Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nek se Peljto nama pitarima napushi qurca. Pichka prodana.
Bar nece derbi suditi da isti opet ne upropasti time da on mora biti glavni akter utakmice.
Bar nece derbi suditi da isti opet ne upropasti time da on mora biti glavni akter utakmice.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Je li Sabrija kažnjen ili sudija iz VAR sobe koji je bio tu utakmicu?
-
TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 sep 2024, 13:58Da li Njegomirovic suspendovan poslije vase utakmice sa Igmanom, prosle sezone?

nevjerovatno majke mi
FKŽ !
-
- Kontakt:
Eto vam Peljto, jeebo vas peljto.. najbolji sudija be i ha
Je li?
O penalima mozemo diskutirati i to u dvije situacije u korist Zrinje i jednu u korist Borca.
Ali jako je zabimljivo da nitko nije ni spomenuo navodni faul Zrinjskog kod gola?Zato jer ga nije ni bilo .
Zašto nitko nije spominjao taj faul do danas i stručnjaka iz komisije
Presmiješno.Uzeli ste bod ,zasluženo po igri i to ne sporim ali ovo vaše kmečanje nakon svih lakrdija prošle sezone i spominjanje Zrinjskog u istom kontekstu od strane ovih kompleksaša koji još ne mogu doći sebi od onih -30 ili -28 na kraju sezone ,e to je već za izučavanje i sociološka i psihološka promatranja.Kompleksi su čudo.
Volim Mostar pa makar i vaki
- feniksptica
- Kontakt:
Jasna je namjera. FK Borac je pi.zda od kluba koja nema hrabrosti hrabro se pofajtat nego koristi ovakve mogućnosti..
To je ta "njihova" cuvena i nadaleka poznata hrabrost
I navijaci su pi.zde kad im je ovo ok..kurcina od sportskih gledatelja i navijaca.
I navijaci su pi.zde kad im je ovo ok..kurcina od sportskih gledatelja i navijaca.

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Od riječi do riječi tačno.feniksptica je napisao/la: ↑18 sep 2024, 15:23Jasna je namjera. FK Borac je pi.zda od kluba koja nema hrabrosti hrabro se pofajtat nego koristi ovakve mogućnosti..
I navijaci su pi.zde kad im je ovo ok..kurcina od sportskih gledatelja i navijaca.![]()

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Jesu sa po 2 utakmice jel su im samo jednu gresku uvidjeli ovaj penal koji nije sviran za Slobodu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo treba okaciti na svaku stranicu teme, nek se zna s kim svi imamo poslaVirtu4l je napisao/la: ↑18 sep 2024, 14:14Ovaj penal je nešto najkomičnije ikada dosuđeno u ovoj ligi, a bilo je svašta,TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 sep 2024, 13:58Da li Njegomirovic suspendovan poslije vase utakmice sa Igmanom, prosle sezone?
FKŽ !
To materi.Simpatizer je napisao/la: ↑18 sep 2024, 14:46K' nozi!![]()
Zalizani dolijao.
Komentatori picke nikad nista da kazu live
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pa smiješ li ti live nešto svom poslodavcu reći? Odmah ili dobiješ po ušima ili papire.
Eno ona emisija na Areni sa Nedimom i onim Sanelom (i Kaljancem) - nekad ih Nedim i/ili Kaljanac ujede za neke odluke - tačno vidiš kako Gabela propada u zemlju što su ga to pitali ili što su "prozvali" Arenu - ide izbjegavanje teme/pitanja - pravi se mrtav. Mora čovjek da sačuva posao.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ja ne znam, sto je ljudima tesko priznati, da je Peljto bio bas los, katastrofalno vodjenje utakmice, plus 2 velike greske koje su direktno uticale na rezultat( nedosudjen penal za Borac i kasnije penal i za Zrinjski).
Sto se tice sudjenja, volio bih da sve sudije sude, kao sto je sudio Antonio Tomic, onu utakmicu Radnik vs Igman. Covjek pustio da se igra fudbal, bez ubijanja tempa(sviranja svakog moguceg kontakta) i zelje da sudija bude u centru paznje. Kad igraci pretjeraju, lik sankcionise i to je to, ljepota bilo gledati utakmicu.
Sto se tice sudjenja, volio bih da sve sudije sude, kao sto je sudio Antonio Tomic, onu utakmicu Radnik vs Igman. Covjek pustio da se igra fudbal, bez ubijanja tempa(sviranja svakog moguceg kontakta) i zelje da sudija bude u centru paznje. Kad igraci pretjeraju, lik sankcionise i to je to, ljepota bilo gledati utakmicu.
Da vidim sudiju koji neće svaki mogući kontakt svirati za Borac - odmah mu je suspenzija na minimalno 6 utakmica. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Jeebo te Borac, pa i Borac i Zrinjski je zakinuo za po penal, plus jos odluka nekih. I sta se hvatate svi proslosti, evo poceli su cjepati po usima svakog ko kiksa. Neka nastave ovako citave sezone, makar i na stetu Borca odluke bile, neka ih cijepaju. Ja sam prvi za to da ova sezona bude postena i da prvi bude najbolja ekipa.
-
- Kontakt:
Kad se Borac malo osteti tj kad se svira ujednaceno odma detaljno obrazloze i suspenduju sudiju prvi put od kad je Vico tu. Zasto pvako drtaljno nisu nase tekme u BL obrazlozili ili na Kosevu i doticna vanago suspendovali vec ni jedne rijeci o tome?
LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑18 sep 2024, 16:27Jeebo te Borac, pa i Borac i Zrinjski je zakinuo za po penal, plus jos odluka nekih. I sta se hvatate svi proslosti, evo poceli su cjepati po usima svakog ko kiksa. Neka nastave ovako citave sezone, makar i na stetu Borca odluke bile, neka ih cijepaju. Ja sam prvi za to da ova sezona bude postena i da prvi bude najbolja ekipa.
Ovo je odluka usmjerena direktno protiv Peljte, bez obzira što VAR soba nije intervenisala kod situacije iz prvog poluvremena kada je trebao biti dosuđen penal za Borac, oni su kaznili njega. Možda bi promijenio odluku da su ga pozvali iz VAR sobe, ali nisu. On se u takvim situacijama oslanja na VAR.
Zašto Topalović, pomoćnici i trojka iz VAR sobe nisu kažnjeni za lakrdiju na utakmici Sloboda - Velež? Ovo sam ti napomenuo čisto da vidiš na se ne cijepaju svi po ušima kako kažeš.
Sezona već sad nije poštena, utakmice Zrinjski - Posušje, Zrinjski - Borac i recimo Sloboda - Velež su sve samo nisu regularne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sabrija i ostali su dobili dvije utakmice kazne.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, supervizor i 28 gostiju.