FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la baboedindzeko09 » 15 sep 2024, 21:13

klasik je napisao/la:
15 sep 2024, 16:21
DamirT je napisao/la:
15 sep 2024, 16:06
Koji u21 igrac nam je igrao jucer kad je izasao Beganovic? Racuna li se Zlibanovic u to pravilo posto nije iz BiH?
Valjda ima i nase drzavljanstvo, ispali bi pravo glupi ako nema i da izgubimo utakmicu zbog toga
Na TM nema, a zar mora biti naš državljanin da se računa? Ako mora, onda bi mogli biti u problemu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 sep 2024, 21:20

baboedindzeko09 je napisao/la:
15 sep 2024, 21:13
klasik je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
15 sep 2024, 16:06
Koji u21 igrac nam je igrao jucer kad je izasao Beganovic? Racuna li se Zlibanovic u to pravilo posto nije iz BiH?
Valjda ima i nase drzavljanstvo, ispali bi pravo glupi ako nema i da izgubimo utakmicu zbog toga
Na TM nema, a zar mora biti naš državljanin da se računa? Ako mora, onda bi mogli biti u problemu.
Ma ovo je 0-3. Mora biti igrac iz BiH...

Evo pisu na PL temi da ima nase drzavljanstvo, mada nesto ne vjerujem u to. Qurate smo mi srece.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 sep 2024, 21:24

slika
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 sep 2024, 21:28

Dobro je makar to nisu syebali.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 15 sep 2024, 21:29

DamirT je napisao/la:
15 sep 2024, 21:20
baboedindzeko09 je napisao/la:
15 sep 2024, 21:13
klasik je napisao/la:

Ma ovo je 0-3. Mora biti igrac iz BiH...

Evo pisu na PL temi da ima nase drzavljanstvo, mada nesto ne vjerujem u to. Qurate smo mi srece.
Ima covjek nase papire polako sta odmah panika
Sloboda je moja nacija

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 16 sep 2024, 09:16

Jel danas taj dan?
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 sep 2024, 11:18

Nema potrebe da bilo ko vise dolazi, imamo mlade i potentne ljude u upravljackim strukturama, samo neznamo da li su jos zastupljeni ovi od Sejdica i Fincija, imamo mladog direktora, mladog sportskog direktora, mladog trenera, igraca toliko dovoljno da bi cak i neki azil pozavidio na broju, desetak njih koji za godinu dana imaju tek nekoliko odigranih utakmica mogu poslati i na posudbu u okolne klubove a i ne moraju, mogu to raditi i u Slobodi, zbod toga su i dovedeni. Nema potrebe da zamjeramo nekom Aci i njegovim dizacima ruku, ljudi su sve obezbjedili da bi im i folklorno drustvo iz Pozarnice moglo pozavidjeti. Bilo bi steta da odu, izgubili bi i insjdera da nas obraduje sa dolascima Petra Kunica i slicnih. Oni samo trebaju ovo izgurati do kraja, do federelne pa da im cestitamo i njima i njihovom mentoru.
🔴⚫️

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 16 sep 2024, 11:46

slika
Nadam se da su ga dobro održavali...❤️🖤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 sep 2024, 13:58

Njih ni avionom da ih prevezis nece pomoci, njima treba onaj autobus harmonika ako to jos postoji, djaba kad ni Florentino Perez nebi mogao ovo spasiti, sto jedna budala napravi sto pametnih ne ispravi....ono se naslo igrati predsjednika Slobode, vavju volime te, ostani djubre do kraja.
🔴⚫️

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 16 sep 2024, 19:01

Šta se dešava kod najneuspjesnijih upravitelja u 105 g kluba ?
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 16 sep 2024, 19:07

19. Skupština. Izbor predsjednika UO, Azmira Husića sa njegovom većinom u skupštini. Eto, tražili ste čovjeka sa parama, došao čovjek sa parama. Tražili ste da se pita onaj ko ulaže, pitat će se onaj ko ulaže, imati će većinu svoju u skupštini.

Mislim da je sad ispunjeno sve što je ogromna većina ovdje tražila. Zato sad svi na stadion i odraditi svoj dio posla. Ulaznice, posjeta, fanshop...

Atmosfera je sad vrlo važna, a ako je ne promijene navijači koji su sad dobili sve što su htjeli, ne znam ko će i kad će.

Naravno, ako ponovo dobijemo milionski porezni dug, slučajeve poput Kostića i Fatića, Karića... Provokacije, prozivanja, prijetnje i ucjene, ponižavanje od biznismena iz Glogove, znat ćemo ko je to tražio. Navijači. Tražili-dobili, sad uživajte, koliko će to potrajati vidjet ćemo, za posljedice recite, mi smo ovo tražili.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 16 sep 2024, 19:10

I nek negdje ostane zapisano da su najneuspješniji čelnici kluba, klub vratili u PL, donijeli omladinski trofej nakon ko zna koliko godina, uzeli licencu na prvostepenoj, riješili ko zna koliko blokada i kratkoročnih potraživanja, potpisali sporazum sa Suljićem, plaćali proslave i pripreme iz svojih džepova i još mnogo toga. Kokuzi, uhljupi i grobari. Oni koji su tu 9 mjeseci, a krivi su za 104 godine.

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 16 sep 2024, 19:23

simonknows je napisao/la:
16 sep 2024, 19:07
19. Skupština. Izbor predsjednika UO, Azmira Husića sa njegovom većinom u skupštini. Eto, tražili ste čovjeka sa parama, došao čovjek sa parama. Tražili ste da se pita onaj ko ulaže, pitat će se onaj ko ulaže, imati će većinu svoju u skupštini.

