FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
To bi bilo to. Neću pljuvati ove ljude iz uprave; imali su i dobrih poteza, prvenstveno što su riješili problem s 900.000 KM. Međutim, imali su i dosta loših poteza kad je u pitanju sportski segment, transfer politika i dovođenje Merdovića, Lelića, Mućaja, Cvijanovića i Haračića. Također, ne možeš otpustiti trenera 7 dana prije početka lige, ma kakav on bio. Nalić, ako ništa drugo, barem nije lošiji trener od Maksimovića. Zatim, dovođenje sportskog direktora i, kako neki kažu, davanje velike plate. Ne znam, toliko godina smo mogli bez SD-a, mogli smo i sada. Nakon toga, SD angažuje "pojačanja" u vidu Kunića, Šere i Dubačkića. Što se tiče Azmira, treba mu ukazati na greške. Govorio je kako je cilj podići klub bez stvaranja novog duga, pa ćemo vidjeti šta će biti. Sad povratka nema.
Ma dok ne bude zvanicno ,za mene nema od toga nista.
Drugo, moramo svatiti nekoliko stvari.
Vjerovatno smo ispali, pojacanja nema do pauze, totalno su nas unistili Aco i jarani.
Totalni promasaj u pojacanjima, treneru, komplet sportskom segmentu.
Da ne bude poslije eno ispadosmo zbog kineskih kladionica.
Stati, podvuci crtu, i praviti planove 3-5 god a ne daj sada odma daj pa onda seljak iz glogove blabla.
Ono sto mene boli kao Tuzlaka, kao Fukaru je 150 Army,i 25 Fukara na tribinima. Odron.
Drugo, moramo svatiti nekoliko stvari.
Vjerovatno smo ispali, pojacanja nema do pauze, totalno su nas unistili Aco i jarani.
Totalni promasaj u pojacanjima, treneru, komplet sportskom segmentu.
Da ne bude poslije eno ispadosmo zbog kineskih kladionica.
Stati, podvuci crtu, i praviti planove 3-5 god a ne daj sada odma daj pa onda seljak iz glogove blabla.
Ono sto mene boli kao Tuzlaka, kao Fukaru je 150 Army,i 25 Fukara na tribinima. Odron.
Krenem mu odgovoriti ali vidim vec ste sve izlistali 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Hvala na svemu i sretno u daljim karijerama. Uradili su dobrih stvari, ali definitivno i losih u ovih 8-9 mjeseci.
Bez da ikoga okrivljavam, ali sada kad je usla voda u usi i kad se vrlo vjerovatno ispada, mogu svi uci u klub, pa cak i taj Azmir radi kojeg je A.J. napisao cuvenu recenicu "ko te yebao jednom, yebat ce te opet".
Bez da ikoga okrivljavam, ali sada kad je usla voda u usi i kad se vrlo vjerovatno ispada, mogu svi uci u klub, pa cak i taj Azmir radi kojeg je A.J. napisao cuvenu recenicu "ko te yebao jednom, yebat ce te opet".

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
montolivo18 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:53To bi bilo to. Neću pljuvati ove ljude iz uprave; imali su i dobrih poteza, prvenstveno što su riješili problem s 900.000 KM. Međutim, imali su i dosta loših poteza kad je u pitanju sportski segment, transfer politika i dovođenje Merdovića, Lelića, Mućaja, Cvijanovića i Haračića. Također, ne možeš otpustiti trenera 7 dana prije početka lige, ma kakav on bio. Nalić, ako ništa drugo, barem nije lošiji trener od Maksimovića. Zatim, dovođenje sportskog direktora i, kako neki kažu, davanje velike plate. Ne znam, toliko godina smo mogli bez SD-a, mogli smo i sada. Nakon toga, SD angažuje "pojačanja" u vidu Kunića, Šere i Dubačkića. Što se tiče Azmira, treba mu ukazati na greške. Govorio je kako je cilj podići klub bez stvaranja novog duga, pa ćemo vidjeti šta će biti. Sad povratka nema.
Taj dug od 900k bit ce rijesen kada se isplati zadnja rata .
To ostaje novoj upravi i narednim upravama da to isplacuju,tako da je dug sve samo ne rijesen.
I zasto se ceka sa otkazom Zebi i treneru,ili oni odgovaraju da preko njih menadzeri kroje sastav.
