RedBlue je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:49
bvsic je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:27
Virtu4l je napisao/la: ↑16 sep 2024, 14:16
Uvijek moraš pogledati ko piše. Recimo autor tog posta je fudbalska analfabeta kakvu odavno nismo gledali. On je sad nabrijan, nafuran, nedavno je otkrio forum i sad samo štanca u tom zanosu. Već viđeno mnogo puta.
Naravno da vas mogu ugroziti, ali njihov problem je u tome što već sad kreiraju "sudije/savez" narativ koji im na kraju postane opsesija, a samim tim i ogroman teret. Utakmice protiv Borca prate kao sumanuti, samo gledaju šta će sudija uraditi, vagaju svaki faul i komentarišu, odmah
grakću na svaku 50:50 situaciju.
Ljudima koji vode klub to savršeno odgovara, tako su prošle sezone onim komičnim izlaskom sa terena skrenuli pažnju sa rezultatskog fijaska, a ovi se, naravno, primili k'o saučešće.
Nema potrebe da koristis tako rijeci "fudbalska analfabeta" nisi elokventniji, imas 60 godina i zivis na forumu. Racunaj malo dugove, starost te je vec stigla samo ti je to i ostalo da racunas (iako ti ne ide ali eto)
Sto se tice pitanja odgovorio sam na njegovo
Mislim da sam ja to napisao evo realno:
Manojlovic
Beganovic - Soldo - Meijers - Kupresak
Djordjevic-Bubanja-?
Gulisa-Renan-Keremeh
Ne racunajuci ova "pojacanja" sto su dosla i nama i borcu
Ispravi me molim te eto
Sta kazes ne racunajuci pojacanja i onda u tu svoju formaciju stavis 4 igraca koja su vam dosla sad na ljeto? Beganovic < Kvrzic(koji nam je sad rezerva jer igra Vukcevic, reprezentativac Crne Gore. Soldo < Max Celic(sad su nam oba stoper upgrade u odnosu na proslu sezonu). I ostaju gore Renan i Keremeh, s kim da ih poredim kad smo promjenili komplet navalu? Eto ti Vukovic iz prosle sezone u odnosu na Keremeha koji je dao jedan gol u prvenstvu prosle sezone je avion. Pa i Cavic ima bolju statistiku, sad nam je rezervista.
Bubanja Djordjevic redovno igraju, jesam Meijersa stavio kad je on stigao prije 5 sezona ili?
Racunam igrace koji igraju zato sam rekao pojacanja, ne mogu stavit Turkesa, Pavicica, Lulica, Despotovica, Bajde-a i ostale jer su to za sada prinove a ne pojacanja na njima je da se dokazu, jel tako?
Beganovic je najbolji desni bek lige daleko.
Renana i Keremeha (1 gol 9 assitencija prosle sezone) sam upravo stavio sto nema niko drugi, ne mogu stavit Turkesa, Despotovica