Al cuj papka "vratili klub u PL", a pokupovali sve sto su mogli. Spali na to da menadzer kupuje za njih utakmice, pa to i dalje nema stida lupati gluposti.
I dalje ne moze da shvati ili prihvati da ih ljudi nisu htjeli od samog pocetka, zasto tad nisu odstupili? Zasto?
Zna li da je i taj iz Glogove vratio klub u PL, bio 2. na tabeli, igrao finale kupa i Evropske utakmice?
Opet pitam, zasto bas sad odlazite, pizde? Zato jer ste zadnji na tabeli, od 6 utakmica imate 2 boda, jer su sve omladinske selekcije ponajgore ove sezone, jer je propala laz za natkrivanje Zapada, jer se nema para, jer se totalno promasilo sa selekcijom igraca i izborom trenera? Zar to nije pacerski, neodgovorno, ispadaju luzeri. Ali jok, oni sad zele da ih se pamti kao mucenike, vratili ekipu u PL, nema dugova (nema veze sto se nema para ni za sta).
I ne znam da je vecina ovdje striktno pritivala Azmira, zaista se ne sjecam. Cak dosta nas ima jasno misljenje i razmisljanje o Azmiru, prvi mislim da nema kapacitet za nesto veliko sa Slobodom, ne u onom obimu kao ranije, nego ce to biti jos jednu puko tavorenje.
Povratak na stadion? Ni u najboljim izdanjima mi nismo punili stadion, nismo takva sredina, da slicajno rekoh ne bi ovakvi luzeri sutra spocitavali nam zasto sad nismo na stadionu kad su ovi otisli (ako odu).
Mrš
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