Maksimović ti je sa Vicon kum,i jako su dobri i to je referenca,koja ga je dovela i održava ga tu...Bosanac1997 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:46montolivo18 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:53To bi bilo to. Neću pljuvati ove ljude iz uprave; imali su i dobrih poteza, prvenstveno što su riješili problem s 900.000 KM. Međutim, imali su i dosta loših poteza kad je u pitanju sportski segment, transfer politika i dovođenje Merdovića, Lelića, Mućaja, Cvijanovića i Haračića. Također, ne možeš otpustiti trenera 7 dana prije početka lige, ma kakav on bio. Nalić, ako ništa drugo, barem nije lošiji trener od Maksimovića. Zatim, dovođenje sportskog direktora i, kako neki kažu, davanje velike plate. Ne znam, toliko godina smo mogli bez SD-a, mogli smo i sada. Nakon toga, SD angažuje "pojačanja" u vidu Kunića, Šere i Dubačkića. Što se tiče Azmira, treba mu ukazati na greške. Govorio je kako je cilj podići klub bez stvaranja novog duga, pa ćemo vidjeti šta će biti. Sad povratka nema.
To ostaje novoj upravi i narednim upravama da to isplacuju,tako da je dug sve samo ne rijesen.
I zasto se ceka sa otkazom Zebi i treneru,ili oni odgovaraju da preko njih menadzeri kroje sastav.
Super druže.simonknows je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:0719. Skupština. Izbor predsjednika UO, Azmira Husića sa njegovom većinom u skupštini. Eto, tražili ste čovjeka sa parama, došao čovjek sa parama. Tražili ste da se pita onaj ko ulaže, pitat će se onaj ko ulaže, imati će većinu svoju u skupštini.
Mislim da je sad ispunjeno sve što je ogromna većina ovdje tražila. Zato sad svi na stadion i odraditi svoj dio posla. Ulaznice, posjeta, fanshop...
Atmosfera je sad vrlo važna, a ako je ne promijene navijači koji su sad dobili sve što su htjeli, ne znam ko će i kad će.
Naravno, ako ponovo dobijemo milionski porezni dug, slučajeve poput Kostića i Fatića, Karića... Provokacije, prozivanja, prijetnje i ucjene, ponižavanje od biznismena iz Glogove, znat ćemo ko je to tražio. Navijači. Tražili-dobili, sad uživajte, koliko će to potrajati vidjet ćemo, za posljedice recite, mi smo ovo tražili.
Neka idu, ne vratili se nikad.
Biće bolje.
Biće, jer gore ne moze.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Zoran Mamic prica se bi mogao biti novi trener opet kazem PRICA SEBosanac1997 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:46montolivo18 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:53To bi bilo to. Neću pljuvati ove ljude iz uprave; imali su i dobrih poteza, prvenstveno što su riješili problem s 900.000 KM. Međutim, imali su i dosta loših poteza kad je u pitanju sportski segment, transfer politika i dovođenje Merdovića, Lelića, Mućaja, Cvijanovića i Haračića. Također, ne možeš otpustiti trenera 7 dana prije početka lige, ma kakav on bio. Nalić, ako ništa drugo, barem nije lošiji trener od Maksimovića. Zatim, dovođenje sportskog direktora i, kako neki kažu, davanje velike plate. Ne znam, toliko godina smo mogli bez SD-a, mogli smo i sada. Nakon toga, SD angažuje "pojačanja" u vidu Kunića, Šere i Dubačkića. Što se tiče Azmira, treba mu ukazati na greške. Govorio je kako je cilj podići klub bez stvaranja novog duga, pa ćemo vidjeti šta će biti. Sad povratka nema.

-
- Kontakt:
mirza24 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 22:16Zoran Mamic prica se bi mogao biti novi trener opet kazem PRICA SEBosanac1997 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 21:46montolivo18 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:53To bi bilo to. Neću pljuvati ove ljude iz uprave; imali su i dobrih poteza, prvenstveno što su riješili problem s 900.000 KM. Međutim, imali su i dosta loših poteza kad je u pitanju sportski segment, transfer politika i dovođenje Merdovića, Lelića, Mućaja, Cvijanovića i Haračića. Također, ne možeš otpustiti trenera 7 dana prije početka lige, ma kakav on bio. Nalić, ako ništa drugo, barem nije lošiji trener od Maksimovića. Zatim, dovođenje sportskog direktora i, kako neki kažu, davanje velike plate. Ne znam, toliko godina smo mogli bez SD-a, mogli smo i sada. Nakon toga, SD angažuje "pojačanja" u vidu Kunića, Šere i Dubačkića. Što se tiče Azmira, treba mu ukazati na greške. Govorio je kako je cilj podići klub bez stvaranja novog duga, pa ćemo vidjeti šta će biti. Sad povratka nema.
