FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zalizani gmaz na odmoru 6 utakmica, extra, necemo gledati ljigu kako se vucara po terenu i hinjski smjeska !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Prvo kažeš da će suđenje biti ok a zatim da će biti domaćinsko???? Šta sad to trebamo prihvatiti kao realnost.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 sep 2024, 19:24Nas najveci problem je neinteligentnost igraca.
Mi nazalost u BL mozemo izgubiti samo zbog emocija, sebicnosti nasih igraca i vruce glave.
Oni ce nas pokusati isprovocirati, mi cemo nasjesti i eto ti belaja.
Ako ne budemo sebicni i budemo igrali kao tim, vrlo velike su sanse da ih dobijemo.
Sudjenje ce biti domacinski, ali ne sigurno sto bi mislite klanje neko. Prosle godine su oni morali da uzmu ligu zbog visih stvari, tako su se i ponasali.
Nemojte uporedjivsti proslu sezonu sa ovom, jer do sada nipocemu nisu slicne. Osim odgadja ja tekme.
Vrlo malo tekmi je bilo sa sudijskim greskama.
Ova kazna Peljti je ja jasan pokazatelj ko je vladar nogometa u BiH i tu sva priča završava.
Možeš uvesti stotinu VAR tehnologija kad ljudski faktor odlučuje.
Mi smo na Koševu protiv GOŠK-a imali dvije (ofsajd) situacije koje bi se u svim ligama gdje postoji VAR pustile do kraja akcije ali je sudiija odmah mahnuo "na prvu" i šta tu možeš??
Čim imaš opciju "može a i ne mora" o nekoj pravednosti i poštenom suđenju je suvišno i pričati.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- TurkishAirlines
Da mi je znati zbog cega se zali Peljto, ljiga koja nas je, gdje god je mogao, yebao.
Ne znam sta vise zelite, problem kad je Borac ostecen problem kad ga poguraju.
De malo se fokusirajte na Sarajevo. Mozda je vise do nas sto ne mozemo neki dobar rezultat u ligi napraviti, nego do sudija.
De malo se fokusirajte na Sarajevo. Mozda je vise do nas sto ne mozemo neki dobar rezultat u ligi napraviti, nego do sudija.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Niko ne zali Peljtu ,on nama i onako ne sudi . Nego pricamo o dvostrukim aršinima .TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 sep 2024, 20:28Da mi je znati zbog cega se zali Peljto, ljiga koja nas je, gdje god je mogao, yebao.
Ne piši gluposti živ bio.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 sep 2024, 20:28Da mi je znati zbog cega se zali Peljto, ljiga koja nas je, gdje god je mogao, yebao.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Neki ljudi nikad nece shvatiti da se protiv drzave ne moze igrati koliko god imas dobru ekipu. Ali hajd bice bolje.Lecler je napisao/la: ↑18 sep 2024, 21:20Ne piši gluposti živ bio.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 sep 2024, 20:28Da mi je znati zbog cega se zali Peljto, ljiga koja nas je, gdje god je mogao, yebao.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- luckystrike
- Kontakt:
Na kur@c nabijem komplet disc. komisiju koja za flašu u glavu i utrčavanje na teren izriče uslovne kazne. Materi vam ga utrčim.
Ja NEMA NISTA PROTIV OVAKVIH KAZNI I AKO BI SUDJENJE BILO KO dosad do kraja prvenstva i ako ce greske ove prirode ovako kaznjavat i ubudyce podrzjem GICU 100%%
Sta je bilo prosle godine, to treba fino uradit isjecke analizirat sve crvene kartone golove iz ofsida penale cak i zutiranje ekipa kolo dva prijevda ih pripreme za borac itd.. i polahko kad Gico bude smjenjen tuzit i tako balijama i ustasama dat primjer sta ce bit ako oni budu radili ko GICO
Sta je bilo prosle godine, to treba fino uradit isjecke analizirat sve crvene kartone golove iz ofsida penale cak i zutiranje ekipa kolo dva prijevda ih pripreme za borac itd.. i polahko kad Gico bude smjenjen tuzit i tako balijama i ustasama dat primjer sta ce bit ako oni budu radili ko GICO
-
- Kontakt:
Pa nije isto evo primjer i željezničara utrce dvojica na teren da fizicki se obracunaju s Grabezom igracem sloge i gadjan flasama,upaljacima itd i uvjetnu kaznu željezničar dobio. S istoka koseva gadjali igrace Sirokog ,tri utakmice bez publike. A puno manji prijestup itd itd . Ovo s peljtom samo jedan od primjera .Pitar6785 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 22:54Ja NEMA NISTA PROTIV OVAKVIH KAZNI I AKO BI SUDJENJE BILO KO dosad do kraja prvenstva i ako ce greske ove prirode ovako kaznjavat i ubudyce podrzjem GICU 100%%
Pa iskreno receno, mi smo vec imali uslovnu kaznu kad se desio Siroki i ocekivano smo kaznjeni. Necemo sad pretjerivati. Medjutim, da pusimo najzesce kazne, to se slazem. Ako mrlje ponove nesto slicno vjerovatno kazna nebi bila zestoka kao nasa jer lizu Vici paksu.bordobijeli je napisao/la: ↑18 sep 2024, 22:59Pitar6785 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 22:54Ja NEMA NISTA PROTIV OVAKVIH KAZNI I AKO BI SUDJENJE BILO KO dosad do kraja prvenstva i ako ce greske ove prirode ovako kaznjavat i ubudyce podrzjem GICU 100%%
Pa nije isto evo primjer i željezničara utrce dvojica na teren da fizicki se obracunaju s Grabezom igracem sloge i gadjan flasama,upaljacima itd i uvjetnu kaznu željezničar dobio. S istoka koseva gadjali igrace Sirokog ,tri utakmice bez publike. A puno manji prijestup itd itd . Ovo s peljtom samo jedan od primjera .
