ne znam koliko je fer da ga šikaniramo, ali dobro, da je bio loš, jeste.
Radeljić? Lično mi se nije svidio, ali sam vidio i neke isječke gdje je pokazao kvalitet. Možda da bude tu na spisku u slučaju povrede ili sličnog, ali po meni, nije za prvih 11.
To što neko je godinama u reprezentacji i ima duži staž.. nije nikakvo mjerilo da treba da ima zagarantovano mjesto po automatizmu.
Hajmo sačekati rasplet ove situacije da vidimo šta se tačno desilo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.