Uredno odgovoriotaurunum je napisao/la: ↑17 sep 2024, 14:09prvo odgovori na pitanja koja ti forumasi iznad postavljaju pa se onda u dalju raspravu ubacuj.TeaM87 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:58O kakvom ti fizickom obracunavanju pricas? O pokusaju mozemo pricati, ali nikakvog kontakta nije doslo sa protivnickim igracem. Pa veci ti je problem ako pogodis protivnickog igraca kamenom/upaljacem sa tribine nego ovaj pokusaj fizickog napadanja, jer do kontakta nije doslo.taurunum je napisao/la: ↑17 sep 2024, 13:52e cuj uslovna![]()
![]()
Umjesto 10 utakmica suspenzije stadiona i 100,000KM novcane kazne, nagrade ti upade u teren i fizicko obracunavanje s gostujucom ekipom, ne jednog nego dvojice navijaca.
Ovo je presedan u svijetu fudbala, nadam se da ce tuzilastvo istraziti ove nelogicne radnje i odluke dva politicka projekta, nsbih i nk zeljescar. Nadam se da ce i sindikat profesionalnih fudbalera odraditi svoj posao i svu dokumentaciju poslati UEFA-i u cilju zastite svojih klijenata i svakog buduceg narusavanja sigurnosti.
Za opstanak u ligi dali ste guzice
mrs u kavez vicine kujice!
Pogodili lika flasom, uletili u teren i trce ka protivnickim igracima, ovi bjeze prema svlacionici da bi sacuvali glavu i kaze nije bilo obracuna![]()
Znaci da je rafalao po igracima i nikog ne pogodi, ne bi takodje bilo kazne jer nije nikog ubio, nije bilo kontakta
Koji tumor za oci![]()

Nadam se da ce i meni neko odgovoriti sa argumentima jer ja iste imam