U novi boj ...
Ja govorim od ovog prvenstva.. ovih 5-6 kola. Netreba sad ovo gledat staje bilo prosle godine i sta je sad. MISLIM TREBA gledat kad budemo cetnika tuzili kad bude smaknut sa cela saveza. Ja kazem od pocetka ove sezone NEMAM NIKAKAV PROBLEM DA OVE JADOVE KARA SA 5-6-7 utakmica kazne za ovakvo neznanje ili namjerne greske..hz033 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 23:14Pa iskreno receno, mi smo vec imali uslovnu kaznu kad se desio Siroki i ocekivano smo kaznjeni. Necemo sad pretjerivati. Medjutim, da pusimo najzesce kazne, to se slazem. Ako mrlje ponove nesto slicno vjerovatno kazna nebi bila zestoka kao nasa jer lizu Vici paksu.bordobijeli je napisao/la: ↑18 sep 2024, 22:59Pitar6785 je napisao/la: ↑18 sep 2024, 22:54Ja NEMA NISTA PROTIV OVAKVIH KAZNI I AKO BI SUDJENJE BILO KO dosad do kraja prvenstva i ako ce greske ove prirode ovako kaznjavat i ubudyce podrzjem GICU 100%%
Pa nije isto evo primjer i željezničara utrce dvojica na teren da fizicki se obracunaju s Grabezom igracem sloge i gadjan flasama,upaljacima itd i uvjetnu kaznu željezničar dobio. S istoka koseva gadjali igrace Sirokog ,tri utakmice bez publike. A puno manji prijestup itd itd . Ovo s peljtom samo jedan od primjera .
Prem da Milimir Peljto je trebao bit kaznjen 6 a cetnik bilbija 12 utakmica, jer ovaj drugi je imo televizor i trobo ga je korigivat..
Naravno svu stetu koju smo mi dobili u prosle 3 sezone isporucit frakturu savezu uz to da oduzmu obje titule borcu odnosno kurcu iz bl
-
- Kontakt:
Boli nas qrac za Peljtu. Sto se mene tice najvise bi volio da ga skroz maknu i da nikako ne sudi.
Odvratna ljiga koja javno na podcastima priča kako se potrudio da rezultat u derbiju bude 0:0 i kako očigledne stvari nije svirao za nas.
Obična kerina.
Odvratna ljiga koja javno na podcastima priča kako se potrudio da rezultat u derbiju bude 0:0 i kako očigledne stvari nije svirao za nas.
Obična kerina.
bas tako. Gori je i od jednog cetnikaajdohordas je napisao/la: ↑19 sep 2024, 01:41Boli nas qrac za Peljtu. Sto se mene tice najvise bi volio da ga skroz maknu i da nikako ne sudi.
Obična kerina.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Nece war navlaciti za borac. War je samo paravan da je kao bilo extra suđenje.
Sudija ce sjeckati igru, svirati faulove za njih na 20/25m od gola, 4/5ti slobodnjak, eto gola.
Mi cemo imati minimum 30 prekrsaja 5/6 zutih, njima 7, zuti jedan.
Ako daju go 20/30min prestat ce sa navlacenjem faulova na nasoj polovici, navlacenje prebacuje kad smo mi na njihovom dijelu terena.
Isto kao i proslih sezona.
Sudija ce sjeckati igru, svirati faulove za njih na 20/25m od gola, 4/5ti slobodnjak, eto gola.
