Dedić izlazi previsoko, i primjetio sam da mu se, pretpostavljam, mrsko vraćati nazad. Evo recimo sad ga nema uopšte ispred svog gola, niti vidim da trči da pokuša šta spasiti.
Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
Jao šta im ljudi rade 

Dedić izlazi previsoko, i primjetio sam da mu se, pretpostavljam, mrsko vraćati nazad. Evo recimo sad ga nema uopšte ispred svog gola, niti vidim da trči da pokuša šta spasiti.
A šta bi boga ti napravio i da se vratio nazad? Lik dodao loptu napadaču pred golmanom.Coolpanda24 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 20:05Jao šta im ljudi rade
Zadnja izmjena: JonSnow, dana/u 18 sep 2024, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Znas sveCoolpanda24 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 20:01Otprilike i ja takav utisak stičem. Kad pogledaš, svi njegovi su otišli dalje (Pavlović, Sučić), samo on ostade "zarobljen". Baš me interesuje kako su ga uspjeli zarobiti da ne ode, definitivno je bio spreman za idući korak.NoDi80 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 19:56Malo izgleda zasicen i nezadovoljanCoolpanda24 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 19:45Na ovakvim utakmicama čovjek se tačno zapita da li on fakat ima toliki kvalitet ili je samo izvikan. Lako je biti najbolji desni bek austrijske bundeslige, ali čim su "nepoznati" protivnici, druga je priča.
Drag mi je momak, fajter je i ima šlifa, ali možda je prenapuhan hajp oko njega. Nadam se da griješim, volio bih da sutra bude WC player.
Mnogi su otisli, a on ostao jos ga saltaju s desnog beka na lijevi, s lijevog na stopera…
Drago mi je da je Hamzic na klupi i siguran sam da ce dobiti uskoro sansu u Bundesligi ili kupu Austrije
Za Salku vidjeh da je branio danas u Youth league protiv Sparte.
Jeste Salko branio za mlade dobili 2:3 i odmah dosao u prvi tim na klupu
Sigurno momak koji je porjekat Salzburga, a ni ovaj golman nije nesto drugi gol smijesan
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ma brate, izuzmi Salzburga i donekle ovaj Sturm, mozda Rapid. Smijesna liga. Pa nasi klubovi redovono igraju egal utakmice na prijateljskim protiv timova iz srednje/donjeg dijela tabele. Ko iole ozibljno razmislja o svojoj karijeri nakon 21 ne smije vise ostati u ovoj ligi. Sezona-dvije i moras ici dalje gdje je jaca konkurencija.
-
- Kontakt:
Ovaj golman došao i odmah mu dali kapitensku traku, to mi je baš bilo čudno. Schlager im je povrijeđen, nadam se da će se uskoro vratiti.NoDi80 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 20:07Znas sveCoolpanda24 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 20:01Otprilike i ja takav utisak stičem. Kad pogledaš, svi njegovi su otišli dalje (Pavlović, Sučić), samo on ostade "zarobljen". Baš me interesuje kako su ga uspjeli zarobiti da ne ode, definitivno je bio spreman za idući korak.
Za Salku vidjeh da je branio danas u Youth league protiv Sparte.
Jeste Salko branio za mlade dobili 2:3 i odmah dosao u prvi tim na klupu
Sigurno momak koji je porjekat Salzburga, a ni ovaj golman nije nesto drugi gol smijesan
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa kako da se vrati ovaj išarani štoper poklonio ovom loptu da zabije pred golomCoolpanda24 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 20:05Jao šta im ljudi rade
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Ma u pravu si, svakako. Moj komentar je bio više na generalnom nivou da ide previsoko i da ga često nema pred golom da čuva svoj prostor.JonSnow je napisao/la: ↑18 sep 2024, 20:07A šta bi boga ti napravio i da se vratio nazad? Lik dodao loptu napadaču pred golmanom.Coolpanda24 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 20:05Jao šta im ljudi rade
Jedna od lošijih njegovih partija s dosta pogrešnih pasova, loših prijema, čitanja igre...valjda popravi dojam do kraja utakmice.
Ljudi se ne mogu sastaviti na terenu.
Ljudi se ne mogu sastaviti na terenu.
-
- Kontakt:
Išarani stoperbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 20:10Pa kako da se vrati ovaj išarani štoper poklonio ovom loptu da zabije pred golomCoolpanda24 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 20:05Jao šta im ljudi rade

Poenta je sto je svaki igrac Salzburga veceras odigrao tako, pa cak i Stefan Bajcetic koji je jedan period karijere bio starter u Liverpulu
-
- Kontakt:
Jeste, i njemu i Clarku. STa ce trener kad nema koga stavit. 2 standardna veznjaka su mu povrijedjenaCoolpanda24 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 20:24Mislim da je ovo Bajceticu debi, sta je odradio s ekipom mozda 10 treninga, ako i toliko.
Bosnjo bi ureko i Haalanda dizanjem u zvijezde. 
Bojim se da je ovo ljeto trebao napravit jak transfer, nije nerealno da za iducu sezonu opcije budu Hoffenheim, Atalanta i slicni..

Bojim se da je ovo ljeto trebao napravit jak transfer, nije nerealno da za iducu sezonu opcije budu Hoffenheim, Atalanta i slicni..
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Ja se nadam da će otići na zimu. Ako dočeka ljeto, bojim se da će biti baš takva situacija kao što si i napisao.
-
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
nije za qrac, nego je precijenjen. Sama činjenica da u najboljim godinama igra u ligi koja nije ni u top 15 evrope, a još ga niko od jačih klubova nije ni tražio ovog ljeta dovoljno govori. Ne gine mu neki Bešiktaš
-
- Kontakt:
Između "precijenjen" i Bešiktaš ima more razlike.JayCatwright je napisao/la: ↑18 sep 2024, 20:51nije za qrac, nego je precijenjen. Sama činjenica da u najboljim godinama igra u ligi koja nije ni u top 15 evrope, a još ga niko od jačih klubova nije ni tražio ovog ljeta dovoljno govori. Ne gine mu neki Bešiktaš
Opet drugi najbolje ociienjen u Salzburgu
Jedini je imao sut u okvir gola, to dovoljno govori koliko su ostali losiji od njega
Jedini je imao sut u okvir gola, to dovoljno govori koliko su ostali losiji od njega
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Prati li neko Salzburg-Tirol?
Salzburg zaista preloš, dva šuta u go jedva uputili za 45 minuta. Žao mi fakat što Dedić ostade.
Salzburg zaista preloš, dva šuta u go jedva uputili za 45 minuta. Žao mi fakat što Dedić ostade.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.