Mislim da je sad ispunjeno sve što je ogromna većina ovdje tražila. Zato sad svi na stadion i odraditi svoj dio posla. Ulaznice, posjeta, fanshop...

Atmosfera je sad vrlo važna, a ako je ne promijene navijači koji su sad dobili sve što su htjeli, ne znam ko će i kad će.

Naravno, ako ponovo dobijemo milionski porezni dug, slučajeve poput Kostića i Fatića, Karića... Provokacije, prozivanja, prijetnje i ucjene, ponižavanje od biznismena iz Glogove, znat ćemo ko je to tražio. Navijači. Tražili-dobili, sad uživajte, koliko će to potrajati vidjet ćemo, za posljedice recite, mi smo ovo tražili.
Oooo kako mi se peres samo sa tim izlizanim frazama :D
Yebo li te Azmir u pakas i ti njega :puke:
Niko nije trazio da se klub da Azmiru, nego da se(vecinom)radi na mogucnosti da se ima barem sistem poput Sarajeva, gdje ce bit MOGUCE, ZAKONSKI da imamo investitora koji bi pazi sada,PO ZAKONU I STATUTU KLUBA, morao ispunjavati neke kriterije ipak da bi preuzeo klub. Velika je razlika izmedju ovog, i onog sto ti pises.
Nista vi niste vise niti bolje ursdili nego svaka druga "uprava "sto se hvalila da je radila. Kako ste radili vidicemo kada pocnu koverte sa suda pristizat.
A jednom nogom smo vec u federalnoj, gdje se finansijski ponistava sve i da jeste nesto uradili.
Treba nam jaca ekipa od one 2015-2016 da ostsnemo samo u ligi. Bas vam hvala

Bosanac1997
Kontakt:

Post Postao/la Bosanac1997 » 16 sep 2024, 19:40

Ne razumijem zasto moderatori tolerisu ovoga konja da jos pise na temi.Najgori start u historiji,on prica o necemu sto nema veze sa realnoscu.
Svi ti navijaci zguze staru bilmezu jedan.
Izvinjavam se svim normalnim navijacima,ali moro sam mu na ovaj nacin napisati.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 sep 2024, 19:49

Bosanac1997 je napisao/la:
16 sep 2024, 19:40
Ne razumijem zasto moderatori tolerisu ovoga konja da jos pise na temi.Najgori start u historiji,on prica o necemu sto nema veze sa realnoscu.
Halo sta vrijedjate i spominjete matere, ako nemas sta normalno reci onda ti je bolje nemoj nista. Ako si frajer smijes li to u lice reci ili si samo preko tastature jak? Sta glumite tu bezveze, covjek je iznio ono sto je trebalo sa se kaze i sta je problem,
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 16 sep 2024, 19:50

:rol:
Bosanac1997 je napisao/la:
16 sep 2024, 19:40
Tebi sam rekao nešto mišu, kad mi ostaviš kontakt privatno dalje ćemo riješit :)

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 16 sep 2024, 19:50

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
Zadnja izmjena: montolivo18, dana/u 16 sep 2024, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 16 sep 2024, 19:51

simonknows je napisao/la:
16 sep 2024, 19:07

Pa ti si džon obraz i osim sto si bezobrazan kao i taj tvoj šef malo si i priglup. Tako ste Slobodu uništili za kratko vrijeme da nikad niko taj podvig neće ponoviti. Niti smo mi koga tražili niti priželjkivali. Samo da vi “dobročinitelji” odyebete za sva vremena i ne približite se nikad. Ostaje upisano da ste najlosija garnitura od 1919 do danas. Prvi tim, kadeti , juniori sve je na začelju a jedini uspjeh sto ste ostali na čelu poreznih dužnika
Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 16 sep 2024, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 sep 2024, 19:52

Al cuj papka "vratili klub u PL", a pokupovali sve sto su mogli. Spali na to da menadzer kupuje za njih utakmice, pa to i dalje nema stida lupati gluposti.
I dalje ne moze da shvati ili prihvati da ih ljudi nisu htjeli od samog pocetka, zasto tad nisu odstupili? Zasto?
Zna li da je i taj iz Glogove vratio klub u PL, bio 2. na tabeli, igrao finale kupa i Evropske utakmice?

Opet pitam, zasto bas sad odlazite, pizde? Zato jer ste zadnji na tabeli, od 6 utakmica imate 2 boda, jer su sve omladinske selekcije ponajgore ove sezone, jer je propala laz za natkrivanje Zapada, jer se nema para, jer se totalno promasilo sa selekcijom igraca i izborom trenera? Zar to nije pacerski, neodgovorno, ispadaju luzeri. Ali jok, oni sad zele da ih se pamti kao mucenike, vratili ekipu u PL, nema dugova (nema veze sto se nema para ni za sta).

I ne znam da je vecina ovdje striktno pritivala Azmira, zaista se ne sjecam. Cak dosta nas ima jasno misljenje i razmisljanje o Azmiru, prvi mislim da nema kapacitet za nesto veliko sa Slobodom, ne u onom obimu kao ranije, nego ce to biti jos jednu puko tavorenje.
Povratak na stadion? Ni u najboljim izdanjima mi nismo punili stadion, nismo takva sredina, da slicajno rekoh ne bi ovakvi luzeri sutra spocitavali nam zasto sad nismo na stadionu kad su ovi otisli (ako odu).

Mrš
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 sep 2024, 19:52

Hoćemo li kao nekad, vrijeme je... :kafa:

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.