I zasto se ceka sa otkazom Zebi i treneru,ili oni odgovaraju da preko njih menadzeri kroje sastav.![]()

-
- Kontakt:
Znaci hebo je glogovac ove iz OZU??Najgora i najnesposobnija uprava u 105 god bitisanja kluba...Sretno novoj upravi ko god bio a ovima usljama bez stida i obraza sto dalje kuca od Slobode,nek se hvataju rukometa,viršli i minđusa u uhu!!Jos ako je istina da su nabili jos poreznog duga onda su odron pravi.Hitman22 je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:51Pa ti si džon obraz i osim sto si bezobrazan kao i taj tvoj šef malo si i priglup. Tako ste Slobodu uništili za kratko vrijeme da nikad niko taj podvig neće ponoviti. Niti smo mi koga tražili niti priželjkivali. Samo da vi “dobročinitelji” odyebete za sva vremena i ne približite se nikad. Ostaje upisano da ste najlosija garnitura od 1919 do danas. Prvi tim, kadeti , juniori sve je na začelju a jedini uspjeh sto ste ostali na čelu poreznih dužnikasimonknows je napisao/la: ↑16 sep 2024, 19:0719. Skupština. Izbor predsjednika UO, Azmira Husića sa njegovom većinom u skupštini. Eto, tražili ste čovjeka sa parama, došao čovjek sa parama. Tražili ste da se pita onaj ko ulaže, pitat će se onaj ko ulaže, imati će većinu svoju u skupštini.
Mislim da je sad ispunjeno sve što je ogromna većina ovdje tražila. Zato sad svi na stadion i odraditi svoj dio posla. Ulaznice, posjeta, fanshop...
Atmosfera je sad vrlo važna, a ako je ne promijene navijači koji su sad dobili sve što su htjeli, ne znam ko će i kad će.
Naravno, ako ponovo dobijemo milionski porezni dug, slučajeve poput Kostića i Fatića, Karića... Provokacije, prozivanja, prijetnje i ucjene, ponižavanje od biznismena iz Glogove, znat ćemo ko je to tražio. Navijači. Tražili-dobili, sad uživajte, koliko će to potrajati vidjet ćemo, za posljedice recite, mi smo ovo tražili.
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
S konja na magarca. Koliko god Aco i co radili neki dobar poso, a sportski katastrofa azmir nije za nas klub….
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Neka je nama navijacima i treba to, imat ce vecinu u skupstini i moze izglasat za bilo sta npr mijenjanje grba, imena pa mozda i fuzije sa Slogom, sve moze i imat ce vecinu, momci odstupili zbog svojih porodica i zele na miru da zive dalje
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma nece mjenjati to, nemojte ici iz krajnosti u krajnost.
Sad nek se djela pokazu **** pricu vise, kupite clanske.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Samo sam cekao kada ce krenut sa tim,boje, grb,fuzija
Kao prvo nista nije zvanicno, ok prica se,ali de malo sabura.
Zna i on dobro sta moze, a sta ne moze proc.

Kao prvo nista nije zvanicno, ok prica se,ali de malo sabura.
Zna i on dobro sta moze, a sta ne moze proc.
Pa ovaj trenutni grb je koliko se sjecam on i stavio.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Ugasit će nam klub , a taman to Aco krenuo lagano carsijski!
Hej kakav smiješan spin , sve smo te finte čuli već davno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Beduin
- Kontakt:
Jest bot krenuo sa tripovima, eto odmah mijenjanje grba i slicne gluposti, a nema pojma da je 2015. promijenjen i postavljen trenutni grm izglasavanjem u Skupstini, ako me sjecanje dobro sluzi. Pod cijom tadasnjom palicom?
Prpa, nema vise sendvica, kmeee?
Prpa, nema vise sendvica, kmeee?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.