Mi cemo imati minimum 30 prekrsaja 5/6 zutih, njima 7, zuti jedan.
Ako daju go 20/30min prestat ce sa navlacenjem faulova na nasoj polovici, navlacenje prebacuje kad smo mi na njihovom dijelu terena.
Isto kao i proslih sezona.
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
samo da ne bude kao na Kosevu kad su nas mlatnuli kao da smo sa realom igrali a prica je krenula 7 dana prije kao i sad sudije sjeckanje faulovi kartoni,svi nam krivi sem nas
izadji pobij se a na te stvari koje ne mozes uticati ima valjda neko u klubu ko ce odreagovati
izadji pobij se a na te stvari koje ne mozes uticati ima valjda neko u klubu ko ce odreagovati
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ne druze, lakse se spremit za poraz i formirat narativ da smo mi vazda ugrozeni i zaklani. Lakse je glumit ratnika i izac s terena u 93. minuti nego poduzet neki konkretan korak. Koliko nas prave budalama, ispod radara je skroz prosla cinjenica da Mirvic Ziljkicu komentarise slike na instagramu. Zar nije Ziljkic mafijao i prijetio saigracima? Sve vise vjerujem u njegovu verziju price...DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑19 sep 2024, 08:41samo da ne bude kao na Kosevu kad su nas mlatnuli kao da smo sa realom igrali a prica je krenula 7 dana prije kao i sad sudije sjeckanje faulovi kartoni,svi nam krivi sem nas
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
LE ŠI NA RI puše gaaa
vidi fkt hahahanapoleon72 je napisao/la: ↑19 sep 2024, 09:01Ma ne druze, lakse se spremit za poraz i formirat narativ da smo mi vazda ugrozeni i zaklani. Lakse je glumit ratnika i izac s terena u 93. minuti nego poduzet neki konkretan korak. Koliko nas prave budalama, ispod radara je skroz prosla cinjenica da Mirvic Ziljkicu komentarise slike na instagramu. Zar nije Ziljkic mafijao i prijetio saigracima? Sve vise vjerujem u njegovu verziju price...DurmitorskiJablan je napisao/la: ↑19 sep 2024, 08:41samo da ne bude kao na Kosevu kad su nas mlatnuli kao da smo sa realom igrali a prica je krenula 7 dana prije kao i sad sudije sjeckanje faulovi kartoni,svi nam krivi sem nas
FC United Of Manchester !
I kad poslije posljednjeg sudijskog zvižduka se ustanovi da su sudije pogriješile, nemaš ništa od toga. Bod(ovi) već upisani - sudije kaznio ili ne - isto ti ga dođe - ništa promijeniti ne možeš a takve odluke mogu na kraju i poredak na tabeli da diriguju.AVNOJ je napisao/la: ↑18 sep 2024, 20:17Prvo kažeš da će suđenje biti ok a zatim da će biti domaćinsko???? Šta sad to trebamo prihvatiti kao realnost.TurkishAirlines je napisao/la: ↑18 sep 2024, 19:24Nas najveci problem je neinteligentnost igraca.
Mi nazalost u BL mozemo izgubiti samo zbog emocija, sebicnosti nasih igraca i vruce glave.
Oni ce nas pokusati isprovocirati, mi cemo nasjesti i eto ti belaja.
Ako ne budemo sebicni i budemo igrali kao tim, vrlo velike su sanse da ih dobijemo.
Sudjenje ce biti domacinski, ali ne sigurno sto bi mislite klanje neko. Prosle godine su oni morali da uzmu ligu zbog visih stvari, tako su se i ponasali.
Nemojte uporedjivsti proslu sezonu sa ovom, jer do sada nipocemu nisu slicne. Osim odgadja ja tekme.
Vrlo malo tekmi je bilo sa sudijskim greskama.
Ova kazna Peljti je ja jasan pokazatelj ko je vladar nogometa u BiH i tu sva priča završava.
Možeš uvesti stotinu VAR tehnologija kad ljudski faktor odlučuje.
Mi smo na Koševu protiv GOŠK-a imali dvije (ofsajd) situacije koje bi se u svim ligama gdje postoji VAR pustile do kraja akcije ali je sudiija odmah mahnuo "na prvu" i šta tu možeš??
Čim imaš opciju "može a i ne mora" o nekoj pravednosti i poštenom suđenju je suvišno i pričati.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Realno Borac sad solidno igra i bod bi bio ko kuca.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HordasFks, Lecler, mosarajvosa83, nedimmmm1337, ovisnik, OzmoodPinglewood, Proximic, Rajvosa4ever, riki46, skoJaa i 105 gostiju.